Arkadaşlar ben çalışan bir bayanım eşim şehir dışında ve kayınvalidemde 16 aylık oğluşuma baktığı için bana zor olmasın diye bir kaç gündür benimle kalıyor. Dün akşam oğluşum ve kızım uyuduktan sonra sevgili tontoşumla (kayınvalim olur) sohbet ederken konu kaynana-gelin ilişkisine geldi biz 3 eltiyiz ve görümcemiz yok. Ben ve benim bir küçüğüm olan eltim kayınvalidemizle evliliğimizin ilk yıllarında birtakım hoş olmayan olaylar yaşadık ben o günkü olaylarla ilgili bir takım serzenişlerde bulundum.
Beni sabırla dinleyen kayınvalidem sonunda öyle bir laf etti ki ben dumura uğradım, ne diyeceğimi bilemedim sabaha kadar bana söylediği laf aklımdan çıkmadı bazen hak verdim bazen yok yaa dedim yani kısacası kararsız kaldım.
Sizede soruyorum arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
"Kaynanaların adı çıkmış dokuza inmiyor sekize siz sanki çok mu iyisiniz melek misiniz, siz 3 gelinsiniz ben tek kaynanayım siz hiç düşündünüzmü ben tek başıma sizinle nasıl başa çıkıyorum. Kendinizi çok mükemmel dört dörtlük görmekten vazgeçin, ortada bir hata varsa bunun kabahatinin yarısı benimse yarısı sizindir. Ben sizden oğullarımı kıskanıyorum sanıyorsunuz peki siz hiç kocanızı ben yani annesinden kıskanmıyormusunuz bi düşünün bakalım.
yani ben hönk oldum arkadaşlar ne dersiniz kayınvalidem haklımı biz gelinler çok mu iyiyiz, biz eşlerimizi annelerinden kıskanıyormuyuz yorumlarınızı bekliyorum tüm samimiyetinizle..
şimdiden teşekkürler
genelde kayınvalidesiyle iyi olan kişilere nedense burada da dahil hep nasıl olursa aranız bozulur diye bakılıyor.
benim kayınvalidem ben nişanlıyken vefat etti. sevgimi ve mükemmel bir insan olduğunu, beni nasıl koruyup kolladığını hep yazdım.
hatta en sonunda ölürken son sözünün oğluma söyle sana iyi baksın yoksa hakkımı ona helal etmem dediğini bile yazdım. ama dikkat; sen oğluma iyi bak değil, oğlum sana iyi baksın dedi..
buna rağmen bana dediler ki; evlenmiş olsaydınız öyle demezdin, kesin birbirinizden nefret ederdiniz.
bir başkasına deniliyor ki; sen tek gelinsin senin eltin olsa aranız bozuk olurdu.
şimdi birine denmiş ki; görümcen yok, kızı olsaydı anlardın bazı şeyleri.
yani iyi bazı kayınvalide-gelinlerin birbirini seviyor ya da sevmiş olması hep bir sebeplere bağlanıyor nedense.
yani karşıdaki anne hazımlıdır, iyi insandır, gün görmüştür, karşındakine kucak açmaya hazırdır normal gelmiyor bazı kadınlara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?