Umarım gelinlerine bunları yapan kayınvalidelerin kızları çok daha beterlerini yaşar.
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım gelinlerine bunları yapan kayınvalidelerin kızları çok daha beterlerini yaşar.
bir kere yaprak toplamaya gittik,tabiki bos zamanimizda, bende kene a$isi yapmadim kac senedir, herneyse haliyle yazin topladik, camlarin arasina girdiler ana ogul.. esimde bana sen girme senin a$in yok dedi..cok düsünür beni sagolsun.. tabiki annesi ne dese, aman oglum birsey olmaz..ondan bir 10dk sonra esim iyicene agaclarin arasinda girdi anasi ogluna ne dese iyi, amannn ogluuuumm fazla girmeee birseyyy oluuurr..
benim orda agzim acik kaldi, aslinda cogu zaman sakayla karisik cevabini veririm kendisine, tabiki saygisizlik etmeden, ama orda resmen oha yuhh oldum agzim acik kaldiii..vay cadii karii kiskanc, dedim icimde, zaten ne yaparsan yap elkizisin, sanki kendi el degil !!!
Çok haklısın altın suyuna batsak çıksak el kızıyız...
kız tarafı damadına oğlum dediği zaman içten diyor
ama erkek tarafı kızım derken bile samimiyetleri yok.
bir el kızı olarak şunları paylaşmak istiyorum,
3 hafta önce kayınvalidemlerce ciddi olmayan
ama prof.doktorlara,bana,eşime ve aileme göre
ciddi olan bir ameliyat geçirdim...
ameliyata girdiğimde annem kız kardeşlerim ve eşim
ağlayarak beni beklerken kayınvalidem anneme ve oğluna
dönmüş demiş ki;
''neden ağlıyorsunuz herkes ameliyat oluyor,ölecek değil ya ona birşey olmaz''
annem bu sözler karşısında şok olmuş ve cevap vermiş;
''siz ameliyat olursanız eşiniz,çocuklarınız ağlamasın kapıda güle oynaya beklesinler''
eşimde annesiyle tartışmış ben bunları iyileştikten sonra öğreniyorum.
ameliyattan çıkarken (hatırlamıyorum) anne beni bırakma diye ağlayarak çıkmışım
bunu duyan kayınvalidem kocasını sevseydı eğer annesini değil kocasını sayıklardı demiş :S
ziyaretime geldi geçmiş olsun bile demedi
aman canım abartma nedırki oldu bitti işte dedi.
bunları unutamıyorum yazarken bile ağlamaklı oluyorum
ben canım sonucta ya CAN! El kızı olsamda benımde anam babam var canım var.
ama onlar anlamazlar işte,el kızısın canın yok,yorulamazsın,üşüyemezsin,
sorunların olamaz
EL KIZIYIZ HİÇ BİRİMİZE BİŞEY OLMAZ...
@ayca... orda ee bana niye ozaman en ucuzunu aldirdin, benim canim yokmu olurdu benim cevabim.. sustukca altan aldikca basina cikiyorlar, ayip ayip diyip kafamiza yaptiriyoruz
cnm parayla degil sirayla.. ameliyat sirasinda bile kadin fesatlik pesindeymis ama annen kadinin agzinin cevabini iyi vermis helal olsun.. ben takmiyorum artik bir anlatayim dedim ama daha ne patavatsizligi var.. cogu zaman sakayla karisik hazir cevabim vardir, böyle en azindan icim rahatliyor...insanin gücüne gidiyor iste, gzl gzl gecinmek varkene ignelerini batiriyorlar, hatta bir keresinde benim ogullarim ele karsi iyi dedi, herhalde el benim, bir daha kine soracam.![]()
uzaktada olsan dilleri oralara kadar uzanıyor
ayrıca el kızıyız ama oğulları yapılan haksızlıkları gördüğü için
istersen silerim ailemi görüşmem bir daha demesine rağmen asla dedim...
şu an iletişimleri el kızı sayesinde öz çocukları sayesinde değil!!
Öyle oluyor ne yazık ki. Bunu bende yaşadım kayınpederim bir meseleden ötürü suratıma bu "el kızıdır" oğlum dediğini bilirim. Evlenirsin evlendiğin adamın koynuna girersin hala yabancı hala el kızıanlamıyorum ben bu tip insanları. kötü şeyler yaşıyorum diye beter olsunlar demedim asla demem herkes mutlu sağlıklı olsun ama benden uzak
Çok haklısın altın suyuna batsak çıksak el kızıyız...
kız tarafı damadına oğlum dediği zaman içten diyor
ama erkek tarafı kızım derken bile samimiyetleri yok.
bir el kızı olarak şunları paylaşmak istiyorum,
3 hafta önce kayınvalidemlerce ciddi olmayan
ama prof.doktorlara,bana,eşime ve aileme göre
ciddi olan bir ameliyat geçirdim...
ameliyata girdiğimde annem kız kardeşlerim ve eşim
ağlayarak beni beklerken kayınvalidem anneme ve oğluna
dönmüş demiş ki;
''neden ağlıyorsunuz herkes ameliyat oluyor,ölecek değil ya ona birşey olmaz''
annem bu sözler karşısında şok olmuş ve cevap vermiş;
''siz ameliyat olursanız eşiniz,çocuklarınız ağlamasın kapıda güle oynaya beklesinler''
eşimde annesiyle tartışmış ben bunları iyileştikten sonra öğreniyorum.
ameliyattan çıkarken (hatırlamıyorum) anne beni bırakma diye ağlayarak çıkmışım
bunu duyan kayınvalidem kocasını sevseydı eğer annesini değil kocasını sayıklardı demiş :S
ziyaretime geldi geçmiş olsun bile demedi
aman canım abartma nedırki oldu bitti işte dedi.
bunları unutamıyorum yazarken bile ağlamaklı oluyorum
ben canım sonucta ya CAN! El kızı olsamda benımde anam babam var canım var.
ama onlar anlamazlar işte,el kızısın canın yok,yorulamazsın,üşüyemezsin,
sorunların olamaz
EL KIZIYIZ HİÇ BİRİMİZE BİŞEY OLMAZ...
@ayca... orda ee bana niye ozaman en ucuzunu aldirdin, benim canim yokmu olurdu benim cevabim.. sustukca altan aldikca basina cikiyorlar, ayip ayip diyip kafamiza yaptiriyoruz
cnm parayla degil sirayla.. ameliyat sirasinda bile kadin fesatlik pesindeymis ama annen kadinin agzinin cevabini iyi vermis helal olsun.. ben takmiyorum artik bir anlatayim dedim ama daha ne patavatsizligi var.. cogu zaman sakayla karisik hazir cevabim vardir, böyle en azindan icim rahatliyor...insanin gücüne gidiyor iste, gzl gzl gecinmek varkene ignelerini batiriyorlar, hatta bir keresinde benim ogullarim ele karsi iyi dedi, herhalde el benim, bir daha kine soracam.![]()
hem el kızı hem de biricik oğullarını ellerinden alan bi düşman. bizim annelerimiz damadım deyip bağrına basabiliyor. bu erkek annelerini varya :95:
bu zaten baştan bizim ailelerimizle başlamıyor mu evlenince el kapısına gidecek denmiyor mu? boyle bi toplumda değil miyiz.....
siz kocanızı sevdikten sonra annesini sevmek zorunda değilsiniz, o sizin anneniz değil sadece saygı duyun mesafeli olun ezilmeyin yeter. duruşunuzu kaybederseniz sırf o değil hepsi tepenize çıkar.... herkesin çocuğu kendine ama erkek anneleri sanki kuma almış gibi davranıyor gelinlere. forum içersinde da bakıyorum aman sevsin neden istemiyor yok öyle dedi böyle yaptı bu birazda eziklikten kaynaklanıyor sizin belli bi şekliniz tavrınız varsa bunu eşinizde kabul ediyor zaten.... biz gelinlerde ailelerimizle de evlenmiş gibi davranıyoruz bazen bunuda görüyorum forumda...
bi turlu onların yaptığı gibi yapamıyourz dışlayamıyoruz veya soyutlayamıyoruz kendimizi adam gibi iki lafı bi araya getirip haklı olduğumuzu söylemeyemiyoruz. ne eltimize ne görümcemize ne k. valide baba ve biradere hep eziliyor ve diyoruzki ama ben söle yaptım böle yaptım sanki fedarlıkmış gibi..neden? yapma... neden yapıyorsun bunun cevabını veren çıkmadı daha.... tabi el kızıyız.... hele oğluyla bi kötü olunda hele boşanma evrenlerine yada ayrılık hallerine düşünde görürüm ben o kızı gibiyim diyenleride.... en iyisi bile cadı kesilir size.. el kızısınız o kadar. onlarda sizin kocanızıın annesi ezilmeye gerek yok saygınlığınızı yitirirseniz yuz goz olursanız biter....zaten öz gelin diye bir şey olmadığına göre geriye sadece el kalıyor