Hep mi kotuler kazanir?

Ya çıkmaz felan sanıyorsun ama çıkıyor.
çok fena çıkıyor hemde.
babam annemi feçi aldattı.
bedelini de çok kötü ödedi.
10 yılı geçti hala da o bedel bitmedi.

bu süreçte annemin tek pişmanlığı,
Oturup ağlaması,sürekli kendini kapatması.
niye çıkıp gezmedim dünyanın sonu değilmiş nasıl kendime bu eziyeti yaptım. Der.

kendinizi kapatmayın.
sizde çıkın gezin eğlenin.
beraberken yapamadığınız ne varsa,
Özlediğiniz ne varsa yapın.
keyfinize bakın.

Bu hayat hep kotulerin mi yanindadir? Aldatildigin icin dava acarsin,sen magdursundur ama yine de hergun aci cekersin o ise gider gununu gun eder. Hemen yeni birini bulur?Bu hayat ne zaman yuregini sogutur? Ne zaman mazlumun ahi cikar ve sen duyarsin?
Kimsenin ahı kimsede kalmıyor er yada geç ilahi adalet tecelli ediyor tabi haklıysan haksız yere ah edersen döner dolaşır seni bulur önce bundan emin ol eğerki gerçekten haksızlığa uğradıysan dilinden gece gündüz duayı eksik etme canlı örneği benim ne kadar içten istersen o kadar kısa sürede Allah o kadar hakkını verir merak etme

Ne güzel söylemiş atalarımız: Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.

Atı alan Üsküdar’ı geçer de; ahı alan Sırat’ı geçer mi bilmem. Bedirhan Gökçe

İncittiğiniz insanın ve kırdığınız gönlün ahından korkun. Hz. Muhammed

Ah etmeye gerek yoktur. Nasıl olsa bir yerden çıkar. Kul unutur da Allah unutmaz.

Başka örneğe gerek yok bence :KK9:

Ya çıkmaz felan sanıyorsun ama çıkıyor.
çok fena çıkıyor hemde.
babam annemi feçi aldattı.
bedelini de çok kötü ödedi.
10 yılı geçti hala da o bedel bitmedi.

bu süreçte annemin tek pişmanlığı,
Oturup ağlaması,sürekli kendini kapatması.
niye çıkıp gezmedim dünyanın sonu değilmiş nasıl kendime bu eziyeti yaptım. Der.

kendinizi kapatmayın.
sizde çıkın gezin eğlenin.
beraberken yapamadığınız ne varsa,
Özlediğiniz ne varsa yapın.
keyfinize bakın.
Benim etrafimda kimse yok nerseyse. Anneniz sansliymis. Belki gozuyle gordugu icin rahatlamistir. Ben de kapatmadim asiri sosyallestim ama.icim de hep bir sizi. Gecmiyor.

Kimsenin ahı kimsede kalmıyor er yada geç ilahi adalet tecelli ediyor tabi haklıysan haksız yere ah edersen döner dolaşır seni bulur önce bundan emin ol eğerki gerçekten haksızlığa uğradıysan dilinden gece gündüz duayı eksik etme canlı örneği benim ne kadar içten istersen o kadar kısa sürede Allah o kadar hakkını verir merak etme
Mesajlariniza baktim ama goremedim. Su orneginizi anlatsaniz ya

Ne güzel söylemiş atalarımız: Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.

Atı alan Üsküdar’ı geçer de; ahı alan Sırat’ı geçer mi bilmem. Bedirhan Gökçe

İncittiğiniz insanın ve kırdığınız gönlün ahından korkun. Hz. Muhammed

Ah etmeye gerek yoktur. Nasıl olsa bir yerden çıkar. Kul unutur da Allah unutmaz.

Başka örneğe gerek yok bence :KK9:
Da ne zaman ne zaman?

Bırak kazansınlar.. Sen kendi hayatına bak iyi biri olmaya devam et. Eğer sen kötülük yapmış olsaydın "acaba ah aldın mı başıma kötü birşey gelir mi" diye düşünecektin. Fakat sen iyi olan tarfasın benim gibi. Aldatılmama rağmen ne onu ne diğer kadını ifşa etmedim. Aynı iş yerindeler elbet çıkacak foyaları ortaya benden bulmasınlar belalarını. Kimsenin kaybetmesinden de zevk alma boşver böyle bi insan olma. Bazen bende diyorum kimin ahını aldımda bunlar geldi başıma. Olabilir insanız belki bende kötülük yapmışımdır. Bedelini ödedim artık daha dikkatli olmalıyım kimseyi kırmadan üzmeden yaşamaya çalışıyorum. Kendine de çok yüklenme. Yaşadığın tecrübelere dua et ve yoluna bak.

Hayat herkese zor ama yaşım ilerledikçe gözlemlediğim kötüler çok daha avantajlılar. Vicdan yükleri yok . Rahatlar. Hayatta başarı üstüne başarı ekliyorlar. Bu hayata Çok daha iyi tutunuyorlar.
ama iyi insanlar olmasa herkes onlar gibi olsa yaşayacak nefes alacak bir insan popülasyonu olmazdı. Bu açıdan düşününce kötüler parazit gibiler .

Back
X