- 4 Ocak 2018
- 114
- 58
- 13
- 28
- Konu Sahibi Huzurlazim
-
Memleketin dörtte üçü zaten bu tipte adamlardan oluşuyor :)esmer sakalli cene ve yuz hatlari keskin erkeksi , uzun boylu zayif
Hahaha daha once boyle bi takinti yokken oldu televizyonda fln ona benzeyen birileri cikinca hayran hayran bakiyorum unutamamaktan galiba yoksa tipim mi bu anlamadimMemleketin dörtte üçü zaten bu tipte adamlardan oluşuyor :)
Dert etme dogru kisiyi bulunca tipe bakmadan anlarsin zaten. Birgun bakmissinki sakalsiz kızıl kıvırcık saçlı biri ile nikah masasindasin
Merhaba kizlar
Ben 21 yasindayim daha once 5 yil iliskim nisan atma ile sonuçlandi ...
1 sene oldu unuttum mu hayir izi acisi hala var ama geciyo zamanla ondan bana hayir yok cunku . Simdi benim sorum su ben disarda yada herhangi bi yerde hoslandigim erkek tipi eski nisanlima benzeyen esmer sakalli cene ve yuz hatlari keskin erkeksi , uzun boylu zayif . Hep bu tarz erkekleri begeniyorum onun disinda kalanlara goz ucuyla bile bakamiyorum . Diyelimki karsima oyle biri cikti bu seferde yzuunu eski nisanlima benzetmekten korkuyorum yani o tarz biri olunca aklima hep o gelir diye . Bu zamanla degisirmi ? Cok sacma gelebilir ama aklima takildi ?
1 sene oldu = 20
5 yıllık ilişki = 15
çok çok çok erken ciddi bir ilişki için
Senin tipin bu demekki. Ama sevcegin insan illa o tipte olcak diye bi kaide yok. Yeni ayrıldınız sanırım ondan sana öyle geliyodur.sokakta gördüğün herkesi ona benzetirsin falan bu süreç geçici ya..
Evet malesef sonu ayrikikla sonuclandi zaten . Yanlis oldugu icin suan benim eski iliskimin ne kadar dogru ya da yanlis olduğunu tartışmıyorum ama ...
doğru
benim ki biraz gevezelik oldu şaşkınlıktan
özür...
Eşim beğendim tiple alakasız bir insandı diyebilirim yani nasıl desem kilo benim için önemli değil uzun ve kel olmayan esmer kişileri beğenirdim eşim şükür kel değil normal kiloda uzun sarışın ve yeşil gözlü :)Merhaba kizlar
Ben 21 yasindayim daha once 5 yil iliskim nisan atma ile sonuçlandi ...
1 sene oldu unuttum mu hayir izi acisi hala var ama geciyo zamanla ondan bana hayir yok cunku . Simdi benim sorum su ben disarda yada herhangi bi yerde hoslandigim erkek tipi eski nisanlima benzeyen esmer sakalli cene ve yuz hatlari keskin erkeksi , uzun boylu zayif . Hep bu tarz erkekleri begeniyorum onun disinda kalanlara goz ucuyla bile bakamiyorum . Diyelimki karsima oyle biri cikti bu seferde yzuunu eski nisanlima benzetmekten korkuyorum yani o tarz biri olunca aklima hep o gelir diye . Bu zamanla degisirmi ? Cok sacma gelebilir ama aklima takildi ?
Her baktığın adamda onu aramak acıdır. Tamam dış güzellik önemli de o da bir yere kadar karakterinin içine gir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?