• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep mi sadakatsizlik. ..

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
Neden bi erkeğe bi kadın yetmiyor . devir böyle mi oldu . artık birden fazla kişiyi hayatında çok mu kolay oldu . kimse kim için çabalamıyor artık . umudum da yok seçimler yanlış evt ama hiç mi iyisi bulmaz . birine sırtını döndüğün an başka kadın buluyor bu normal mi. bi adamın hayatnda tek kadın olmak çok mu imkansız artık. sorun ben de mi. ben mi seçmesini bilmiyorum yaş oldu 30 elde var sıfır...

Tecrübeli arkadaslardan yorum bekliyorum çünkü evet ben beceriksizim bi erkeği hayatımda Tutamıyorum yanlış seçimler de cabası

Ne yaşadığını bilmeden ne diyelim ki... Evliliğimde 5.yılım. Daha önceki ilişkilerimde muhtemelen aldatıldım ve bitti hepsi. Şimdi eşim var. Çok güvenirim ona. Aldatır mı? İnsanız yapabilir.. Aldatılsam da dünyanın sonu değil...

Ben de aldatıldın sandım erkekler böyledir yara bantları bulmayı çok severler bunlara da izin veren kadınlar çok yani adam daha teklif ediyor pat üstüne atlıyor çoğu aaa bir durun düşünün bu içi dışı çirkin türk erkekleri bunu hak ediyor mu neyse söyleyeceklerim bu kadar

karakter sahibi karsidakine saygi duyan adam aldatmaz ayni sekilde kadin da olmuyorsa ayril zaten baskalarina bakma asamasina geldiysen sevmiyorsun ne diye birliktesin hep bir bahane hep bir mecburiyetlerden bahsetme

Kadinlar da aldatiyor :110: karşılıklı güven sadakat evliligi yürütür..

Neden bi erkeğe bi kadın yetmiyor . devir böyle mi oldu . artık birden fazla kişiyi hayatında çok mu kolay oldu . kimse kim için çabalamıyor artık . umudum da yok seçimler yanlış evt ama hiç mi iyisi bulmaz . birine sırtını döndüğün an başka kadın buluyor bu normal mi. bi adamın hayatnda tek kadın olmak çok mu imkansız artık. sorun ben de mi. ben mi seçmesini bilmiyorum yaş oldu 30 elde var sıfır...

cnm eskıden daha iyiydi ortam sımdı sosyal medya da cok onemlı rol oynuyor. 30 yasımdayım ve hayatıma gırecek olan adaylar sosyal medyada cok aktıfse ve zırt pırt kızları eklıyorsa elıyorum onu. cunku cok bellı edıyor capkınlar kendilerini. sosyal medya cok onemlı bana gore.

Kader denir buna dogru kisiyi kimisi hemen buluyo kimiside secimlerinin bedelini odeyerek gec buluyo...onemli olan zararin neresinden donersen kardir..

Herkes aldatmaz sen iyisine denk gelmemissin simdide devir degisti artik kizlar erkeklerin pesinden kosuyor malesef. Erkekten pesinden kosan kadina geri donus yapinca aldatmis oluyor. Yani sorun yine erkege bagli. İstese geri donus yapmaz sadakatli olmayi secer. Bazi erkeklerde hergun ayni pilav yenmez mantigiyla esini ya da sevgilisini aldatir. Sonuc yine erkek suclu !!

Öyle bir cagdayiz ki aldatan yalnizca erkekler ya da kadinlar degil evet oranlar farkli ama bu konuda cinsiyetci olamayacagim. Aldatilma bir insanlik sorunu. Herkes aldatmaz ama. Aldatmak, doyumsuz, bencil, nankor insanlarin isidir. Eminim bir gun karsiniza sizi hak edecek biri çıkacaktır. Yaşım 20 belki cahil cesaretiyle soyluyorum bunlari. Ama hayatta iyi insanlarin olduguna inanmazsaniz emin olun hayat katlanilir gibi olmaz..

Aldatan karaktersiz çok.
Ama aldatanları affedip, aldatan erkeği vazgeçilmez biri olarak gören hemcinslerimiz yüzünden bu kadar yaygınlaştı erkekler yüz buldu aldatmalar daha da yaygınlaştı.

cnm eskıden daha iyiydi ortam sımdı sosyal medya da cok onemlı rol oynuyor. 30 yasımdayım ve hayatıma gırecek olan adaylar sosyal medyada cok aktıfse ve zırt pırt kızları eklıyorsa elıyorum onu. cunku cok bellı edıyor capkınlar kendilerini. sosyal medya cok onemlı bana gore.
katılıyorum bi erkeği takip ettiklerinden ne mal olduğunu anlıyorsun zaten öyle adamların düzeleceğini sanmıyorum

Erkekler artık çok alternatifi var oyüzden sadakat yok teknoloji ilerledi kızlara ulaşmak kolaylaştı

Benimde çok midemi bulandırıyor bu durum.
Bir insan nasıl iki kişiye aşkım diyebilir?? nasıl bir midedir. Baştan anlamanın bir formülü yok tabiki kazık yiyince anlıyoruz...

Son düzenleme:
Back
X