- 28 Ekim 2016
- 58
- 48
- 8
- 38
- Konu Sahibi Pembe-corap
-
Zaten yine ayni tartismalardan biri yasandi bugun ve hala uyumadım o dediginiz opucuk olayi hic yaşanmadı 10,senedir artik beklemiyorumda,zatenSabahın bu saatinde eşinizden gelen tatlı bir öpücük ile uyandırılıp huzurla yataktan kalkmak yerine burada huzursuzca bu konuyu açtığınıza göre durum ciddi olmalı.
Nasıl bir yol izlemelisiniz bilmiyorum, sözü kocası olan arkadaşlara veriyorum.
Aaa normalde konustursan bi ılımlıdırki sorma.Ne zamanki haksiz bunu kabullenmemek icin elinden geleni yaparOff çok inatçı..
Karşınıza alıp guzelce konuşun ,niye hayatımızı zorlastiriyorsun bunaliyorum sevmiyorum böyle şeyleri karşılıklı saygı duyalim birbirimize diyin
6 senelik evliyim bir cocugum var, 6 yılda en fazla 6 kere yasamisimdir öperek uyandirilmayi .Zaten yine ayni tartismalardan biri yasandi bugun ve hala uyumadım o dediginiz opucuk olayi hic yaşanmadı 10,senedir artik beklemiyorumda,zaten
Geneli öyle oluyor zaten.benimki de aynı modeldenAaa normalde konustursan bi ılımlıdırki sorma.Ne zamanki haksiz bunu kabullenmemek icin elinden geleni yapar
Çok sert olmuş bekarlara tavsiyeniz :) size denk gelen model evlenince öküzleşenlerden olmuş..6 senelik evliyim bir cocugum var, 6 yılda en fazla 6 kere yasamisimdir öperek uyandirilmayi .
Öncesinde bir dönem birlikte yaşadık , her sabah Öpücüklerle uyanır , kendimi prenses gbi hissederdim .
Şuan kendimi sadece basit bir dadi gibi hissediyorum.
Bekarlara tavsiyem; seviyorsaniz evlenmeyin..
Çok sert olmuş bekarlara tavsiyeniz :) size denk gelen model evlenince öküzleşenlerden olmuş..
sevgiliykende,evliykende,çocuğum olduğundada kendimi hep çok iyi hissettirdi eşim. Allahta bozmasın.
Bekarlara tavsiyem gözünüzü açın doğruyu seçin :) bide kader kısmet..
6 senelik evliyim bir cocugum var, 6 yılda en fazla 6 kere yasamisimdir öperek uyandirilmayi .
Öncesinde bir dönem birlikte yaşadık , her sabah Öpücüklerle uyanır , kendimi prenses gbi hissederdim .
6 senelik evliyim bir cocugum var, 6 yılda en fazla 6 kere yasamisimdir öperek uyandirilmayi .
Slm sorunum esim bi insan hic haksiz olmazmi hicmi olnaz.Her konuda o haklidir surekli cevap bulamadigi yerlerde benimle iddalasma gibi konuya uymayan cumleler kurar.Nerde burda iddaa bana gosterirmisin dediğimde hayirdir kavga etmeyimi ozledin gibi cumleler kurar.En sonunda beni pes ettirir ve ne halin varsa gör derim.Nasil bi yol izlemeliyim biliyorum degismez ama.
chiLL ya ben cok seviyorum. Adam sevgiliyken mümkün değil güzel söz söylemezdi. Nişanlaninca normal bir sevgili gibi davranmaya basladi. Birlikte kaldigimiz sabahlarda operek uyandirmaz. Evlenince umut var mi benimkinden acaba :) adamin devreleri ters.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?