• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep olumsuzluk ümitsizlik içindeyim :(

sweetsmile12

Hayat bu hayal ötesi, ne çıkarsa kısmetine.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
184
47
38
şu son zamanlarda herşeyi kafama takıyorum sanki istediğim hiç bişey olmayacak dünyanın en mutsuz insanı bemim gibi hiç birşey istemeye plan kurmaya hakkım yok gibi herşeye olumsuz bakıyorum hep bi ümitsizim sürekli ağlamak geliyor içimden sanki hiç mutlu olamıycakmışım gibi :KK43: :KK43:

Son düzenleme:
Yazdıkların bana bikaç sene önceki halimi hatrlattı.Kaç yaşındasın bilmiyrm ama daha yaşayacak gunlerin olduğunu düşünürsek böyle konuşmamak en doğrusu.İnan olumsuz düşünce bedenini saran ve etkisi altına alan birşey.Olumsuz bakan insanlarn enerjisi olmuyo ve dışarıdan diğer insanlar tarafından fark ediliyor.Sana demem o ki hayatını yaşa.İhtimallerle değil hayatını yaşa.Hayat denen çemberin merkezine gir ve kontrol et.Yaşadığını hissedeceksin.Kendinle ve çevrenle bişeyler ortaya çıkardığında ise mutsuzluğn dağılıcak.Hobiler edin.Kendini geliştir.Mutsuzluğa yer verme

aaaa.webp

şu son zamanlarda herşeyi kafama takıyorum sanki istediğim hiç bişey olmayacak dünyanın en mutsuz insanı bemim gibi hiç birşey istemeye plan kurmaya hakkım yok gibi herşeye olumsuz bakıyorum hep bi ümitsizim sürekli ağlamak geliyor içimden sanki hiç mutlu olamıycakmışım gibi :KK43: :KK43:
biri beni anlatmis :)

.... Günde üçe kadar çıkabilirsin balım. En az 6 ay. Sonra hiçbir şeyin kalmaz :KK51:...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende sen gibiyim artik ihtimallere bende bu sans varken olmaz diyorum Hayat anlamsız gibi.

Ben de aynı duygular içerisindeyim.:KK51:Çok istediğim şeyler vardı şu hayatta maalesef hepsine uzaktan bakmak zorunda kaldım. Kimilerinin hiç uğraşmadan sahip olduğu şeyler benim için bir lüks haline geldi. Ne zamana kadar böyle devam edecek bilmiyorum.

Unutkanlık yapıyor mu? Sinavlara calisiyorum doktor yazdi aslında ama unutmaktan çok korkuyorum baslayamiyorum cesaret edip
Yok canım ya. Reçetesiz ilacın ne zararı olacak. Bu çok güzel bir ilaç. Uzun vadede vücutta belli oranda biriktiği için rebound etkisi de yok. İhtiyacın varsa kullan. Yalnız bir süre ishal yapabilir...

Yok canım ya. Reçetesiz ilacın ne zararı olacak. Bu çok güzel bir ilaç. Uzun vadede vücutta belli oranda biriktiği için rebound etkisi de yok. İhtiyacın varsa kullan. Yalnız bir süre ishal yapabilir...

Doktor kullanmam gerektigini söyledi odaklanmani artirir kilo aldrmaz uyku yapmaz dedi ama iste unutkanlik yan etkilerde yazinca hemen geri caydım ben.. En iyisi bir daha gitmek galiba:)

Doktor kullanmam gerektigini söyledi odaklanmani artirir kilo aldrmaz uyku yapmaz dedi ama iste unutkanlik yan etkilerde yazinca hemen geri caydım ben.. En iyisi bir daha gitmek galiba:)
Yok ya. Hafıza kaybına neden olmayacak sonuçta. En fazla ne unutabilirsin ki? Bu ilaç OKB için kullanılıyor. O an sadece yapmakta olduğun işe odaklanıyorsun, saçma sapan şeyler uçup gidiyor aklından. Bence kullan. İlaç kullanmamalıyım diye kasma kendini.

Depresyon belirtileri.. kendine bi hobi bul spora git mesela cok iyi geliyor inan işe yarıyor farklı şeylere yönel boş bırakma kendini :)

Ben de aynı duygular içerisindeyim.:KK51:Çok istediğim şeyler vardı şu hayatta maalesef hepsine uzaktan bakmak zorunda kaldım. Kimilerinin hiç uğraşmadan sahip olduğu şeyler benim için bir lüks haline geldi. Ne zamana kadar böyle devam edecek bilmiyorum.

aynı benimde öyle en bait olacak şeyler bile gözümde sanki imkansızcasına büyüyor ne zamana kadar sürer belli değil ama umarım düzeliiiiiir :(

Yazdıkların bana bikaç sene önceki halimi hatrlattı.Kaç yaşındasın bilmiyrm ama daha yaşayacak gunlerin olduğunu düşünürsek böyle konuşmamak en doğrusu.İnan olumsuz düşünce bedenini saran ve etkisi altına alan birşey.Olumsuz bakan insanlarn enerjisi olmuyo ve dışarıdan diğer insanlar tarafından fark ediliyor.Sana demem o ki hayatını yaşa.İhtimallerle değil hayatını yaşa.Hayat denen çemberin merkezine gir ve kontrol et.Yaşadığını hissedeceksin.Kendinle ve çevrenle bişeyler ortaya çıkardığında ise mutsuzluğn dağılıcak.Hobiler edin.Kendini geliştir.Mutsuzluğa yer verme

evet bu olumsuzluğum ümitsizliğim beni agrasif biri yapmaya başladı ve çevremdekileride az çok etkiliyo. takmıycam diyorum hadi buseferde öyle olsun diyorum yine bişeye ümitleniyorum bi plan yapıyorum hoop başa yine aynı sorunlar aynı olumsuzluklar iyice soğudum hayattan :(

Negatif düşünürsen negatif gelir.Pozitif düşünmeye çalış, kış mevsiminden olsa gerek herkesde bir trip...

Back
X