Hep kötülük, hep kötülük!

Konu bulmak icin sacmaliyorlar resmen.. Ve bütün kanallar, diziler anlasmis gibi sürekli kötü olaylar üzerine kurguluyorlar konulari.
Mesela öyle bir gecer zaman ki psikoloji bozuyor resmen. Insan düsünüyor, o kadar olay benim basima gelse Bakirköydeydim diye. Mesela Mete, o kadar dayak yedi, yüzünü dagittilar, karnini defalarca tekmelediler ama su an masallahi var. Inandirici olmayi bile basaramiyorlar artik, nasil olsa gereksiz seylere merakli insanimiz her türlü izler diye herseyi kakaliyorlar bize.

Haberler desen magazin gibi oldu artik. Gercekleri en iyi yansitan kanallar tek tük. Eskiden sabah haberlerini cok severdim, kahvaltiyla iyi giderdi. Artik istahimi kaciriyor. Haberlerde degisen pek bir sey yok, ben degistim sanirim. Artik daha hassas ve duyarliyim. Sabah güne baslarken kaza ve ölüm haberleri duymak cok canimi sIkIyor. Aslinda bu tip haberler aksam yayinlansa daha mantikli ama nerde kim düsünür sanki toplumun psikolojisini.

Tv hem eglenceli, hem de egitici ögretici olmali. Insan karsisina gectigi zaman kafa dagitip, keyif almali ayni zamanda bir seyler ögrenmeli. Ama ne kadar gereksiz sey varsa tvde, adi üstünde aptal kutusu. Amac insanlarin beynini yikamak, gercek hayattan uzaklastirmak.

En iyi yöntem tv izlememek. Ben eskiden cok severim, saatlerce kalkmazdim basindan. Artik aklima bile gelmiyor. Dizi takip etmiyorum, edemiyorum, sIkIyor. Sadece ilk bölümlerini izleyip birakiyorum, o da merakimdan. Tvsiz yapamam dersen, kablo tv baglat National geographic, discovery chanel gibi belgesel kanallarini izle, Mtv, dream gibi müzik kanallarini karistir, arada ac nickelodeon sünger bob izle kafani dagit. Inan bu sekilde daha eglenceli ve egitici... :1:

Canım ben tv izlemiyorum normalde günde 2 saat en fazla bu dizi içindi ama yıldım resmen.
insanlar zaten kafa dağıtmak isterken ha bire saçmalık dönüyor ekranlarda.
silahların patlamadığı bir dizi yok şuan ve artık bu tarz şeyler iyice benimsendi..:50:

bahsettiğin dizinin müptelası kayınvalidem..bazen onunla ben de bakıyordum,aman Allahım çok enteresan olaylar var.her güne dizi yetiştiricez diye iyice cılkını çıkarmışlar.
tv seyrediceksek de aslında faydalı şeylere bakmalıyız.güldürücü,bilgilendirici yayınlar da var.

Rtük sizin evinizde. İzlemeyin, izlettirmeyin olur biter.

Aynen öyle. Hicbişi yapamazsan gir mutafağa yemek yap :1:

bende trükten bahsettim zaten.
günde en fazla 2 saat izlerdim artık onuda izlemicem.
benim yapacak çok işim merak var etmeyin.
burda anlatmak istediğim şey çok farklıydı
genç neslimizin halini gerçekten düşünemiyorum şuanda böyleysek..
boşverelim nasıl olsa dizi senaryoları çok normal
herkes amcasıyla eniştesiyle olabilir.
hatta 18 yasındaki kızlar 60 yasındaki adam için ailesinden vazgeçebilir.
bunlar çok normal evet.
daha çok bihter behlül kuzey güneyler yetişecek

bahsettiğin dizinin müptelası kayınvalidem..bazen onunla ben de bakıyordum,aman Allahım çok enteresan olaylar var.her güne dizi yetiştiricez diye iyice cılkını çıkarmışlar.
tv seyrediceksek de aslında faydalı şeylere bakmalıyız.güldürücü,bilgilendirici yayınlar da var.

canım ben izlemiyorum sen izlemezsin ama bunu izleyen bir çok insan var. az olsun öz olsun diyip bitirmiyolar çünkü izleniyor.
bu tür programların kötü etkileri anlatılsa halka fena mı
ama yok
haberler bile magazin...

bende trükten bahsettim zaten.
günde en fazla 2 saat izlerdim artık onuda izlemicem.
benim yapacak çok işim merak var etmeyin.
burda anlatmak istediğim şey çok farklıydı
genç neslimizin halini gerçekten düşünemiyorum şuanda böyleysek..
boşverelim nasıl olsa dizi senaryoları çok normal
herkes amcasıyla eniştesiyle olabilir.
hatta 18 yasındaki kızlar 60 yasındaki adam için ailesinden vazgeçebilir.
bunlar çok normal evet.
daha çok bihter behlül kuzey güneyler yetişecek

Yapılacak iş kısımını size söylemedim. Yorumunu alıntıladığım arkadaşa söyledim. Vardır/yoktur bilemem.

Kurduğunuz cümlelerle duyarlı vatandaş izlenimi yaratıp bizi mi aşağılıyorsunuz; evet ben kuzey güney izlerim, evet ben behzat c izler gülerim.... Cünkü onların gerçek olmadığını bilecek kadar bilinçliyim, onlara bakıp "nereye gidiyor bu gençlerin hali" demeyecek kadar gerçekçiyim.

Son düzenleme:
Yapılacak iş kısımını size söylemedim. Yorumunu alıntıladığım arkadaşa söyledim. Vardır/yoktur bilemem.

Kurduğunuz cümlelerle duyarlı vatandaş izlenimi yaratıp bizi mi aşağılıyorsunuz; evet ben kuzey güney izlerim, evet ben behzat c izler gülerim.... Cünkü onların gerçek olmadığını bilecek kadar bilinçliyim, onlara bakıp "nereye gidiyor bu gençlerin hali" demeyecek kadar gerçekçiyim.

Yine yorumlar başka taraflara kaymaya başladı.
ben duyarlı vatandaş izlenimi yaratmıyorum, öyleyim...

Back
X