Canim kis gunu arabamiz yok ayrica kayinpederim hep bizimle yemek yiyor yani baska byere gdip gezme gbi sansimiz yok kiEvde durmakla alakali degil bende calistim daha once simdi evdeyim ama bukadarda salmadim ama kisiden kisiye degisir rabi ayrica arada cik disari hadi gunduz cikamiyorsun aksam esinle cikin esim isten cikarken beni arardi ben hazirlanirdim alirdievden gezerdik malum kis geldi gunesi kovaliyoruz su sira ama elimizde hersey bolsans
Bravo, ben bunlari yazmaya usenmistim vallahi.yorumlara baktım da..millette sac yıkama olayına nasıl takılmış..nekadar titiz oldugunuzu anladık,rahatlayın..hergun sac yıkanmasa dus alınmasa sankı pislikten ölünüyo gibi konuşmussunuz..evden çıkılmazsa gerekirse 4 gunde bir bile duş alınabilir yapılan aktiviteye baglı olarak..esneyin
Anladim sizin hayatta baya monotona baglamis sende haklisin ozaman ben kiskanmak vs yerine akisi bisekilde degistirmeye cabalardim nolursa olsun ama sende alismissin oyle gidiyor ben oyle yasayamazdim buyuk konusmayayim Allah vermesin tabiCanim kis gunu arabamiz yok ayrica kayinpederim hep bizimle yemek yiyor yani baska byere gdip gezme gbi sansimiz yok ki
Evden cikmiyorum diye ben 4 gunde bir almazdim kimse gormuyorsa esim goruyor en onemliside o benceyorumlara baktım da..millette sac yıkama olayına nasıl takılmış..nekadar titiz oldugunuzu anladık,rahatlayın..hergun sac yıkanmasa dus alınmasa sankı pislikten ölünüyo gibi konuşmussunuz..evden çıkılmazsa gerekirse 4 gunde bir bile duş alınabilir yapılan aktiviteye baglı olarak..esneyin
Her gün ev mi temizlenir rutin işler 2 saati alır normalde. Saçını şekillendirmek ićin yıkamaya üşeniyorsanız bakimli olmanizi beklemek ütopik olur.. hem kocayı bu kadar boğarsan kaçar. Sen farkinda olmadan o sorduğun sorularla kocanin dikkatini başka bayanlara ćekiyor bile olabilirsin..Kizlar yardimmm.... ben esime cok soru soruyorim kiskaniyorum yani oda artk kiziyor ve kustumj barismak bilmiyor.. yani ben calisiyordum ama 3 aydir calismiyorum evdeyim evde durdukca saldim kendimi yemek yda temizlikle ugrasmaktan kendme bakamiyorum kapali bi bayanik sacim topludur sacimi salmaya suslenmeye kalksam sacima sekil verwbilmem icin yikamam lazimm... yani anlicaniz esim artk bni begenmicek dye kiskanmaya basladim kendmin ise yaramaz degersiz hissediyorumm.. tabi bu huysuzluk eaime yansiyor onunda kafasi cok yogun benimle yeteri kadar ilhilenemiyor ama benim psikolojim berbat napicam ben
4 gun muyorumlara baktım da..millette sac yıkama olayına nasıl takılmış..nekadar titiz oldugunuzu anladık,rahatlayın..hergun sac yıkanmasa dus alınmasa sankı pislikten ölünüyo gibi konuşmussunuz..evden çıkılmazsa gerekirse 4 gunde bir bile duş alınabilir yapılan aktiviteye baglı olarak..esneyin
Her gün saç yıkanmayabilir de her gün duş alınmazsa pislikten ölünür... Yolda, otobüste, hastanede karşılaştığımız kokan insanlar her gün duş almayanlar. Kendi kokunuzu almadığınız için 4 gün duş almadan yaşayabiliyorsunuz sanırım.yorumlara baktım da..millette sac yıkama olayına nasıl takılmış..nekadar titiz oldugunuzu anladık,rahatlayın..hergun sac yıkanmasa dus alınmasa sankı pislikten ölünüyo gibi konuşmussunuz..evden çıkılmazsa gerekirse 4 gunde bir bile duş alınabilir yapılan aktiviteye baglı olarak..esneyin
hadise pisliğin teki zatenHadise sacini 10 gunde bir yikiyormuş, boş ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?