hep küsen kocam

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
Kizlar yardimmm.... ben esime cok soru soruyorim kiskaniyorum yani oda artk kiziyor ve kustumj barismak bilmiyor.. yani ben calisiyordum ama 3 aydir calismiyorum evdeyim evde durdukca saldim kendimi yemek yda temizlikle ugrasmaktan kendme bakamiyorum kapali bi bayanik sacim topludur sacimi salmaya suslenmeye kalksam sacima sekil verwbilmem icin yikamam lazimm... yani anlicaniz esim artk bni begenmicek dye kiskanmaya basladim kendmin ise yaramaz degersiz hissediyorumm.. tabi bu huysuzluk eaime yansiyor onunda kafasi cok yogun benimle yeteri kadar ilhilenemiyor ama benim psikolojim berbat napicam ben

bakımsız olmanızla eşinizin hep küsmesi ne alaka onu anlamadım

bakımsız olmanızla eşinizin hep küsmesi nbaşladımonu anlamadım
Yani ben kendimi saldim bakimsizlastim. Esimi kiskanmaya basladim kendimk degersiz hissetmeye baaladim. Ve surekli soru sormaya suphelenmeye basladim buda esimin artk surekli bna kusmasine sebep oldu

Abartma ev isi dedigin nedir hergun mu evi talan ediyorsun ne var dus alip sacina sekil vermekte bahanr yaratma bence ve kendi ozguven sorununu kocandan cikartiyorsun ayrica okadar pis olmak iyi degil dus almaya usenme
Ben pis deilimki aksine cok temizimdir..

Yine hiç bir şey anlamadığım başı sonu ayrı telden çalan bir konu daha. Söyleyince de kötü oluyoruz sonra.
Eşinizin küsmesinden bakımsızlığa nasıl geldiniz? Bakımsızlığınızdan kendiniz bile rahatsızsanız dikkat edin o zaman kendinize. Normal şartlarda her gün duş alınmaz mı zaten, saçınızı yıkamıyor musunuz her gün?

Ayrica temizlik yenek derken btun gnum bunlarla geciyor demiyorumki tabi yemek derken kolaya kacmadan tatlisina kadar yapoyorum ozeniyorum canim. Ama evden disari cikmadgim icin kendme bakasim gelmiyo icimdeki ben öldu galiba

Sacimi acip sekil vermem icin yikamam lazim diyorsun yikamak nekadar zamanini alir sabahtan aksama kadar evdesin kendine bakacak zamanin elbette var dedigim gibi evi 1 kere talan edersin hadi tas catlasin 3-4 gun sursun dipkose girissen temizlik herAllahin gunumu temiz evi en bastan temizliyorsun bence sen useniyorsun kendine bakmaya

gününü belli zamanlara böl şu saate kadar temiz şu şu saatler arası yemek kocanın gelmesine yakında süslen püslen sonra da kendine başka uraşlar bul kıskançlığı bir kenara bırak adamı sorgular tarzda sorular sorma illa öğrenmek istiyorsan sohbet havası tarzında olsun anlamasın bile öğrenmek istediklerini öğrenmeye çalıştığını.

Ayrica temizlik yenek derken btun gnum bunlarla geciyor demiyorumki tabi yemek derken kolaya kacmadan tatlisina kadar yapoyorum ozeniyorum canim. Ama evden disari cikmadgim icin kendme bakasim gelmiyo icimdeki ben öldu galiba
Bence yemege ozenecegine birazda kendine ozenmelisin

Hergun dus almiyorum tabiki gun asiri alirim hergub sac neden yikim zaten evden ciktgim yok kapaliyim.ciksamda sacim bir gunde kirlenmez. canim telefondan yaziyorum anlatamadim icimdeki insan öldu esime karsi vesvese yalmaya basladim bunu yansittimda ve esim hep kusuyor artk bna

çocuk musunuz ikinizde,

birde kk de neden böyle oluyor anlamıyorum biri yaptın mı devamı geliyor

başlık nere içerik nere

biri anya biri konya

Bugun acilan konular bir nefeste anlatiliyor , hicbisey anlamiyorum...

Kapalı bayanların saçları daha çabuk yağlanıyor bence. Hava mı almıyor ne oluyorsa çevremde ne kadar kapalı hatun varsa saçlar çabuk yaplanıyor. Benden tavsiye sık sık yıkayın saçlarınızı. Hiç bişey yapamazsanız bir duş, bir göz kalemi yeter yenilenmek, temiz ve güzel hissetmek için.

Isinizi neden biraktiniz?
Cnm kurumsal bi firmada muhasebeciydim su gida sekt
Kuzim bende onu diyom anlatamadim yaa evet usengec oldum sadece temizlik ve yemek yapmaya usenmiyorum onun disinda cok saldim zor geliyor hersey tabiki temizim ama ne blim evde dur dur kendminise yaramaz hissediyorjm

Bende evliyim benim hatta iki küçük çocuğum var kızım 2 buçuk yaşında oğlum bir yaşında ben hiç bir zaman kendimi salmam mesela illaki bir yarım saati kendine ayırabilirsin yani onuda yapamazsa insan nece olur halimiz artık bilemiyorum bence kadın evlendiği zaman kendine daha da bakmalı tamam ev işinden çocuklardan zaman olmayabilir ama zamanı kendin yaratmalisin mesela tv mi bakıyorsun bir saat o saat yarım saat izle kalan zamanı kendine ayir böyle olmazki inan bana bakımlı olursan o kadar rahatlarsin kıskançlık duygusundan kurtulursun.

Sactan dha cok ter kokusuna tahammlum yoktur yani hep mis gbi kokmam lazim bu yuzden gun asiri bnyo yaparim kıs oldgu icin hava soguk cnm usuyorum cok hergun yikanamam zaten bnyo yaparim ertesi gun bogazim siserboyle bi yapim var

Evde durmakla alakali degil bende calistim daha once simdi evdeyim ama bukadarda salmadim ama kisiden kisiye degisir rabi ayrica arada cik disari hadi gunduz cikamiyorsun aksam esinle cikin esim isten cikarken beni arardi ben hazirlanirdim alirdievden gezerdik malum kis geldi gunesi kovaliyoruz su sira ama elimizde hersey bolsans

Canim yaaa sen bna anlat boyke ben hevese geleyim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…