Hep mi bana:(

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Bir hayatta ne önemlidir deseler
Haytınızı mutlu eden en önemli etkenler gelir aklımıza.
Aile bağları ,eş, iş...
Ya hiçbiri yoksa..
Nasıl tutunulur..
Hayat zor cok zor..
Yalnız ve parasız olmak hele..

Ne yapılır varmı bu durumda olan

Hayatta en önemli şey sağlıktır sonrada huzur..Bu ikisi olduğunda geri kalan tüm eksikler giderilir diye düşünüyorum.

Hayatta en önemli şey sağlıktır sonrada huzur..Bu ikisi olduğunda geri kalan tüm eksikler giderilir diye düşünüyorum.
Tabiki öyle ama huzurun yok sağlıklıyım. Şükür ki bir cok antidepresan kullanıyorum sağlığımıda kaybetmeye basladım

Tabiki öyle ama huzurun yok sağlıklıyım. Şükür ki bir cok antidepresan kullanıyorum sağlığımıda kaybetmeye basladım
Ya kıyamam..Antidepresana gelene kadar manevi yönden kendini tedavi edebileceğini düşünüyorum..Tabi herkesin hayata bakış açısı farklı ama ben ruhu için ilaca karşıyım..
Mezuniyetin ne senin canım iş bulup sosyalleşsen ekonomik olarak kendini tatmin etmeye başlasan vb..

nasıl geçiniyor nerede kalıyorsunuz ? aileniz neden yok ? görüşmiyor musunuz yoksa fiziksel olarak yoklar mı çok az ayrıntı vermişsiniz ... çok kötü hissediyorsanız yeni başladıysanız antidepresan yapar öyle alışana kadar.. fark yoksa doktora tekrar gideceksiniz herkesin hayatında olur öyle dönemler... millet evsiz de kalıyor burada parasız da... hayat öyle bir şey ki bir anda hiç farketmeden bir şeyler değişebilir ya da siz karar verebilirsiniz... ben de sizin gibiydim hatta bir karar verdim mutlu olmak için ve artık mutlu olmaya kara verdim diye bir konu da açmıştım burada öncelikle bazı şeyleri unutup önüne bakmak gerek haaa kolay mı asla ama sezen aksunun dediği gibi acıdan geçmeyen biraz eksiktir.... seni sen yapacak dönemi yaşıyorsundur belki de

Kendinizle ilgili biraz daha ayrinti verseniz belki fikir yurutebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…