Hep El kizi olarak kaliyorsun ne yazik ki

GLam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
29
0
36
- Yurtdışı
bir kere yaprak toplamaya gittik,tabiki bos zamanimizda, bende kene a$isi yapmadim kac senedir, herneyse haliyle yazin topladik, camlarin arasina girdiler ana ogul.. esimde bana sen girme senin a$in yok dedi..cok düsünür beni sagolsun.. tabiki annesi ne dese, aman oglum birsey olmaz..ondan bir 10dk sonra esim iyicene agaclarin arasinda girdi anasi ogluna ne dese iyi, amannn ogluuuumm fazla girmeee birseyyy oluuurr..

benim orda agzim acik kaldi, aslinda cogu zaman sakayla karisik cevabini veririm kendisine, tabiki saygisizlik etmeden, ama orda resmen oha yuhh oldum agzim acik kaldiii..vay cadii karii kiskanc, dedim icimde, zaten ne yaparsan yap elkizisin, sanki kendi el degil !!!

Son düzenleme:
Canim ya iste zorla güzellik olmuyor takma ama sanslisin esin seni düsünüyor birak ne düsünürse düsünsün insan sinir oluyo haklisin ama yapacak bisey yok he de gec:12:

Benimkide cene kemigim iltihaplanmisti disim yüzünden kivraniyorum acidan oglu ceneme buz koyarken geldi ohhh sana iyi oluyo beter ol dedi esimle ben sasirdik kaldik :1:

gelinini öz kızı gibi sevebilecek kaç kaynana var ki şu dünyada
yok demiyorum vardır ama çok azdır diye düşünüyorum:31:
fazla beklentin olmasın canım sonuçta onun kızı değilsin ki boşver canını sıkma bile:12:

@lay lay .... inanmiyorum nasil öyle birsey diyebiliyor, kiskaniyorum diye feryat etmis resmen

@mihriban ... artik herseyin farkindayim zaten, ben onu annem kadar sevebilirdim aslinda, sonucta esimi bu yasa o büyüttüm gzl terbiye verdi, fakat o aslinda hic beni kizi olarak sevememis, zaten benide istememisler kendileri cok süper ya,..

arada bi benim ogullarim ele karsi iyi olur der, diger gelininide sevmez cünkü oda kendisi gibi sinsi ... bir daha dediginde ne o anne el dedigin benmiyim diyecegim

Son düzenleme:
öyle canım malesef..el kızı sonucta ...bizi bi anne dogurmadı onlara gore..onlar anne sadece...aynı benım kayınvalıdem.hatta hıc unutmam ve gukerım aklıma geldıkce.bı defa sıkma yapmıs uzattı asagıdan al dedı bunu ...e ver.yesin.yemezse sen yersin.yani sok oldum.bu yenı evlıyken oldu.aradan altı yıl gectı ama hala aynı...ne yapıcaksın ki...aslında anca bızım annelerımız de damatlara boyle davranırlarsa o zaman ne yasadıgımızı anlarlar.

@ dolphins.. ayni katiliyorum sana, gerci kayinvalide dedigim kisi babaannesi, zamaninda esimin annesi ve babasinin arasina girmis, tabi öyle demiyor, millet gelip anlatiyor aileme, fakat bizimkiler tavrini koydular, heleki annem, anladi tabiki bu sefer kimsesize dek gelmedigi .. benimde sinirli oldugumuda bilir, birsey oldumu suratin degisir hemen, sonra kötü yaptigini anlar kendini iyiye cikarmayi ona hak vermemi iste, ama yok öyle sey

Son düzenleme:
bazı kaynanalar değil kızı gibi insan gözünde görmüyorlar
gelin yorulmaz gelin üşümez
gelin kukladır denileni yapar
gel,n hizmet eder
misafir varken gelin koltukta
oturmaz sandalyede hazırolda bekler...
daha çoooooook
yazın adetim onlarda olduğumuz günlere dek geldi..
sancıdan geberiyorum
bi taraftanda ağlıyorum ayağa kalkacak mecalim yok
kalk kalk baban acıkmış şu yemekleri yapıver demesin mi.....
o zaman anladım gelin insan değil
kaynana gözünde
gelin geberiyor olsada o işi yapacak
ahhhh anneciğim adet olduğum zaman ayağa kaldırmaz sancı geçene kadar
yanımdan ayrılmazdı...
üzerimi örter su ısıtırdı ayağıma...
kaynanalara anne diyoruz ama ne derece hakediyorlar
hangi kaynana gelinine kendi kızı gibi davranıyor yada hangi gelin
kaynanasını kendi annesi gözünde görüyor...
bana acımayan bi insana anne derken aslında içten demediğimi farkediyorum
anne demek fedakarlıktır evladı için çabalamak uğraşmaktır...
anne çok farklı bi kişiliktir...
yüzeysel annelere karşıyım......:20:

bazı kaynanalar değil kızı gibi insan gözünde görmüyorlar
gelin yorulmaz gelin üşümez
gelin kukladır denileni yapar
gel,n hizmet eder
misafir varken gelin koltukta
oturmaz sandalyede hazırolda bekler...
daha çoooooook
yazın adetim onlarda olduğumuz günlere dek geldi..
sancıdan geberiyorum
bi taraftanda ağlıyorum ayağa kalkacak mecalim yok
kalk kalk baban acıkmış şu yemekleri yapıver demesin mi.....
o zaman anladım gelin insan değil
kaynana gözünde
gelin geberiyor olsada o işi yapacak
ahhhh anneciğim adet olduğum zaman ayağa kaldırmaz sancı geçene kadar
yanımdan ayrılmazdı...
üzerimi örter su ısıtırdı ayağıma...
kaynanalara anne diyoruz ama ne derece hakediyorlar
hangi kaynana gelinine kendi kızı gibi davranıyor yada hangi gelin
kaynanasını kendi annesi gözünde görüyor...
bana acımayan bi insana anne derken aslında içten demediğimi farkediyorum
anne demek fedakarlıktır evladı için çabalamak uğraşmaktır...
anne çok farklı bi kişiliktir...
yüzeysel annelere karşıyım......:20:

bizimde bir gelinimiz var, ama bir kerede olsun annem onu hic ezmeye kalkismadi, annem hatta bazen konusacagi yerde bazen susardi tatsizlik olmasin diye, ama bu sefer de yengem abime dir dir yapardi..

insanin kendi annesi gibi yokmus ben bunu anladim, yanliz oldugu icin, esime evlenmeden önce annende kalalim deseydim kalirdik, ama sonradan ne tilki oldugunu gördüm nisanli döneminde onun yüzünden az esimle kavga etmedik, dügünüde uzatiyordu beliki oglunun bir heves pesinde oldugunu zannetmis, ama yanilmis, simdide benden ve esimden baskasi onu kimse arayip sormaz, nerde diger cocuklari..

dügünden bir gece sonra gittik, ogulusuna oglum bunu yapim mi sunu yapim dedi, sanki seferden gelmis, ama bana gelince hic birisi gikini cikarmadi onca kisi, esim anladi bozulduguma sen kahvaltiya ne istiyorsun dedi hic diyip sofradan ac kalktim.. ama devir benim devrim artik :36:

Son düzenleme:
bende aynı fikirdeyim hem kayınvalide için hem görümceler için hep el kızı olarak kalıyosun
bunu size belli etmeselerde inanın öyle oluyo sonuçta aynı kandan değiliz..
kan kanı çekermiş tabiki kendi çocuklarını daha fazla düşünücekler..ALLAH tan ben bunu çok hissetmiyorum neler yaşayanlar var ama yinede bazı olaylarda karşıma çıkmıyo değil açıkçası..

benim görümcemin kayınvalidesinin yaptıklarını anlatsam yuh deriniz mutlaka..
kızı bi türlü otutturmuyolar kayınvalidesi ne sölerse sölesin sesini dahi çıkartması mümkün değil..
onun da görümcesi var 18 yaşında bi gün görümcem görümcesinden çikolata istemiş canım çekti şurdan uzatırmısın diye o sırada çocuğu salladığı için uzanamamış görümceside ne dese beğenirsiniz..tuvalette ondan çok var git ordan ye..18 yaşındaki görümcesi kalk bana su getir diyebiliyo..
kayınvalidesi kıza iş işkencesi yaptırıyo bütün işleri buna yıkıyo şaka gibi...

benim görümcemin kayınvalidesinin yaptıklarını anlatsam yuh deriniz mutlaka..
kızı bi türlü otutturmuyolar kayınvalidesi ne sölerse sölesin sesini dahi çıkartması mümkün değil..
onun da görümcesi var 18 yaşında bi gün görümcem görümcesinden çikolata istemiş canım çekti şurdan uzatırmısın diye o sırada çocuğu salladığı için uzanamamış görümceside ne dese beğenirsiniz..tuvalette ondan çok var git ordan ye..18 yaşındaki görümcesi kalk bana su getir diyebiliyo..
kayınvalidesi kıza iş işkencesi yaptırıyo bütün işleri buna yıkıyo şaka gibi...

Esi birsey demiyor mu, Es cok önemli böyle seylerde.. niye birsey diyemiyor garibim :((( .. Allah yardimcisi olsun, onun 18 yasindaki görümcesine kendi annesi gibi bir kayinvaldesi, kendisi gibi bir görümcesi olsunda görsün ne demek oluyormus tuvalletten yemek

cok üzüldüm acikcasi Allaha havalee

Esi birsey demiyor mu, Es cok önemli böyle seylerde.. niye birsey diyemiyor garibim :((( .. Allah yardimcisi olsun, onun 18 yasindaki görümcesine kendi annesi gibi bir kayinvaldesi, kendisi gibi bir görümcesi olsunda görsün ne demek oluyormus tuvalletten yemek

cok üzüldüm acikcasi Allaha havalee

CANIM eşi şuan askerde ki yanında olsada çok değişen bişi olmaz bence..
saçmalık doğrusu..bigün bişi olmuş kaynanası bişi demiş ona neden yapmadı bu işi diye eşine şikayet etmiş eşide karısına kızmış neden yapmadın demiş halbuki kız yapmış ve sinirlenip annen körmü demiş kocasıda hamile kadını öldürüsiye dövmüş

tabi iyi kayınvalidelerde var haklarını yiyemeyiz ama tipik kaynana
kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı.................:23:

saçmalık doğrusu..bigün bişi olmuş kaynanası bişi demiş ona neden yapmadı bu işi diye eşine şikayet etmiş eşide karısına kızmış neden yapmadın demiş halbuki kız yapmış ve sinirlenip annen körmü demiş kocasıda hamile kadını öldürüsiye dövmüş

icim yandi dogrusu.. ne tilkiymis onun kayinvalidesi.. diyecek birsey bulamiyorum,, kocasida annesinden kalir yani yokmus.. Allah yardimcisi olsun, pessss

:S allah kurtarsın o kız cağızı ya Öfff neler var dünyada

rahmetlik kayınvalidemi yazssam roman olur...
en çok oğlu için bana
sana cumhuriyet altını verdim derdi

Ve senin görümcen bu Eşin yada kızın annesi babası bişi yapmıyormu ? evlendi gitti diye el kızı olmadı ya oda :S

vallahi kimse evlenirimde evim ayrı olur sanmasın
çoğu kayınvalideler ne yapıp edip araya bir nifak sokar

Back
X