hep dışlanıyorum?

bizbozdukk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
70
-3
3
33
heryerde her zaman dışlanıyorum bilmiyorum kişisel mi düsünüyorum ama okulumda sınıfımda herkes gruplastı hepsiyle muhabbetim olmasına rağmen (hep konusuyoruz ediyoruz) bi yere gidecek olsalar asla cağirilmiyorum zorla da bende geleyim diye sey yapmak istemiyorum .bu arada uni 2. sınıf ogrencisiyim ,sonra yurdumda cok sevdigim iki arkadasim var biri benım odamda biri baska odada kalıyor diğer odada kalan arkadasima bugun disari cıkalımmı falan dedim o da ben odamdaki arkadaslarimla cıkıcam senle sonra cıkarız dedi tamam dedim sonra odamdaki arkadasim o kızın yanına gitti bi duydum ki odamdaki arkadasşmls disari cikmislar beni cağirmamislar cok moralım bozuldu , boyle daha cok olay var ama kısa keseyim . ya gercekten ben asla kımseye kotu davranmam asırı comertim (salaklık sevıyesınde comertim) kımseye bagırmam kızmam nıye dıslanıyorum anlamıs değilim sacma geliyor ama guzelmi değilim kafa mı değilim diye dusunmuyor değilim, bu olaylar yuzunden cok sıkılıyorum tum gun yurttayım disari cikmiyorum bunalimdayim hic arkadasimda yok zaten bu arada da herkes le cok kolay anlasırım arkadas olurum ama gerisi gelmez örneğin bi otobuste hemen kendıme srkadas edindim cekınmem yanı sohbet acarım , denıze gittim yuzerken arkadas buldum boyleyım yani, napicam bilmiyorum cok yalnız hissediyorum odamdaki kızlarla cok iyi anlasiyoruz ama onların mesela bizim haricimiz arkadas grubu var cıkıyorlar geziyorlar cok ozenşyorum

Maalesef kendine değer vermiyorsun gibi görünüyor buradan. Sen kendine değer vermezsen kimse vermez. Gerçekten birkaç kişinin seni çağırıp çağırmamasıyla böyle üzülüyor musun? Evet anlıyorum moralini bozuyor olabilir ama onlar çağırmadı diye sen dışlanan sevilmeyen biri değilsin. Kimseye de bu kadar değer verip kendini kullandırtma.

Maalesef kendine değer vermiyorsun gibi görünüyor buradan. Sen kendine değer vermezsen kimse vermez. Gerçekten birkaç kişinin seni çağırıp çağırmamasıyla böyle üzülüyor musun? Evet anlıyorum moralini bozuyor olabilir ama onlar çağırmadı diye sen dışlanan sevilmeyen biri değilsin. Kimseye de bu kadar değer verip kendini kullandırtma.
cok haklısınız benım uzuldugum nokta bi tane bile boyle samimi oldugum dostum dedigim kisi yok o kotu hıssetıeıyor bazen yolda giderken ıcımden bu kızdan iyi dost olur gibi falan dıye gecirip tanısıyorum sonuc yine husran

Ben de boyleydim ne bileyim auram düşük galiba. Şimdi iş hayatında yine aynıyım. Ama inan Allah bir yerden alıp başka yerden veriyor. Hayat bu. Arkadaşsızlık takılacak bir sorun değil.
Allah iyi bir eş ve iyi bir iş nasip etsin sana. Kişisel gelişimine odaklan. Boşveeeer

cok haklısınız benım uzuldugum nokta bi tane bile boyle samimi oldugum dostum dedigim kisi yok o kotu hıssetıeıyor bazen yolda giderken ıcımden bu kızdan iyi dost olur gibi falan dıye gecirip tanısıyorum sonuc yine husran
İşte siz içinizden bundan bana iyi dost olur demeyin siz kendi halinizde kimseyi umursamıyormuş gibi takılın onlar peşinizden gelir zaten

Ben de boyleydim ne bileyim auram düşük galiba. Şimdi iş hayatında yine aynıyım. Ama inan Allah bir yerden alıp başka yerden veriyor. Hayat bu. Arkadaşsızlık takılacak bir sorun değil.
Allah iyi bir eş ve iyi bir iş nasip etsin sana. Kişisel gelişimine odaklan. Boşveeeer
tesekkur ederim ama boyle de gecmıyor kı zaman, aile evınden de uzaktayim birsürü dert tasa var en azından bpyle konusabilecegim biri olsa diğer sıkıntılarımı cok takmam boyle hersey ıst uste gelıyor

hepsiyle muhabbetim olmasına rağmen

Herkesle muhabbeti olanlar genelde boyle ortada kaliyor. Herkesle muhabbetiniz olsa da digerlerinden daha derin ilişkiler kurdugunuz bir kac kişi olsa siz de cagirilirsiniz. Kimse arada gelip merhaba diyen, arada sohbet ettigi arkadasini her gidilen yere cagirmaz.
Daha yakin ilişkiler icin daha derin sohbetleriniz olmali en basitcesi (hoş degil ama) ufak tefek dedikodular ve size zarar vermeyecek minik sirlar paylasmak bile bir tık goturur genelde.

Beni sevsinler diye her şeyi yapan bir insani da kimse ciddiye almaz, yaninda istemez genelde. Insan iliskileri boyle "ben her seye uyumluyum oyleyse sevilmeliyim" seklinde yurumuyor. Kendinize has bir katakteriniz duruşunuz olmali, herkese yaranmaya calisan insanlari kimse sevmez ama boyle sevilme derdiniz olmadan orjinal bir katakter ortaya koyarsaniz sizi o ozelliklerinizle sevecek arkadaslariniz olur.

Liseden beri gorustugumuz grubumuz var bir ara koptuk ama yine birlestik( mesafe dolayisiyla fiziksel olarak sık goruşemesekte herkesin birbirinden haberi var)
Bu gruptaki hic kimse iyilik melegi olmadi ben de dahil. Yeri geldi tartişildi, bozuldu birileri ama oyle kabul ettik zamanla herkesin kendine özel bir kişiligi var.
Her şeye kafa sallayan biri en başta zaten samimi gelmiyor.

tesekkur ederim ama boyle de gecmıyor kı zaman, aile evınden de uzaktayim birsürü dert tasa var en azından bpyle konusabilecegim biri olsa diğer sıkıntılarımı cok takmam boyle hersey ıst uste gelıyor
Zaman mi geçmiyor pplkkjgff ingilizce işini hallettin mi ? Sadece bu soruya verdiğin cevap hayır ise başka birsey sormayayim bile ....

Sen niye böyle bi şey için kendi canını sıkıyorsun ki. İlla gezmek için birilerine ihtiyaç duyma boşver. Benim ilk senenin ilk dönemi kendim çıkmıyodum ikinci dönemde kolumdan tutup zorla çıkarıyorlardı. Boşver takma kendini huzursuz etme derslerine odaklan. Ünide bütün arkadaşlıklar çıkar amaçlı oluyor. Çok da şey etme 😄

Kusura bakma ama bunu demek zorundayım bende senin gibi maldım alınabilirsin dost acı söyler ben daha beter maldım ta ki buraya konu açana kadar aklımı başıma getirdiler şimdi herkese karşı mesafeliyim buz gibiyim ve meyvesini almaya başladım yavaş yavaş mesafeyi koru bak bugün yurtta giderken iki kız konuşurken kulak misafiri oldum kızlardan biri arkadaşlarının arkasından konuşulduğu bir ortama denk gelmiş ve kızı satmış galiba ben öyle anladım düşündüm de ne gerek var bu kadar samimiyete.

Ve kimseye bu yapmaz deme kimseyee hiç bir şeyini anlatma su bile içtiğini deme o derece çıkar yuvası üniversite senle muhabbet etmezler not tutan tabiri caizse inek öğrenciysen vize zamanı doluşurlar ya bizbozduk dışarı çıkıyoruz gelsene aşağıdayız oturalım dersin bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü yavaş yavaş konuşurken ya notlar vardı atsana kitabı versene sakın hayır de benim kendime göre notum var sakın verme

Benim anladığım kadarıyla son kez yazayım sen herkesle muhabbet ettiğin için her ortama laf taşıyan vibe’ı vermişsin bunun herkesle muhabbeti var bu kesin laf taşıyordur boşver çağırmayalım yapma bunu kimseyle muhabbetin olmasın demiyorum ama herkese selam verme

Siz kendi kendinize plan yapın. Özgüvenli durun. Birilerinin sizi fark edip aralarına almasını beklemeyin. Bazıları böyle yapanları özellikle aralarına almıyorlar -ki böyle egolarını tatmin ediyorlar.
Sizde çıkın gezin yurtta pineklemeyin siz onlara muhtaç değilsiniz
Kendi kendine takılan insanlar bana hep özgüvenli gelmiştir
Girişkende biriymişsiniz belki bir parkta otururken biriyle muhabbet eder en azından muhabbet etme ihtiyacınızı karşılarsınız. Bu huyunuza da imrendim asla böyle değilim maalesef

heryerde her zaman dışlanıyorum bilmiyorum kişisel mi düsünüyorum ama okulumda sınıfımda herkes gruplastı hepsiyle muhabbetim olmasına rağmen (hep konusuyoruz ediyoruz) bi yere gidecek olsalar asla cağirilmiyorum zorla da bende geleyim diye sey yapmak istemiyorum .bu arada uni 2. sınıf ogrencisiyim ,sonra yurdumda cok sevdigim iki arkadasim var biri benım odamda biri baska odada kalıyor diğer odada kalan arkadasima bugun disari cıkalımmı falan dedim o da ben odamdaki arkadaslarimla cıkıcam senle sonra cıkarız dedi tamam dedim sonra odamdaki arkadasim o kızın yanına gitti bi duydum ki odamdaki arkadasşmls disari cikmislar beni cağirmamislar cok moralım bozuldu , boyle daha cok olay var ama kısa keseyim . ya gercekten ben asla kımseye kotu davranmam asırı comertim (salaklık sevıyesınde comertim) kımseye bagırmam kızmam nıye dıslanıyorum anlamıs değilim sacma geliyor ama guzelmi değilim kafa mı değilim diye dusunmuyor değilim, bu olaylar yuzunden cok sıkılıyorum tum gun yurttayım disari cikmiyorum bunalimdayim hic arkadasimda yok zaten bu arada da herkes le cok kolay anlasırım arkadas olurum ama gerisi gelmez örneğin bi otobuste hemen kendıme srkadas edindim cekınmem yanı sohbet acarım , denıze gittim yuzerken arkadas buldum boyleyım yani, napicam bilmiyorum cok yalnız hissediyorum odamdaki kızlarla cok iyi anlasiyoruz ama onların mesela bizim haricimiz arkadas grubu var cıkıyorlar geziyorlar cok ozenşyorum
Üç ihtimal: 1) Özgüveniniz eksik. Pısırık kalıyorsunuz.
2) fazla anaçsınız. İnsanlar anaç kişileri sadece işi düşünce sever.
3) muhabbetiniz sıkıcı ya da çok konuşuyorsunuz.

Çok cömert olmayın. Bir yerlere gidelim demeyin bırakın onlar desin. Kendiniz çıkın kahve için sinemaya gidin zaten kolay arkadaş ediniyormuşsunuz her gittiğiniz yerde muhabbet edecek kişiler olur keyifli geçer. Sürekli gittiğiniz yer olur aynı kişilerle karşılaşıp selam verirsiniz. Böyle gruplaşmalar ne yazık ki oluyor yurt ortamlarında

Pervasız ol birazcık ağır ol onlar seninle arkadaşlık kursunlar sen kimseye delirme daha minnoşsun zamanla her şeyi mecburen öğrenir uygularsın zaten kasma kendini ay bunla arkadaş olmalıyım deme burnun havada olsun azcık havalı ol gerek yok hoşuna bişeyler gitmediğinde tersle pısırık olma kimseye de güvenme

valla gram umursamam alır kitabımı çıkarım kahvemi içerim misler gibi sen kendi değerini kendin belirlersin ezik büzük durma kendine meşgale bu

Aklıma üniversitedeki arkadaşım esra geldi. Tatlı kızdı ama sürekli kendini sevdirmek ve kabul ettirmek için uğraştığından bi yerde itici olmaya başlıyordu. Kafede oturup bişeyler yesek içsek hesabı ben ödeyecem diye tutturuyordu mesela, ne münasebet. Sürekli hediyeler alıyordu, ihtiyacın yokken yardım istememişken yardım etmeye çalışıyordu. Evime temizliğe gelmeye çalışmışlığı bile var. Normalde iyi arkadaşım olabilecek kız bu davranışlarıyla soğutmuştu kendini. Kendinizi kimseye sevdirmek için uğraşmayın.

Kendine değer vermiyor sınır çizmiyor olabilirsin bu yüzden senin duygu ve düşüncelerini önemsemiyorlar

Back
X