hep destek tam destek

denizdehayatvar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
201
252
33
Merhaba hanımlar;

Psikolojim çok acayip şekilde bozuk.
Sebebi sivilce. Eskiden yüzümde hiçbir şey yoktu. Bebek gibi derlerdi ama yaklaşık 3 4 aydır makyajında etkisiyle tam bir faciaya dönüştü.
Hap kullanmaya başlıycam yan etkisi çok. Ama benim kendime güvenim kayboldu çok çirkin hissediyorum insanların suratına bakamıyorum.
İlaç kullanırken makyaj da yapamıycam biraz destek ve moral istedim sadece çok mutsuzum ağlıyorum hep bu yaştan sonra ne sivilcesi ya e!!

Yani bildiğiniz markalar işte loreal maybelline falan gibi şeyler. Ama içten de problem var sanırım ki hapa mecbur kaldım kremler falan geçirmedi çoğaldı
Hiç krem falan kullanmayın bence sabun su yıkayın kurutsun sivilceleri makyaj da kullanmayın bazen marka olup orijinal olmayan ürünler cilde zarar veriyor sivilce, uçuk vs

Mecbur kalmadıkça hiç kullanmayın makyaj ürünü bence.başkasının malzemesini de kullanmayın siz de kullandırmayın.kesin çözüm diyemem ama taze naneyi sıcak suda demleyip yüzünüze sürebilirsiniz.etkisini görmüştüm ben biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…