hep Dost kardes bildim çok uzuluyorum

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Merhabalar artık insanlar konusunda bana mı böyle denk geliyor yoksa insanlar mi böyle kabullenmek mi gerekiyor beynimde tartışıyorum Gurbette yaşıyorum Tek başima kalıyorum . Meslektaşlar çevrem var orada destek olduğun aile olduğun insanlar vardır medet umar sevgi ister insan Ben hep kucak açtım. Aile olarak gördüm .Hani belli seviye de olduğum insanlar da oldu .Iyi arkadaşlarım da var . AMA ÖYLE BİRİYLE SAMİMİ OLDUM DOST KARDEŞ GÖRDÜM en büyük kazigu onda hissettim ama mecburum orada birlikte yaşamaya,aynı ortamda bulunmaya ,yaşamaya .... söyle anlatayım : o ev arkadaşları ile sorun yaşadı arkasında durdum evimde günlerce ağırladım burası seninde evin dedim omzumda ağladı ona dinledim alakam olmadığı halde o ev ark sorunlar yaşadığı halde o iyi oldu ben kötü oldum hiç bir şey demedi. Yeter ki kimseyle kotu oldugu belli olmasinmis. yedi içti afiyet olsun zevkle ağırladım ben ona gidemiyorum ev ark yüzünden çünkü sürekli kotuluyordu ama sonra biz iyi ayrıldık iyiyiz muhabetleri yok mu neyse?????
Hepimiz maaşlı insanlarız ...bana demez mı bütün yıl karnım doydu sayende para biriktirdim. ...çok acıdı sonra ben biriyle goruswcektim zorla geldi yanıma hiç sesiz de durmadı hep öne atılmalar .....neyse dedim ..... Bir de en zor kısmı benim buldugum is yerindeki yakın arkadaşlarım diğer arkadaşlarım ile kanka modunda sırnasir elinden tutar öper vicik ....yani uzaklaştır Deseniz benim çevremde diğer arkadaşların da kanına girmiş durumda ne yapacağımı bilemedim. KİMSE BENİM KADAR GERÇEK YÜZÜNÜ BİLEMEZ. İYİ NİYETİM SUİSTİMAL OLDU HEP Hep para biriktirme peşinde hatta is yerin yemekhanesinden bile ekmek götürür evine ...en olmayacak ortamın rizkindan bile ....bugün kar ı der çantasına koyar .... çok ta iyi maaşı var yani bekar bir de Herseyi sineye çektim unuttum birlikte yaşayacağız diye ....hadi dedim duzelmistir .....en Son bir alışveriş oldu aramızda kendine birsey bedava gibi gelmiş ....sonra aynı ürün yüksek kargo ücreti ile bana onu verdi yüksek ücretle .....yani ben onu Dost kardes bildim o parasini kurtarmak peşinde ev arkadaşları yüzüne bakmazken doktorlara götürdüm. ...mutsuzluk anlarinda kostum çikolata sepetleri yaptım. ...bir çok özel suprizler ama o bana üç kurusun hesabını yapıyor. işine geldiği ona menfaat getirecek durumlarda işini görüyor. Şimdi diyeceksiniz görüşme etme .Bulunduğum yer çok küçük. ...herkes herkesi tanır. ..benim diğer yakın arkadaşlarımın da kanına girmiş. ....atsan atılmaZ durumundayım. ....artık birşeyimi paylaşamiyorum zaten paylaşsam sidik yaristirir yaşadıklamla canım sıkılır pişman eder yalanı anlarim Allah ya onun gerçek yüzünü göstersin diğerlerine de .....ama başka nasıl tahammül eder baskılarım içim çok acıyor

Son düzenleme:
Görüş ama bundan sonra kendini kullandırma o nasıl üç kuruşun hesabını yapıyor bundan sonra sende yap sen dost görmüşsün ama o seni kullanmış kimbilir belki ev arkadaşlarıda onu dışlamakta haklılarmıştır iyi niyetin suistimal edilmiş bundan sonra ona göre davran

Kendimi çok kötü hissettirdi. O mu masum görürdum çevrede hep arkalardim ama canavirimi kendim yaratmışim. O evdeki herkes suçluymus kendide anlatıyordu zaten hep eve alınan yeme içme şeylerini sorun ediyorlardı. Yeni farkına vardım.

mesafe iyidir..... bırak kim ne derse desin sinirini bozan insanlara katlanmak zorunda değilsin.... kimle samimi olursa olsun.... başka biriyle hayatta yaşayamam peehhh her şeyi batar bana..... Allah muhtaç etmesin.....

Bakın kimseye bu kadar fedakar olunmaz
Yok çikolata sepetleri bilmemne kim ki karşınızdaki
Annemiz babamız kardeşimiz yıllarca dibimizde ben bi kıymet verip böyle sürprizler yapan görmedim.hakedene yspın bunları ööyle aman yakın bi dostum diye değil..
İkinci olarak ihtiyacı olan birisini evinizde ağırlamışssınız bu çok güzel bişey
Onun ödülünü yanlış kişiden bekliyorsunuz ama :) eğer birisine bir iyilik yapıyorsanız karşılığını Allah tan dileyin.iyiliği de Allah için yaptım deyin.Ne o zaman ipin ucu ayarı kaçar ,ne siz yaptğınız iyilikten övünrbilirsiniz(siz ysptınız demiyprun bana baxrn oluyordu doğrusu) ne de karşıdan beklenti ummadığınız için karşıdakine de kırılmazsınız.Ha siz ona iyilik yaptınız o size kötülük o ayrı..ama iyilik de beklentiniz olmasın..Bence tabi:)

T
Tabiki hersey benim gönlümden Allah rızası için ....Ama bana kalkıp senden geçindim para biriktirdim. Ve ben şuan borç içindeyim. O ona fazla gelen kitabı parayla satıyor .Gücüme gitti .Demek onun için her şey menfaat içinmiş

Tsmam işte uzak dur niye onunla kendini yoruyorsun
İnsanları kullanan menfaatçi pis niyetli bi insan demek ki

Sanırım belli mesafe koyup paylaşımda bulunmadan gerektiği gibi davranacagum .Ve kimseden beklenti içinde olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…