- 4 Mayıs 2018
- 880
- 493
- 33
- Konu Sahibi piramses1982
-
Maalesef psikologlarda durum boyle....Psikolojik yardım almak neden bu kadar zor anlamadım.
O kadar mı kuyruk var yani oralarda?
Şükür bizim memleketimize o zaman.
Durumunuza gelince eski konularınızı bilmiyorum da insan sağlıklıysa mutlu olmak için yeterli bence. Çünkü sağlık yoksa paran bile olsa harcayamıyorsun...
İlginçmiş.Maalesef psikologlarda durum boyle....
Cildirma noktasina gelirsen acil olarak klinikte yatirirlar, o ayri mesele
Maalesef psikologlarda durum boyle....
Cildirma noktasina gelirsen acil olarak klinikte yatirirlar, o ayri mesele
İlginçmiş.
İnsan sağlığına hiç önem vermiyorlar demek.
Hani hep oralarda insana çok değer veriyorlardı?
Bugüne kadar hep yalan mı söylendi bize?
Neyse kendi kendinizi toplamak ve iyileştirmek zorundasınız.
İşin kötüsü yardım da alamıyorsunuz.
Elinizdekilere şükredip hayat mücadelesine devam!
Hepimizin her gün,her an yaptığı gibi...
İyi de acillik olup olmadığını muayene etmeden nasıl anlayacaklar?Kadin doktorundan bile randevu almak zor. En az bir ay bekliyorsun basit birsey icin.
Dedigi gibi acilliksen aliyorlar.
Psikolojik yardım almak neden bu kadar zor anlamadım.
O kadar mı kuyruk var yani oralarda?
Şükür bizim memleketimize o zaman.
Durumunuza gelince eski konularınızı bilmiyorum da insan sağlıklıysa mutlu olmak için yeterli bence. Çünkü sağlık yoksa paran bile olsa harcayamıyorsun...
Arti eksi taraflari var. Bekliyorsun ama söyle güzel bulurum odada sen varsan seninle gayet güzel ilgilenirler zaman ayirirlar.
İyi de acillik olup olmadığını muayene etmeden nasıl anlayacaklar?
Allahım korusun kötü bir rahatsızlık olsa sinsice ilerler,en son aşamada farkederlerse çok geç olmaz mı?
Sağlık sistemleri çok sıkıntılı bence.
Şükür biz istediğimiz an,istediğimiz yere randevu alabiliyoruz,bir çok hastalık erken teşhis sayesinde tedaviye çabuk başlanmış oluyor.
Konuyu dağıtmış gibi oldum,kusura bakmayın da üzüldüm yani orada yaşayanlar adına.
Yurtdışı sevdasına tutulanlar önce bu konuyu bilseler çok iyi olur bence.
Peki o insanları nasıl buluyorsunuz? Çok borcu olanı mesela? Yapılan yardımların da doğru yere gitmesi o kadar önemli ki. Şimdiden teşekkürler cevabınız içinBen, nerde yardıma muhtaç, dara düşmüş insanlar varsa bulur gelirimi paylaşırım, hayatım boyunca hep böyle yapmışımdır. Çok darda olanın o an imdadına yetişmişimdir. Özellikle aşırı borcu olup çok ihtiyacı olan insanları sorar soruşturur bulurum. Ve hayatımda her şeyimin rast gitmesini, mutlu olmamı insanların duasını almaya bağlıyorum.
Herkese de bunu tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?