- Konu Sahibi honeysuckle
-
15 yaşındaki kızların bazı hayranlıkları falan olur var mı bir sanatçıya falan hayranlığı.ya da ne tarz bir kızdır süslenmeyi falan sever mi
Kızınıza kozmetik ürünleri alın.
Boyanması için değil
Ergenlik çağında,dursun bi kenar da =)
Parfüm,kremler falan ...
işin süpriz kısmı daha çok hoşuna gidecektir.bence kesinlikle anlamasın.siz en sevdiği arkadaşlarını habersiz çağırın.yiyecekleri hazırlayın.ona çok şık bir kıyafet alın kızınızı bir yere gönderin.o sırada arkadaşlarını içeri alın.pastayı falan hazırlayın tabi.kzınız gelince süprizi yapın.sonra kzınızı odaya alırsınız.aldığınız kıyafeti gösterirsiniz giyer hazırlanır ve doğum günü kutlanır.
para limiti var mı? ipad alsanız bayılır heralde
kızının sevdiği,sahip olmak istediği birşeyler yok mu
eğer apartmanda hayvan beslenmesine müsaade varsa küçük bir kedicikte hoş olabilir,tabii kızın seviyorsa
hoşgeldin canım..
Egem yaşadıklarımızı biliyorsun
vardır mutlaka vardır da bana söylemez ki belli etmiyor :26:
kedi gördümü yolu değiştiriyor :18:
bende var o istekte alamıyorum çok korkuyor
aslında sevseydi iyi bir can yoldaşı olurdu.bakalım arkadaşlardan ne gibi fikirler çıkacak
Kocis cok cirkin bir kelime bence. Bazilari evlendi mi aya cikmis gibi oluyor, yeni kelimeler turetiyor.
Sana gelince honeysuckle kizina saat, adini olusturan gumus bir bilezik, hoslandigi bir muzik aleti, mp4 player, para durumun iyiyse telefon , fotograf makinesi ya da kamera alabilirsin.
valla yok evli falan değilim bir kocişim yok..
bu kelimeyide burda öğrendim..daaha önce çocuğu için böyle bir konu görmediğim için espri tarzında yazdım..
sağol canım aslında fotoğraf makinası iyi fikir bi ara lafını ediyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?