Hep kv kp derdi olmaz

Yuh yaaa inanmıyrum yaa adama bak resmen hakkınızı yemiş.peki bu adammı düğünüzü yaptı borca gırdı falan.egr yok yapmadysa eşinle anlaş takma.eger bizimkiler yapsaydı ailem kıyameti koparırdı.daha gecenlerde halamın kızının dugununde takıyı damatla gelıne vermicklrmiş kredi cekmiş kayın peder o alcakmış vallh bi kavga cıkmıs tekmeler havada uçuşmuş düşün yani.

Bende yeni evliyim bazen sesimi çıkarıyorum yoksa tepeme binecekler. Hep insanların isteğine göre davranamam birazda bana uysunlar. Zaten o takılardan ne eşine ne abisine hayır gelir kendinde göreceksin bunu. Haklı olduğun şeyin arkasında hep dik dur ama ağlayarak değil

Şaka gibi. Takıları alıp iç mi etti şimdi. Yani ev için hicbirsey almadı mi. Tv buzdolabı bir fincan takımı bile mi. Ne yüzle geleceğiz diyor bir de. Ben kapıdan içeri sokmazdim.

Kesinlikle doğru dediklerin. Ama eşimin suçu yok kaybetme korkusundan saklamış kavga gürültü çıkar diye.

Benim de taa nişandan senin ki gibi hesabını yapmışlar eşim hiçbirşey söylemedi taa ki düğün haftası eltiim hanım aradı seninde takılarını alacaklar haberin olsun dedi nasıl yani dedim erkek tarafı ne taktıysa alıcaklar dedi bende verdim dedi sende vericeksin dedi.Bende ben vermem bizde böyle bir adet yok dedim kendsine 6 tane adana burması takmışlar bilezik sadce çeyrekleri almışlar bana bişey takmadılar evim kira olacaktı ve kredi borcumuz vardı ustelik eşimin birde tutup altınları asla vermem dedim. !!
Eşimle kavga ettik vs vereceksin vermiceksin.Düğün zamanı takılar takılırken baktım ablası hanımefendi eline bir sepet almış aaa sonra bir baktım telaşla benim gelin kesem onun elinde.Arkadaşlarım kesen nerde para atıcaz diyince farkettim.Verirmiisn abla kesemi arkdaşlarım para atıcak içine diyorum kadın bana neden vermiyormuşum hıh yapıyor oyle mi dedim ver şu keseyi ya diye bir bağırdım sonra arkadaşlarım içine attı parayı sonra boynumuzda hem eşimin hem benim takı kurdelesi oluyor ya çıkar hayatım dedim hemen kesemin içine teptim benimkini de aynı şekilde.Ağzını da bağlayıp koluma taktım.Buyrun alabilen varsa alsın dedim :) Şok oldular Bi süre lafım döndü tabi ama asla yedirmedim onlara !
Sakın sende takı falan alıp gitme millete...

Kese olsa bende aynısını yapardım. Sandık olunca yapamadım tabi tüm alet edavat gelmisler valla düğüne şaka gibi

Kese olsa bende aynısını yapardım. Sandık olunca yapamadım tabi tüm alet edavat gelmisler valla düğüne şaka gibi
valla sen yinede en iyisini yapmışsın canım sesini çıkartabiliyorsun en azından takdir ettim ezdirme kendini fırsat bulunca üstüne çıkmaya yer arıyorlar

Yaparlar herşeyi beklerim..Ben anneme babama söylememiştim birde duysalar çok üzüleceklerdi zaten eşimle evlenmemi pek istememişlerdi.Kendi ailem bile demiş ki ayy ne fena altınları neden oyle yaptı ki demişler :) Sonra anlattım böyle böyle diye iyi ettin dediler.Keşke canım ama bazen insanın bazı şeyler o an içinde kalıyor mesela benim düğünüm bunların yüzünden erken bitti.Alacaklar altınımı korkusuyla.Elimde kese ee oynarken kime bırakacaktım eşim anneme ver derdi ben kendi aileme derken olay çıkar ve rezil olurduk öyle olunca takı takıldı ve düğünüm erken bitti

tebrik ederim çok iyi yapmışsın keşke bende yapabilsem benimde eltimden çok çok düşük yapıldı bilezikler falan ama hepsini geri aldılar eltimin almışlar benimde aldılar ben malesef senin gibi sesimi çıkartamadım biri ne yaparsa diğeride aynısını yapmak zorunda oldu hep ama sonunda ben kendime yaptım

valla sen yinede en iyisini yapmışsın canım sesini çıkartabiliyorsun en azından takdir ettim ezdirme kendini fırsat bulunca üstüne çıkmaya yer arıyorlar

Teşekkür ederim canım. Burada konu açan nişan olacak evleneceklere yorumlar yapıyorum hep belki acımasız buluyorlar ama gözlerini açsınlar diye. Çünkü ezdirmeyince yaranıyorsun ve hep kendilerini 1 adım geride buluyorlar ' ha biz bu gelini ezemeyiz ' diyorlar

Kesinlikle doğru dediklerin. Ama eşimin suçu yok kaybetme korkusundan saklamış kavga gürültü çıkar diye.
Benim evimde gürültü çıktı ama hep lafımin arkasında durdum onlar uzulmesin kırılmasın hep ben kırılıyım ne ıyii yaa. sonra Allaha dua ettim sen görüyorsun Ya Rabbim dedim ağlaya ağlaya sonra ne olduysa geldi haklısin dedi

Bunu duymuştum ben. Damat tarafı kendi takısını alıyo, yarın başkasının düğünü olunca takıya aldıklarından takıyor. Borç gibi düşünüyorlar

aynen öyle canım eltimde ezdirmez o an ne geliyorsa aklına söyler içinde tutmaz ne oldu o kıymetli oldu ben her denileni yaptım ama kıymetim olmadı bunu geç öğrendim ama sonunda öğrendim.onlarla iyi anlaşmak zorundaymışım gibi hissettim hep özgüvenim hiç kalmamıştı evlendikten sonra tabi bunlar bana hastalık olarak geri döndü genç yaşımda.

Bunu duymuştum ben. Damat tarafı kendi takısını alıyo, yarın başkasının düğünü olunca takıya aldıklarından takıyor. Borç gibi düşünüyorlar

Tabikide ama mesela bizim taraftan takılan şeyleri benim ailem gidip gerisi takacak sonuçta bizden istemeyecek. ben bunu yediremiyorum hatta eşim dedi istersen geri ver ailene dedi ama asla kabul etmezler bize yakışmaz derler ve ailemin bu tutumu beni gururlandırıyor

Canım eltilerim görümcelerim ben vermem dedikçe isyan çıkardılar ama hepsine dedim ki karşıma alıp sana ev vermişler en lüks semtten, araba almışlar altına demi ? ee evet tabi vereceksin öyle insanlara altınını .Diğerine dedim ki sana 6 tane baban istemiş adana burması takmışlar evini dayamış döşemiş ee çeyrek vermişsin çok mu ? Bana ne bir takı var evimin perdesine kadar kendim almışım salonumu falan eşimle beraber ödedik .toplanan azıcık para birde onu mu vericem dedim ? Vermem dedim ve vermedim.
Adil bi şekilde olmuş olsa inan verirdim.Bana bi ev yaptırmış olsa ne bilim falan derim ki bir çeyrekten ne olur verim adam bana da yaptı derim ..Ee bana gelince yok onlara yapılmış ee bende neden takımı verim ki ??

Nedir bu erkek tarafından çektiklerimiz ya. bizim düğünde de erkek tarafından çok bi takı olmamıştı eşimin dayısı 100 tl takmıştı dalga geçer gibi. ne geldiyse benim tarafımdan geldi. eşimde şimdi takılarıma göz dikmiş durumda

Senin ailen yapması gerekeni yapmış, eşinde zaten yapılanı tasbıp etmiyo. Bırak aldıklarını başlarına çalsınlar bu saatten sonra eşinle kötü olma.
Zmanıında ses çıkarsaydın keşke

Tym bunlarin uzerine hala gorusuyor musunuz o abiyle cok merak ettim. Ben varya o abiyi dogduguna pisman ederdim. Herkesin yaninda anlatirdim bizim takilarimiza el koyfu hakkimizi aldi hirsiz diye yedi duvele duyurur o paralari onun burnundan getirirdim.
Bu arada taki falan da almayin cok lazimsa o tilki aliversin

Görüşmüyorum canım. Hala daha evine gitmemizi bekliyor. Büyükler ya adetleri öyleymiş. Ama maalesef eşin arada olduğu için öyle hırsız falan diyemiyorsun

Görüşmüyorum canım. Hala daha evine gitmemizi bekliyor. Büyükler ya adetleri öyleymiş. Ama maalesef eşin arada olduğu için öyle hırsız falan diyemiyorsun
Birak beklesin daha cok bekler. Esin kabulleniyor mu durumu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…