hep kocişlere hediye baktık bu sefer kızım için lütfen

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
Merhabalar

herkes kocişine sevgilisine hediye arıyor..soruyor
ama bende onlardan daha tatlı bir sorun var kızım
yakında yaş günü ama ben ne alacağım bilmiyorum :26:
kızım 15 yasında
hediye ve sürpriz önerileriniz varmı?
yardımcı olursanız sevinirim

15 yaşındaki kızların bazı hayranlıkları falan olur var mı bir sanatçıya falan hayranlığı.ya da ne tarz bir kızdır süslenmeyi falan sever mi

Kızınıza kozmetik ürünleri alın.

Boyanması için değil

Ergenlik çağında,dursun bi kenar da =)

Parfüm,kremler falan ...

işin süpriz kısmı daha çok hoşuna gidecektir.bence kesinlikle anlamasın.siz en sevdiği arkadaşlarını habersiz çağırın.yiyecekleri hazırlayın.ona çok şık bir kıyafet alın kızınızı bir yere gönderin.o sırada arkadaşlarını içeri alın.pastayı falan hazırlayın tabi.kzınız gelince süprizi yapın.sonra kzınızı odaya alırsınız.aldığınız kıyafeti gösterirsiniz giyer hazırlanır ve doğum günü kutlanır.

vayyy

süpermiş çok teşekkür ederim bunu yapabilirim sanırım

kızının sevdiği,sahip olmak istediği birşeyler yok mu

eğer apartmanda hayvan beslenmesine müsaade varsa küçük bir kedicikte hoş olabilir,tabii kızın seviyorsa

hoşgeldin canım..

Egem yaşadıklarımızı biliyorsun

vardır mutlaka vardır da bana söylemez ki belli etmiyor :26:

hoş bulduk canım.bilmezmiyim.bakma artık geriye.allaha havale et.düşünceli kızın.annesini üzmek istemiyordur

Kocis cok cirkin bir kelime bence. Bazilari evlendi mi aya cikmis gibi oluyor, yeni kelimeler turetiyor.

Sana gelince honeysuckle kizina saat, adini olusturan gumus bir bilezik, hoslandigi bir muzik aleti, mp4 player, para durumun iyiyse telefon , fotograf makinesi ya da kamera alabilirsin.

valla yok evli falan değilim bir kocişim yok..

bu kelimeyide burda öğrendim..daaha önce çocuğu için böyle bir konu görmediğim için espri tarzında yazdım..

sağol canım aslında fotoğraf makinası iyi fikir bi ara lafını ediyordu

evet canım fotoğraf makinesi iyi fikir olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…