Hep kv kp derdi olmaz

Eşinizin anne babası yada abisi bakıyorsa o işlere o almalı. Zaten öyledir gelininde damadın da ailesi öder o altınları siz kendi arkadaşlarınız geldiyse onlara takarsınız

Valla benim bildiğim,düğünü erkek tarafi dahi yapsa takilar yeni evli çiftte kalır,kim ne takarsa taksın.O takıların amacı evli çiftlere maddi olarak yardımdır bana göre.Hoş biz de eşimin ailesi 1 ceyrek altin bile takmadı eminim kimsede görülmemiştir bu durum.Bütün takılar benim sulalem tarafından takilmasina rağmen ben altinlarin hepsi benim bile demedim gerekirse ev için hepsini ortaya koymaya hazırım sonucta birlikte bir yola çıktık

Siz yeni evlisiniz ne altını takacaksiniz,esinizin abisinde cok altin var o taksın.

Böyle bir adet ve uslüp ilk defa duyuyorum, takılan iğneye kadar gelinin olmaz mı ya

Bizde de adet öyledir, aile alır takıları.
Ama önceden size söylemeleri gerekirdi muhakkak.

Yarın git bankada kasa kirala. Oraya koy hepsini. Yoksa kocan takıları alıp şutlar seni.

Helal olsun.

Çok saçma
Peki düşünü kim yaptı eşyaları kim yaptı
Erkek tarafının yapması gereken şeyleri de siz karı koca ödüyor ve takıları abi alıyorsa hırsızlık bu
O takıları peki abi ile yenge çatır çatır yiyor mu?
O ne ala memleket kardeş evlendir kuruş para harcama üzerine zengin ol
Peki görümcen var mı? Bekar görümcen olsa da evlenirken erkek tarafı da bizde adet böyledir diye takıları alsa o abi ne der acaba

Helal olsun walla ben de bu şekil kaptırdım..oynarken rahatsız oldum, anneme vereyim demiştim. Bi baktım arkamdan eşimin teyzesi elimden sıyırdı,aldı. Üstelik 3 gün önce babası ölmüştü,bi kenarda ağlayıp duruyordu düğün boyunca. Ne ara geldi de koştura koştura kaptı, neye uğradığımı anlayamadım

Yok yok onlarada yaramıyor. Bir diğer abi borç yapıp buna yüklüyor bu da bizim altıncıklarla ödüyor sanırım eeee adalet işte

rabbimdüğün zamanı bana da versin bu gücü kuvveti inaşşallaahhh cok tebrik ediyorum harika yapmışsınız

Eşiniz illa gideceğiz abimlere diye diretirse, sizin ewde bi cinnet olayı olur gibime geliyor...
Ben de sinir oldum cunku ve kesinlikle gitmek istemezdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…