Gece geç saat sadece eve dönmek için kullanıp ertesi sabah geri veriyorlarsa arabadan bi çıkarları yok gibi onu sorun etmezdim ama sırf arabayi almak için size misafirlik bahanesi ile geliyorlarsa gezmek vs için kullanmak o çok ayıp hatta pess..
arabadan bi çıkarları yok, almak içinde gelmiyorlar ama mesela benim aracım yoksa misafirliğe gidiyorsam belli bir saate kadar oturabilirim
Araba var diye cook oturuyorlar sorun bu anladım.. esınız alistirmis artık pat diye tabana kuvvet araba yok diyemez.. esiniz ise nasıl gidiyor o araba ile gelince işe
aslında istedikleri kadar otursunlar hiç sorun değil. ama ne bilim düşünsene arkadaşların geliyo sen biliyosun ki amaaan diyo nası olsa arabayı veriyo bunlar diye düşünceleri var yadırgamaz mısın? ben böle düşünemem diyorum kendi kendime o yüzden garip oldum sanırım...eşim normalde servisle gider işe. işe gecikirse araç kullanır.
Veriyorsak.. veriyorlar diye düşünmeleri çok rahatsız etmez sanırım.. esiniz seviyor onları ama siz o kadar sevmiyorsunuz sanırım bu rahatsızlığın bi sebebi olmalı..
ben olsam ya kendım bırakır arabamla evıme gerı donerım o da cocuk var dıye yada kendılerı nasıl gelıyorlarsa öyle gıtsınler donemeyeceklerse de gelmesınler dıye dusunurum...merhaba kızlar
bu aksam saçma sapan bi konudan saat 22:30 ile gece 01:00 arası tartışmamıza bir bakın....
eşimin iş yerinde iyi anlaştığı bir arkadaşı var. eşi ve çocuğu ile sık sık görüşürüz iyi insanlar. bize her geldiklerinde eşim arabayı verir evlerine öyle giderler.ertsi günde iş yerinde alır. arabayı her seferinde aldıkları için üstlerine bi rahatlık çöktü. öyle ki arada takılıyorlar bile gülerek geliriz canım nasıl olsa araba ile dönüyoruz diyorlar...
aşure yapıcaz davet edicez eşime araba ile dönecez diye gelmeleri doğru değil dedim. ben kimseye bizi eve getirirler yada arabalarını verirler düşüncesiyle gidemem yüzsüzlük olur dedim. ama kesinlikle verme demedim.çünkü arabasında değilim. bu düşüncenın doğru olmadığını savunuyorum sadece...
eşimde kızdı paylaşımcı değilmişimde onların samimiyeti varmışta verirmiş bananeymiş...araya soğukluk katıyomuşum vs vs
ben düşüncemi dile getirmişim neden yargılanıyorum suçlanıyorum ? o da benim için vermek doğru desin bitsin. ama yok uzatır...
herkesinde bu şekilde vereceğini düşünmüyorum haksız mıyım ? gelen misafire her seferinde arabanızı verir misiniz?
Araba verilmesi bencede çok yanlış zamanında babamda verirdi ama artık vermiyor.Benzin parasını isterler,arabanın başına birşey gelir yaptırmazlar.Kaza falan yapsalar ne olacak bütün masraf size gelecek ödeyeceklerini sanmıyorum.Eğer araba ile gitmek istiyorlarsa eşin bıraksın dönsün.Aşureyi de eşin iş yerine götürsün oradan kime verecekse versin.merhaba kızlar
bu aksam saçma sapan bi konudan saat 22:30 ile gece 01:00 arası tartışmamıza bir bakın....
eşimin iş yerinde iyi anlaştığı bir arkadaşı var. eşi ve çocuğu ile sık sık görüşürüz iyi insanlar. bize her geldiklerinde eşim arabayı verir evlerine öyle giderler.ertsi günde iş yerinde alır. arabayı her seferinde aldıkları için üstlerine bi rahatlık çöktü. öyle ki arada takılıyorlar bile gülerek geliriz canım nasıl olsa araba ile dönüyoruz diyorlar...
aşure yapıcaz davet edicez eşime araba ile dönecez diye gelmeleri doğru değil dedim. ben kimseye bizi eve getirirler yada arabalarını verirler düşüncesiyle gidemem yüzsüzlük olur dedim. ama kesinlikle verme demedim.çünkü arabasında değilim. bu düşüncenın doğru olmadığını savunuyorum sadece...
eşimde kızdı paylaşımcı değilmişimde onların samimiyeti varmışta verirmiş bananeymiş...araya soğukluk katıyomuşum vs vs
ben düşüncemi dile getirmişim neden yargılanıyorum suçlanıyorum ? o da benim için vermek doğru desin bitsin. ama yok uzatır...
herkesinde bu şekilde vereceğini düşünmüyorum haksız mıyım ? gelen misafire her seferinde arabanızı verir misiniz?
en yakınım da olsa vermemmerhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?