- 30 Kasım 2019
- 12.406
- 39.808
- 598
Ne evliyken ne de bosaninca bir babaligini görmedim.Cocuktan kaçmaya çalışan oğlunu hayatında geri plana atan biri.Kendisi de ailesinden saf bir sevgi görmemiş oğlunu da sevemiyor.Hatta dünyada kendinden başka kimseyi sevdiğine inanmiyorum
Ay nasıl kapandı işte onu soruyorumBen de sürekli her şeyi anlatırdım. Allah'tan benim de başıma bir şey gelmedi ama bir süre sonra ağzım kapandı. :) Çünkü anlatmama rağmen sorunlarımın çözülmediğini ben , beynim ve ağzım anladık çünkü. :))) Şimdi de hiçbir şeyi anlatasım gelmiyor.
İşte diyorum ya çözüm gelmediğini fark ettim sonra kendiliğinden kapandı. :))) Mesela verdiğiniz örnek aldatma. Benimki de benzer bir şeydi. Önce anlatarak rahatlıyordum galiba ama sonradan yük oldu ve bitti. :)Ay nasıl kapandı işte onu soruyorumdurtusellik gibi bir şey bu çok kotu
Ben de konuştuğum kadar düşünmüyorum aslında ama insan haksızlığı uğrayıp hakkı verilmiyorsa çenesine vuruyorİşte diyorum ya çözüm gelmediğini fark ettim sonra kendiliğinden kapandı. :))) Mesela verdiğiniz örnek aldatma. Benimki de benzer bir şeydi. Önce anlatarak rahatlıyordum galiba ama sonradan yük oldu ve bitti. :)
Hdkakakaİşte benimle.yuzde.yuz.uyusan.bir.konu sahibi
Kendi cenemden usandim inanın. Dert adamı soyletirmis ...bende.bir.kenata çekilip gelecek yorumlari takip edeyim
Evet onu da yapıyorum özellikle yeni bir ortama girince ama ......... tövbesi kerhane görene kadarmışİyi niyetli olmanızdan kaynaklanıyor .Ama herkes sizin gibi değil .Olayları yorumlayis tarzı farklı herkesin .Biri ile konuşmaya başlamadan önce telkinde bulunun kendinize sürekli .
Yeni bir sey ogrendim virtgel agizlilik ben bunu kullanirimSelam
Benim nefret ettiğim ama yapmaktan vazgeçemediğim bir huyum var.Herkese her şeyi anlatmak.Karsima kötü niyetli biri çıkmadığından mi yoksa insanlar bana soyleyemiyorlar mi bilmiyorum ama başıma bir şey gelmedi Allah'a şükür.O an kendimi tutamıyorum içini dökmek mi deyin virtgel ağızlılik mi bilmiyorum ama tutamıyorum kendimi.Sonra çok pişman oluyorum.Oglumun okul arkadaşinin annesiyle 2.cocuk mevzusunu konuşuyorduk ben düşünmüyorum biz boşandık, deyiverdim.O da anlaşamadiniz mi, dedi.Ben de yok ihanet dedim.Nasil seni mi aldattı falan dedi şaşırdı.Daha fazlasını anlatmadım ama laf ağzımdan çıktı bir kere.Oglumun böyle etiketlenmesi, bu yüzden dışlanması istediğim en son şey.Hatta bu yüzden dava açıp oğluma kendi soyadımi vermek istiyorum.Kadini tembihledim kimseye söyleme diye ama inşallah öyle olurKetum, asla kendini ve hayatını anlatmayan, gizemli insanlara hayran kalıyorum nasıl tutacağım ben kendimi
Arkadaşım var ailem var çok özel değilse onlarla paylaşırım. Onlara da sıkıntımı, onların yapabileceği bir şey varsa anlatırım. Yada sıkıntı bittikten sonra.Nasıl yapiyorsun
Doğru bir de o kısmı var.Cok zor geecekten kendimi tutamiyorum resmenArkadaşım var ailem var çok özel değilse onlarla paylaşırım. Onlara da sıkıntımı, onların yapabileceği bir şey varsa anlatırım. Yada sıkıntı bittikten sonra.
Mesela eşimle tartışsam, küssem kimsenin haberi olmaz. Ancak olay soğuduktan sonra komik gelmeye başlayınca anlatırsam belki oda.
Başkasının sırtına yük etmeye gerek yok
Kesinlikle huy ve çıkmıyorHuy bu. Ben aşiri ketum degilim yani sus pus durmam devamli, hayatimdan havadan sudan bahsederim arada ama kendimce "özel" buldugum şeyleri ayiklarim onlari asla konuşmam.
Eşim benden de ketumdur. Özel olmayan şeyleri bile anlatmaz, konuşmaz pek. Annesi nerelere gidiyorsunuz dediginde ona bile cevap vermez gidiyoruz iste diye gecistirir.
Çok tatlisiniz. Boşanmak kötü bişey değil ki.Selam
Benim nefret ettiğim ama yapmaktan vazgeçemediğim bir huyum var.Herkese her şeyi anlatmak.Karsima kötü niyetli biri çıkmadığından mi yoksa insanlar bana soyleyemiyorlar mi bilmiyorum ama başıma bir şey gelmedi Allah'a şükür.O an kendimi tutamıyorum içini dökmek mi deyin virtgel ağızlılik mi bilmiyorum ama tutamıyorum kendimi.Sonra çok pişman oluyorum.Oglumun okul arkadaşinin annesiyle 2.cocuk mevzusunu konuşuyorduk ben düşünmüyorum biz boşandık, deyiverdim.O da anlaşamadiniz mi, dedi.Ben de yok ihanet dedim.Nasil seni mi aldattı falan dedi şaşırdı.Daha fazlasını anlatmadım ama laf ağzımdan çıktı bir kere.Oglumun böyle etiketlenmesi, bu yüzden dışlanması istediğim en son şey.Hatta bu yüzden dava açıp oğluma kendi soyadımi vermek istiyorum.Kadini tembihledim kimseye söyleme diye ama inşallah öyle olurKetum, asla kendini ve hayatını anlatmayan, gizemli insanlara hayran kalıyorum nasıl tutacağım ben kendimi
Evet ama herkes sizin gibi değil insanlar belki de kötü dusunuyorlar bilemiyorumÇok tatlisiniz. Boşanmak kötü bişey değil ki.
Ayrıca siz aldatmamissiniz. Ayrıca evli olanlar her gün bal yemiyor derdi annem. 2. Evliliğimi yaptım. Boşanmış olmayı da biliyorum.
Birisi bana bu tarz bişey söyleyince hiç garipsemiyorum.
Fakat birisini öldürdüm, birisinin parasını çaldım derse yada. Dedikodu ederse kaçarak uzaklaşıyorum.
Evet yalan falan da söyleyemem her şey dilimdedirBende bu tıynette bir kadınım. Kim ne soruyorsa hemen pat dogruyu çıkarırım ağzımdan. Hiç evirip cevirip kıvıramam bir seyi. Elalem ne der düsüncesiyle yasamadıgım icin kim ne düsünür nasıl yorumlar diye hic aklıma gelmez
3 günlük dünyada yasamaya gelmisiz umruma gelmez. Takılmayın.
En iyisi hic kafana takma bence. Banada neden ayrıldınız diye sorduklarında aldattım/aldatıldım falan diyorum.Evet yalan falan da söyleyemem her şey dilimdedir
Sorduklarında söylemek yine bir nebzeEn iyisi hic kafana takma bence. Banada neden ayrıldınız diye sorduklarında aldattım/aldatıldım falan diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?