• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep eski defterleri ayor ve ben artk bu durumdan bktm!!!

geçmişine sahip çık!diyeceğim o ki senin pişmanlık duyduğunu hissettğin an seni ezmeye başlar..geçmişim bu bile bile geldin,yaptıklarımın da arkasındayım zorla tutmuyorum ki seni de..ay yapma etme mırın kırın dön geri dediğim an pas pas yapar..rest çek kıymete binersin..

ewet canım haklısın.artık dayanamıyorum artık.şuan konuşmuyorum.kafamı toplamaya çalışıyorum.enkısa zamanda arayıp konuşacağım we artık ne olursa olacak.

yok canım aynı yerde değiliz.ben manisadayım.o adanada.şimdi okullar açılacak istanbula gidecek.yine fark eden bişi yok yani...:delphin:

uzak ilişkilerin klasik sorunları

geçmişine sahip çık!diyeceğim o ki senin pişmanlık duyduğunu hissettğin an seni ezmeye başlar..geçmişim bu bile bile geldin,yaptıklarımın da arkasındayım zorla tutmuyorum ki seni de..ay yapma etme mırın kırın dön geri dediğim an pas pas yapar..rest çek kıymete binersin..

geçmişine sahip çık

kötü birşey yapmadıysan eğer

o sorunlar güvensizlik hep uzaklıktan oluyor (benzer şeyleri bende yaşadım) mafoldumben

ama ilişki oturduktan sonra kalmıyor ne öyle sorular ne o yönde sıkıntılar :lepi:

sonuçta ne sen onun geçmişini, ne o senin geçmişini bilmiyor.. belki anlatmadıgın ondan gizlediğin birşeyler vardır diye düşünüyordur. arkadaş fazlaca şüpheli maşallah Çok üzgünüm çoook

siz kaç yıldır berabersiniz bilmiyorum ama zamanla aşılmayacak birşey değil bence kaydirigubbakcemile2

ben geçmiş derken birbirinize yapılan hatalar diye düşünmüştüm.
senın ondan önce yaptıkların yanlız senı ve aılenı ılgılendirir.kimsenin seni geçmişinle yargılamasına izin verme,birbirinize yapıalan hatalar söylenebilir ama eğer adam kalkıpta seni ondan önce yaptıklarınla yargılayamaz.kardeşim ben sana herseyı anlatmışım,kabul etmişsin sevgilim diyorsun ee ozaman baştan kabul etmeyecektın.vur tekmeyi totoya.

aslına bakarsanız hem geçmişimi de sorguluyor,hem de birlikteyken ona karşı yaptığım hataları da.
ki bu geçmişimde de allah şükür kötü hiçbir şey yok,sadece birkaç tane sewgilim oldu o kadar.onlarla da el ele tutuşmaktan öteye bişey geçmedi aramda.neymiş efendim çok mu yakışıklılarmış,yok bi tanesinin arabası warmış,babası fabrikatördü,onun babası işçiymiş.yok ben onlar gibi yakışıklı değilim,zengin değilim gibi şeyler söylüyor.ben ne kadar bunların önemli olmadığını söylesemde.
bu sabah aradı,her cümlesinin sonunda Canım dedi.ben soğuk konuştum.arkadaşlarımla iftara gideceğimi we gece geleceğimi söyledim.tamam canım dedi,hiç itirazda bulunmadı.
ne yapacağımı şaşırdım artık.ben çok unutkan biriyim kızlar.o yüzden söyleyeceklerimi bi kağıda yazıp telefonda söylemeyi düşünüyorum.en uygun zamanı we kendimi en iyi hissettiğim zamanı bekliyorum.

canım bak bu çocuk kompleksli sana karşı o yüzden anladığım kadarıyla eskilerle ,kendini kıyaslıyor olabilir yanlış anlamadıysam arabası vardı fabrikatördü falan şeklinde yazından bunu düşünmeye başladım ve böyle ise sana karşı kompleksi seni mutlu edememekten ve bır takım imkanlar sunamamaktan korkuyor.zamanla aşacaksınızdır.birşeyler yaşadıkca.emin ol bende daha beterini benım bıtaneme yaptım snaa uygun degılım falan dıye ama zamanla kapandı.artık ne para lafı geçiyor nede bu konular.elinde olmadan yapıyordurki o bıle farkında değildir.
ama dayanamayacak boyutta şikayetciysen ayrıl derim.

ewet canım bende ona sen komplekslisin dedim sadece 1 kere we telefonu suratıma kapattı.kızdı bağırdı çağırdı.bana istediği imkanları sunamıyor,bunu hissedebiliyorum we benim de ondan fazla bi beklentim yok ki,ben sadece konuşalım görüşelim diyorum we hiçbir zaman özellikle de maddi yönden bi sorunum olmadı onunla.zaten maddi yönden de bişey istemiyorum ki.anlatıyorum işte arada patlak werio.
hadi bunu geçtim de ilişkimiz sırasında yaptığım hatalar da oldu,onun da oldu.konuştuk tamam birbirimizi anlıyor we inanıyoruz dedik,sanki bunları konuşan biz değiliz gibi açıyor.ben buna kızıyorum.o zaman bana desin ki yasemin bu konu gündemimizde.ben kapatmıyorum bunu bil.yarın birgün konuşmak isteyebilirim.ama böyle demiyor tamam canım seni anlıyorum diyor aradan hop zaman geçince açıyor.zaten dengesizlikleri wardı,şimdi iyice arttı.

ilgin için saol canım.gelişmeleri paylaşıcam.

ilişkimiz sırasında yaptığım hatalar da oldu,onun da oldu.konuştuk tamam birbirimizi anlıyor we inanıyoruz dedik,sanki bunları konuşan biz değiliz gibi açıyor.ben buna kızıyorum.o zaman bana desin ki yasemin bu konu gündemimizde.ben kapatmıyorum bunu bil.yarın birgün konuşmak isteyebilirim.ama böyle demiyor tamam canım seni anlıyorum diyor aradan hop zaman geçince açıyor.zaten dengesizlikleri wardı,şimdi iyice arttı.

ah erkek arkadaşım olsada aynı olduğumu söyleseydi keşke canım sana.bak bızım bana göre 4 ona göre 5 .ci yılımız ve ben hala ilk 6.cı aydaki kavgamızdan bahsedıyorum en ufak bı ıstemedıgım bırsey oldugunda yada tartışmamızda oda hep ısıtıp ısıtıp önüme getirme diyordu.en son bu olaylardan ötürü çekti gitti telefonlarıma çıkmadı ne demek olduğunu çok iyi anladım ve bılıyormusun farketmeden unuttum geçmişi.ne kadar hatırlamak istesemde aklıma gelmiyor.zaman lazım zamana bırak herşeyi.

22 yaşındaki bi erkekten ne kadar olgunluk bekliyorsunuz ki?
Bi süre sonra böyle yapmaktan vazgeçicek...
Erkekler geç olgunlaşır... Eskileri açmanın ne kadar saçma ve gereksiz bir şey olduğunu yakında öğrenir...
Bende eskien sürekli gündeme getirirdim geçmişi .
Ama bu ilişkiye zarar veriyor olan bize oluyordu.. Adı üstünde geçmiş işte...
Sonradan fark ettim ve kendimi toparladım..
Artık umursamıyorum geçmişi.

Üzgünüm ama erkek arkadaşın gerçekten takıntılı bir insan.O konular onun kafasında kolay,kolay kapanmaz.Sadece bir müddet durulur,sonra gene gün yüzüne çıkmaya başlar aynen şimdi olduğu gibi.:delphin:

Rest çekip ciddi bi konuşma yapacaksın başka yolu yok.Kaç sene geçmiş üzerinden hala neyi sorun yapıyosun diyeceksin.Bu şekilde devam edersen seni her nekadar çok seviyor olsam da bu ilişki bitecek haberin olsun ben seni kaybetmek istemiyorum sen de beni kaybetmek istemiyorsan ona göre davran artık ben yoruldum diyeceksin.Zamanla düzelir diye umut ediyorum bakalım kısmet.

hmm araniz bozuk zaten bu ara lan demişti..demek olayın icerigi bu:) walla tatlım lan muhabbetinde fikrimi söylemiştim zaten bu muhabbete gelince yaptıgı hiç ama hiç hoş değil ne bu böyle zırt pirt eski mevzular..adam gibi al karsına konus ama bu son konuşman olsun bunu da söyle.ikinci şans veriyormuşsun gibi..en nefret ettigim şeydir eski mevzuları tartışmak adı üstünde eski,gecmis bitmiş..

Back
X