kayınvalidemle pek sevişiriz biz, sevmediğim huyları yok mu; çok. ama eşimle gezmemi tozmamı, el ele tutuşmamı çok sevinerek takdir eder, evimize karışmaz, haber vermeden gelmez, çok saygılı ve görgülü bir insan olduğundan ben de saygısızlık yapmam asla. suç iki taraftadır genelde.
bu yüzden kayınvaliden iyi.bir kızı olsaydı o zaman anlardın bazı şeyleri.ama haklısın bazı gelinler bırak kayınvalideyi kuzenlerinden bile kıskanıyor kocalarını.
Canım burada eşler haklı, kuzenler kızkardeşimi annesimi eşlerin,birkere nikah düşer yoksa amca dayı hala teyze çocukları evlenirmi?kuzenler bir birine askıntı bile oluyor hiçmi duymadın hiçmi görmedin.Benim okuldan arkadaşım vardı kuzeni kendinden 5 yaş falan küçüktü halasının oğluna aşık olmuştu ve çocuk nişanlandı çıldırdı ne yaptı etti onu nişanlısından ayırıp evlendi,ve yeri geliyor enişte baldızını alıyor yada kayınbirader bayanı alıyor hiçmi duymadınız bu devirde kimseye güven olmaz.Sadece anne ve kızkardeşten kıskanılmaz haaa nasıl kıskanır eş anne ve kızkardeşler gelinleri sırf çıldırtmak için kıskandırmak için elinden geleni yaparlar.BİRDE ŞÖYLE BİR BAŞLIK ATAN OLSA NEDEN GELİNLERİNİ KISKANAN KAYINVALİDELER ENİŞTELERİNE TAPAR.Bunu çok gördüm gelini sevmezler eniştesi için ölürler geline gelin derler eniştelerine oğlum.Biz kadınlar varya ilk yeryüzünen dökülen kan bile bizim yüzümüzdendir bilenler bilir her şey biz kadınlarda bitiyor.Ben kayınvalidemi ve eşimin ailesini severim görümcemi sevmem sadece kırıldık birbirimize.Ben bile diyorum gelinim olsa severmiyim ama eniştem olsa orada ben bile duruyorum.Çünkü eniştede kızda bizim görüşü var,ama gelin ve oğlumuz elin gibi erkek oğluna sahiplenme var.DOĞAMIZ BU ASLINDA BİZİZ HER ŞEYİN SEBEBİ BU CAHİLCE DÜŞÜNCELERİMİZ.-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?