Hep mi Kaynanalar ekitirilir, hi mi iyi ynleri yok? Sra iyi yanlarnda...

ya bıde arkadaŞlar olaya Şu boyuttan bakın bız kayınvalıdemıız kendı annemızın yerıen koyabılıyomuyzkıoda bızı kendı evladı yerıne koysun,
ogluyla aynı kefeye koysun bence bırazda kendımıze bakalım yanı
ılk zmanlr gıdıp gelme konusunda Çok sorunumz oldu ıkımzde Çok kırıldık ınnaınkı Şımdıkı aklım olsaydı yapmazdım hıÇbıırnı duurmu deĞıŞtıremıyosan kabullenceksın kardeŞımkabullenırdım
bunuda kayınvalıdeme sÖyledım yanı

bilge var ya açtığın bu konu yüzünden duygularıma yenik düşüp:gitme:
kaynanamı aradım napıyon diye ottan saptan konuştuk işte
ama gıcık görümce ordaymış hiç onu sormadan kapattım teli:dilcikar:
neyse canım onla konuşurken kociş aradı kimle konuşuyon diye
bende anneni aradım da dedim en azından kocişe jest oldu:lepi:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay valla koptum iyimi bende dün okadar şey yazım öteki topikte vicdan yaptım akşam aradım valla benimki melek yani
kışlık turşuma reçelime kadar yapar eşim bensiz oraya gittiyse mutlaka kızımda yesin diye yemek gönderir ay gitsem cırkımı çıkarana kadar kucaklar sever
yani ufak tefek sorunlarıda büyütmemek lazım diyorum ama işte bazen şeytan dürtüyor..

ay valla koptum iyimi bende dün okadar şey yazım öteki topikte vicdan yaptım akşam aradım valla benimki melek yani
kışlık turşuma reçelime kadar yapar eşim bensiz oraya gittiyse mutlaka kızımda yesin diye yemek gönderir ay gitsem cırkımı çıkarana kadar kucaklar sever
yani ufak tefek sorunlarıda büyütmemek lazım diyorum ama işte bazen şeytan dürtüyor..

ay kızı gibisin yani, helede sen de yiyesin diye yemek göndermesi... bittim yani:nazar:

aaaa benimkide lahana dolması sarar bana oysaki hiçbiri yemez sadece ben seviyorum diye jest yapar orda yerim kalanınıda tencereye koyar at buzluğa bitince gene yaparım der saolsun.....

ya belki biz bayanlar kendi annemizin yerine koyamıyoruz ama benim annem eşimi kesin abim kadar çok seviyor o ayrı

yok be nerde sarılcak ban hangi dağda kurt öldüdelikafadulden
kapıdan girince önce oğluna dalar
ondan sonra ben elini öperim oda beni öper bitti
gecen recel vercekmiş bende oğlun yemiyo pek dedim
oda oğluna dönüp yemiceksen vermeyim bari dedikafamçokkarıştı

ya bİde arkadaŞlar olaya Şu boyuttan bakın bİz kayınvalİdemİİz kendı annemızın yerıen koyabılıyomuyzkıoda bızı kendı evladı yerıne koysun,
İlk zmanlr gİdİp gelme konusunda Çok sorunumz oldu İkİmzde Çok kırıldık ınnaınkı Şİmdİkı aklım olsaydı yapmazdım hıÇbİİrnİ duurmu deĞİŞtİremİyosan kabullenceksın kardeŞİmkabullenırdım
bunuda kayınvalİdeme sÖyledım yanı

vallahi bırak anneyi, komşu kadın gibi hissediyorum ona karşı ama bunu böyle hissettiren o, bekarken kadınların kaynana olayını abrttığını düşünürdüm benim başıma gelmez ben iyi olduktan sonra derdim, meğerse öyle değilmiş, kaynananında iyi olması gerekiyormuş bunun içinkaydirigubbakcemile3

yooo 55 yaşında valla bu durumu bende anlamış değilim, yaşıt sanıyo bizi herhaldekaydirigubbakcemile3

sormadınmı ablam ne demek anne diye
ben sizin kardeşinizmiyimki bana ablam diye söylemde bulunuyorsun diye bozucaksınız böylesini

ay seninkide şaka gibi
benim kaynanada her görüştüğümüzde direk elini burnuma doğru uzatır, sanki sen uzatmasan ben elini öpmicem, yok yani daha öpmicek kadar cengaver değilim
kaydirigubbakcemile3

[ı]8 yıllık evliyim çok şükür kırmadık birbirimizi. Merhametlidir. Cömerttir doğum günlerimde evlilik yıldönümlerinde hediye alır alamazsa bile kutlar tebrik eder. Biz 3 eltiyiz aradaki dengeyi güzel korur. Zaten ben de kayınvalidemden bişey beklemem. Bana kızım yavrum desin yeter . 3-4 senedir memlekette kış için gelirler, özlerim yazın yanına gittiğimizde sürekli bişeyler tattırmak için uğraşır. Ne yapsam ne yedirsem diye etrafımızda dolaşır ve benim için en değerlisi çocuk sahibi olmak için tedavi görüyorum bugüne kadar en ufak bir söz duymadım ne kendisinden ne de etraftan allah bin kere razı olsun. Siz mutlusunuz ya o bana yeter der. [/ı]

ay ne güzel öpüp başınıza koyun kaynananızı.benimkide özel gün kutlamalarına günah der.işine gelmiyo tabi.bi işin ucunda para varsa kaynanam hemen ucuna günah takısını takmıştır.şöyle bi olay oldu bakın.dükkan aldık biz .kan akıtmak istedik.eşim dediki ben adaklık alcam babam kesiversin bi hafta sonu dedi.oğlummm adak adamak ii değil öle dedi.siz böyle bişey duydunuzmu kızlar.kadın her ağzını açışıında bi yaşıma daha giriyorum.tez elden öldürcek beni.sallada destekli salla bari.

sormadınmı ablam ne demek anne diye
ben sizin kardeşinizmiyimki bana ablam diye söylemde bulunuyorsun diye bozucaksınız böylesini

dedim, niye bana ablam deyip duruyosun diye, aman ağzı alışkandlığı dedi:sm_confused:
ben ona anne yerine abla desem oyar beni vallakaydirigubbakcemile3

aaaa o oğlunu yalamaları meşhurdur bizde de öle biz istanbulda oturuyoruz o bursada 3 haftada gidiyoruz haftasonları... oğlunu kapıda yalıyo resmen yalıyo bende dalge geçiyorum hazır ol yaliicak ananaz kaldı diye sinir oluyo kociş:roflol::roflol::roflol:

aaaa o oğlunu yalamaları meşhurdur bizde de öle biz istanbulda oturuyoruz o bursada 3 haftada gidiyoruz haftasonları... oğlunu kapıda yalıyo resmen yalıyo bende dalge geçiyorum hazır ol yaliicak ananaz kaldı diye sinir oluyo kociş:roflol::roflol::roflol:

ayyy benimkilerde ikide bir sarılır öpüşür, eşim kaçıyo kaynana kovalıyo evde:mymeka:

bizimki haftada bir mutlaka yalar sıktırır pat pat sarılır
ulen 30 yasında adam be artık sanki 5 yasında veletmiş gibi

aynen işte aynen çok komik oluyo bebek gibi koca adam lan onlar doğurabilsek çocukları olcak heriflerin:)))))

ay ne güzel öpüp başınıza koyun kaynananızı.benimkide özel gün kutlamalarına günah der.işine gelmiyo tabi.bi işin ucunda para varsa kaynanam hemen ucuna günah takısını takmıştır.şöyle bi olay oldu bakın.dükkan aldık biz .kan akıtmak istedik.eşim dediki ben adaklık alcam babam kesiversin bi hafta sonu dedi.oğlummm adak adamak ii değil öle dedi.siz böyle bişey duydunuzmu kızlar.kadın her ağzını açışıında bi yaşıma daha giriyorum.tez elden öldürcek beni.sallada destekli salla bari.

ilginçmiş hakkatten.....

ya bİde arkadaŞlar olaya Şu boyuttan bakın bİz kayınvalİdemİzİ kendı annemızın yerıen koyabılıyomuyUz kı oda bızı kendı evladı yerıne koysun,
İlk zmanlAr gİdİp gelme konusunda Çok sorunumUz oldu İkİmzde Çok kırıldık ınANInkı Şİmdİkı aklım olsaydı yapmazdım hıÇbİİrnİ duurmu deĞİŞtİremİyosan kabullenceksın kardeŞİm kabullenırdım
bunuda kayınvalİdeme sÖyledım yanı

Back
X