rahmetlik kayınvalidemi yazssam roman olur...
en çok oğlu için bana
sana cumhuriyet altını verdim derdi
Allah rahmet eylesin, bana öyle dese fakat karsiliginda bir elmas aldin derdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en çok oğlu için bana
Çok doğal bir durum bu bence, ben çok görmüyorum bu davranışı.
Kayınvaliden tabi ki oğlunu senden çok sever, düşünür ancak, bunu da sen yanlarında ola ola,
senin gözüne soka soka yapmamalıydı, nispet yapar gibi hatası bu noktada olmuş.
Kendi annemi ve kayınvalidemi, kendi babamı ve kayınpederimi düşünsem;
ağızlarıyla kuş dahi tutsalar benim yoğun sevgim yine kendi öz anne babamadır.
Kan bağı denilen birşey var bu çok önemli.
Kayınvalide gelinini sever, evladı gibi görür ama sadece gibi görür,
gelin ya da damat hiçbir zaman bir annenin kendi doğurduğu evlatları gibi olamaz.
Hiçbir anne de bizi doğuran annemiz gibi olamaz canım.
Kendi annene ve kayınvalidene olan sevgini kıyasla,
o zaman daha objektif düşünebilirsin.
artik o kadarda canimi sIkmiyor, kimsenin beni sevmesi gibi bir zorumlugu yok, bende onlari sevmiyorum, fakat yinede güler yüzlügüm onlara karsi, onlar gibi iki yüzlümü oldum ne, yoksa sinir oldugum kisilerle konusmam ama iste esin ailesi, mecbur kaliyorsun,..en büyük hatasi zaten dengesiz dengesiz konusmalaridir, gerci bütün aile yanliz kala kala milletin icinde nasil konusulacagini unutmuslar
cok dogru konustun![]()
Ve senin görümcen bu Eşin yada kızın annesi babası bişi yapmıyormu ? evlendi gitti diye el kızı olmadı ya oda :S
cnm tabikide ellerini çekmediler olurmu öle şey ne tartışmalar ne kavgalar çıkıyo heleki benim eşimin ve abisinin haberi olsa tüm bu olanlardan çok büyük kavgalar çıkar..görümcemin ablası yani büyük görümcem olanlardan haberdar oda elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyo fakat ortada 2 küçük çocuk var yani...
cnm tabikide ellerini çekmediler olurmu öle şey ne tartışmalar ne kavgalar çıkıyo heleki benim eşimin ve abisinin haberi olsa tüm bu olanlardan çok büyük kavgalar çıkar..görümcemin ablası yani büyük görümcem olanlardan haberdar oda elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyo fakat ortada 2 küçük çocuk var yani...
canım görümcem eşini seviyo çok da zulüm etmiyo yani eşi ben sadece yaşanan bi olayı anlattım..bana göre eşi çok kayıtsız kalıyo ama ona göre bişiler yapıyo..yani eşini seviyo sölediğim gibi bazı şeyleri yıkmak kolay olmuyo çocuklara yansıtılan bişi yok çocukları her iki tarafta çok seviyo ama olan kadına oluyo içinde yaşadığı bi çok şey var açıkçası
en çok oğlu için bana
Canim ya iste zorla güzellik olmuyor takma ama sanslisin esin seni düsünüyor birak ne düsünürse düsünsün insan sinir oluyo haklisin ama yapacak bisey yok he de gec
Benimkide cene kemigim iltihaplanmisti disim yüzünden kivraniyorum acidan oglu ceneme buz koyarken geldi ohhh sana iyi oluyo beter ol dedi esimle ben sasirdik kaldik![]()
aaa o laf be artık düşmanlar birbirine demiyor allttan yürütüyorlar işleri tövbee yaa![]()
onlar beni el kizi gibi görüyorlardir.ben de onu esimin annesi olarak gördüm .kendi annem gibi degil .candan insanlar degildir zaten.icerde baska disarda baskadirlar.disari karsi cok iyidirler.ama iclerinde nelaflar ne dedikodular cikar.beraber kaynanamla gözlük almaya gittik .en ucuzundan setirmeye calisiyo .pajhali olmasin diye .sonunda kirilmasin diye onun begendigini aldim.ucuz ama dedi yakisti. sonrasinda arabayla dönüyoz.bana dedi ogluma doktor gözlük yazmisti en pahali sini aldim.ama bir tane takmadi.durup duruyo dedi.ben almisken en iyisini alirim dedi.agzim acik kaldi . ben de bir daha kayna nami dinleyim bir seyler almaya kalkismadim. bu da bana ders oldu. en iyisi resmiyet