Hep dert, hep sorun

evli degiliz cünkü bir imzanin okadarda önemli olduguna inanmiyoruz sonucta sadece bir imza eksik kendi parasi tabiki ama ikimizin de ayligi var sadece onun geliri yok bende onun kadar kazaniyorum ama hic ayirt etmedik halada etmiyoruz fakat bugün böyle birsey olunca sasirdim hic konusmadim ve sizden fikir alayim dedim ama hemen yargilamaya gecmissiniz tsk ederim yinede

valla o imza o kadar önemliki kanuni olarak annesinden bile daha fazla hakka sahip oluyorsunuz o imzayla.....

zuzu ben de ve sanırım Gülsüm Sultan da senin imza önemli değil demeyin çok çok önemli lafına takıldık. sen söylemedin belki arkadaşa evli değilsin eşim deme falan diye ama sen önemsiz demeyin diye farklı görüşteki üyelere tepki gösterince biz de konuştuk. yoksa senin şahsına bir şey dediğini sanmıyorum Sultan'ın. biz kadınlardan bahsediyor zaten dikkat edersen, neden hemcinsimizi eleştiriyoruz diyor. ve dediği de doğru nikahlı nikahsız çok da farketmiyor bu tavırlara hepimiz maruz kalabiliriz zaman zaman. ve kadın olarak birbirimizi kollamamız lazım, çünkü burda kocası ya da sevgilisi bizim hemcinsimize haksızlık yapıyor.

İşte ben bu imza konusuna ifrit oluyorum.Biz müslümanız. Böyle nikahsız yaşamak dinimizce uygun değil.Yani sizcesi falan yok bu imzanın ...

Neyse konumuza gelelim bugün paranızı elinizden alan insan yarın herşeyinizi alır sizi kapının önüne koyar hakkınızı bile arıyamazsınız. İşte imza bu işede yarıyor..

arkadaşımız imza olayını çok güzel anlatmış

zuzu ben de ve sanırım Gülsüm Sultan da senin imza önemli değil demeyin çok çok önemli lafına takıldık. sen söylemedin belki arkadaşa evli değilsin eşim deme falan diye ama sen önemsiz demeyin diye farklı görüşteki üyelere tepki gösterince biz de konuştuk. yoksa senin şahsına bir şey dediğini sanmıyorum Sultan'ın. biz kadınlardan bahsediyor zaten dikkat edersen, neden hemcinsimizi eleştiriyoruz diyor. ve dediği de doğru nikahlı nikahsız çok da farketmiyor bu tavırlara hepimiz maruz kalabiliriz zaman zaman. ve kadın olarak birbirimizi kollamamız lazım, çünkü burda kocası ya da sevgilisi bizim hemcinsimize haksızlık yapıyor.

hala bana savunmaa anlam vereedim o benim için öenmli değil dedi bencede önemli deidm benim fikrimde bu ben ne yadırgadım ne karşı çıktım nede birşey yaptım benim içinde dünyanın sonu değil imza bende önemsemem ama önemli deidm yadırgamadım altını çizerek deidmki hatat flört gibisi yoktur... allah allah ya gidin acımasızca eleştiranlere söyleyin lütfen alıntı yaparken

Güzelim neden bu kadar alingan davraniyorsun anlamadim...benneyaptımki

Senin mesajindan alinti yapmamin sebebi...Imza önemli demeyin cok cok önemli diye yazdigindandir....bende evet senin benim icin öyle olabilir ama bu arkadasimiz icin böyle degil demek istedim.

Acimasizca elestirenler diyerekte sen kast etmedim...yanlis anlamani istemem..

Rahat ol sen:1hug:

tamam cnm çünkü snei farklı bilirim ben yorumlarında sorun yok tatlım

hala bana savunmaa anlam vereedim o benim için öenmli değil dedi bencede önemli deidm benim fikrimde bu ben ne yadırgadım ne karşı çıktım nede birşey yaptım benim içinde dünyanın sonu değil imza bende önemsemem ama önemli deidm yadırgamadım altını çizerek deidmki hatat flört gibisi yoktur... allah allah ya gidin acımasızca eleştiranlere söyleyin lütfen alıntı yaparken

ben sana kimseyi savunmadım güzelim, zaten Gülsüm Sultan'ın da savunulmaya ihtiyacı yok. yanlış anlama dedim sana değildi lafları çünkü. hala kızıyorsun bak, sana demedi canım, genel konuştu.

Birakda hangi mesaja altini yapacagimiza biz karar verelim olurmu?:delphin:

Izah etmeye calistik bende tucede....sana karsi kötü hicbir söz söylenmedi...bu kadar cellenmene hic gerek yok..:kahve:

canım yukardaki msjımı oku sonra yorum yap istersen olurmu cellenen kim görürsün bende kendimi izah ettimmm....

haa birde bu konula ilgili olarak

herşeyi ortak görebilirsiniz evin ihtiyaçlarını vs. senin benim ayırım yapmayabilirsiniz ama sevgilinizin askerlik parasını biriktirirken onun için ekstra bişey yaparken sizin sadece 1 ay fazla harcama yapmış olmanıza hemen deliriyor ve bütün paranıza el koyuyor beyfendi!
siz onun için böyle bir fedakarlık yaparken o kendinde bu cürreti nasıl görüyor?
sizin cüzdanınızdan sizin paranızı hangi sıfatla alıyor?
ki benim eşim bile benim cüzdanımdan izinsiz asla para alamaz,almaz
bu saygıdır.

haa birde bu konula ilgili olarak

herşeyi ortak görebilirsiniz evin ihtiyaçlarını vs. senin benim ayırım yapmayabilirsiniz ama sevgilinizin askerlik parasını biriktirirken onun için ekstra bişey yaparken sizin sadece 1 ay fazla harcama yapmış olmanıza hemen deliriyor ve bütün paranıza el koyuyor beyfendi!
siz onun için böyle bir fedakarlık yaparken o kendinde bu cürreti nasıl görüyor?
sizin cüzdanınızdan sizin paranızı hangi sıfatla alıyor?
ki benim eşim bile benim cüzdanımdan izinsiz asla para alamaz,almaz
bu saygıdır.

işte bu kadar kaydirigubbakcemile5

Evet ...ben zaten hep mesajlari okuyarak yorum yapiyorum..:delphin:

Tartismaya girmicem ama bana özel mesaj gönderecek kadar sinirlenen sendin muhtemelen degilmi?:kahve:

Bosver ben kizmadim..cünkü sen beni yanlis anladin...:1hug:

Burda daha fazla tartismaya gerek yok...arkadasimizin konusu dagilmasin:delphin:

İşte ben bu imza konusuna ifrit oluyorum.Biz müslümanız. Böyle nikahsız yaşamak dinimizce uygun değil.Yani sizcesi falan yok bu imzanın ...

Neyse konumuza gelelim bugün paranızı elinizden alan insan yarın herşeyinizi alır sizi kapının önüne koyar hakkınızı bile arıyamazsınız. İşte imza bu işede yarıyor..

niye ifrit oluyosun arkadaşım
doğuda resmi nikahı olmadan evli olan o kadar insan var ki
onlar karı koca gibi görülüyo
şehir hayatına gelince dost hayatı yaşanıyo oluyo
bende buna sinir oluyorum :kızgın:

niye ifrit oluyosun arkadaşım
doğuda resmi nikahı olmadan evli olan o kadar insan var ki
onlar karı koca gibi görülüyo
şehir hayatına gelince dost hayatı yaşanıyo oluyo
bende buna sinir oluyorum :kızgın:

ama sadece karı koca olarak GÖRÜLÜYORLAR
gerçekte karı-koca DEĞİLLER resmi olarak

tepki çekebilir benim yorumum da ama yinede yapıcam.eğer müslümanlık adına zerre kadar içinde bişi varsa insanın asla nikahsız biri ile YAŞAYAMAZ.bide şu dikkatimi çekti.konuyu yazarken bile "eşimle tartıştık"die başlamışsın.bence bilinç altında onun eşin olmasını sende istiyosun.yoksa direk sevgilim die başlardın die düşünüyorum.

ya arkadaş müslüman mı değil mi onu bile bilmiyorsunuz, türkiye de yaşayan herkes müslüman mı ya da sonuna kadar inançlı mı?
herkes evlenmek zorunda mı, konu bu mu?
arkadaş evli de olsa adam karakteri gereği gene aynı davranacaktı hiç şüphem yok, belki daha da rahat olacaktı, parasına direk el koyacaktı
bunun nikahla hiç ilgisi yok
konuyla ilgili olarak da senin biraz fazla harcama karışan bir adam senden askerlik için para biriktirmeni talep ediyor, haksızlık değil mi?
ezdirme bence kendini

tepki çekebilir benim yorumum da ama yinede yapıcam.eğer müslümanlık adına zerre kadar içinde bişi varsa insanın asla nikahsız biri ile YAŞAYAMAZ.bide şu dikkatimi çekti.konuyu yazarken bile "eşimle tartıştık"die başlamışsın.bence bilinç altında onun eşin olmasını sende istiyosun.yoksa direk sevgilim die başlardın die düşünüyorum.

ben de tepki alırım belki ama umarım iyi tepki olur çünkü yorum yapmadan geçemeyeceğim, burda savunulan kişilere hak ve getirileri olan resmi nikahtır, sizin müslümanlıkla ilgi kurduğunuz ise imam nikahıdır, sadece imam nikahı bu ülkede suçtur.

ya arkadaş müslüman mı değil mi onu bile bilmiyorsunuz, türkiye de yaşayan herkes müslüman mı ya da sonuna kadar inançlı mı?
herkes evlenmek zorunda mı, konu bu mu?
arkadaş evli de olsa adam karakteri gereği gene aynı davranacaktı hiç şüphem yok, belki daha da rahat olacaktı, parasına direk el koyacaktı
bunun nikahla hiç ilgisi yok
konuyla ilgili olarak da senin biraz fazla harcama karışan bir adam senden askerlik için para biriktirmeni talep ediyor, haksızlık değil mi?
ezdirme bence kendini

aynen katılıyorum

Back
X