Hep ona benzeyen insanlardan mi hoslancam ?

Huzurlazim

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
114
58
13
28
Merhaba kizlar
Ben 21 yasindayim daha once 5 yil iliskim nisan atma ile sonuçlandi ...
1 sene oldu unuttum mu hayir izi acisi hala var ama geciyo zamanla ondan bana hayir yok cunku . Simdi benim sorum su ben disarda yada herhangi bi yerde hoslandigim erkek tipi eski nisanlima benzeyen esmer sakalli cene ve yuz hatlari keskin erkeksi , uzun boylu zayif . Hep bu tarz erkekleri begeniyorum onun disinda kalanlara goz ucuyla bile bakamiyorum . Diyelimki karsima oyle biri cikti bu seferde yzuunu eski nisanlima benzetmekten korkuyorum yani o tarz biri olunca aklima hep o gelir diye . Bu zamanla degisirmi ? Cok sacma gelebilir ama aklima takildi ?

esmer sakalli cene ve yuz hatlari keskin erkeksi , uzun boylu zayif
Memleketin dörtte üçü zaten bu tipte adamlardan oluşuyor :)
Dert etme dogru kisiyi bulunca tipe bakmadan anlarsin zaten. Birgun bakmissinki sakalsiz kızıl kıvırcık saçlı biri ile nikah masasindasin

Demekki sizin tarziniz bu, bence ona benzedigi icin degil o tarzda tipte erkeklerden hoslandiginiz icin boyle hissediyorsunuz. Kafada tamamen bitirip temiz bir sayfa acin gorunusu benzesede her insanin karakteri ruhu farklidir dilden kalpten cikanlarla seveceksiniz...

Memleketin dörtte üçü zaten bu tipte adamlardan oluşuyor :)
Dert etme dogru kisiyi bulunca tipe bakmadan anlarsin zaten. Birgun bakmissinki sakalsiz kızıl kıvırcık saçlı biri ile nikah masasindasin
Hahaha daha once boyle bi takinti yokken oldu televizyonda fln ona benzeyen birileri cikinca hayran hayran bakiyorum unutamamaktan galiba yoksa tipim mi bu anlamadim

1 sene oldu = 20
5 yıllık ilişki = 15
çok çok çok erken ciddi bir ilişki için

Senin tipin bu demekki. Ama sevcegin insan illa o tipte olcak diye bi kaide yok. Yeni ayrıldınız sanırım ondan sana öyle geliyodur.sokakta gördüğün herkesi ona benzetirsin falan bu süreç geçici ya..

Evet malesef sonu ayrikikla sonuclandi zaten . Yanlis oldugu icin suan benim eski iliskimin ne kadar dogru ya da yanlis olduğunu tartışmıyorum ama ...
1 sene oldu = 20
5 yıllık ilişki = 15
çok çok çok erken ciddi bir ilişki için

1 yil oldu
Senin tipin bu demekki. Ama sevcegin insan illa o tipte olcak diye bi kaide yok. Yeni ayrıldınız sanırım ondan sana öyle geliyodur.sokakta gördüğün herkesi ona benzetirsin falan bu süreç geçici ya..

Her baktığın adamda onu aramak acıdır. Tamam dış güzellik önemli de o da bir yere kadar karakterinin içine gir.

Eşim beğendim tiple alakasız bir insandı diyebilirim yani nasıl desem kilo benim için önemli değil uzun ve kel olmayan esmer kişileri beğenirdim eşim şükür kel değil normal kiloda uzun sarışın ve yeşil gözlü :)

Türkiye'de sarışın erkek var da sen mi beğenmiyorsun Ülkenin %70'i bu tipte zaten. Bir de henüz kimseden etkilenmemişsin. Bir gün birine öyle aşık olacaksın ki eski nişanlın aklına bile gelmeyecek. Hala unutmadığın için bu tipler dikkatini çekiyor algıda seçicilik diyelim

Demekki tarzin bu yani :) kasma yeniden asik oldugunda eski erkek arkadasina benzetmezsin benzese bile benzetmemeye calisirsin

senin için hayırlı olanı buymuş abla. bence o kdar da kasma kendini. yeniden birine aşık olucaksın ve inan hiç umrunda bile olmicak <3

kirli sakallı uzun boylu bir sevgilim vardı 6 sene birlikteydik diyordum hep ben başka erkek beğenmiyorum neden diye? Şimdi evliyim eşimin boyu uzun değil sakalsız kumral. Kalbinin kime atacağı belli olmaz.

Normal canım. O tipleri beğeniyorsun demek ki tip olarak.
Karakter konusunda dikkat et sadece o yeter :)
Sıkıntı yok yani üzülme.

geçicektir emin ol takma bu kadar yuzu benzer şöyle olur boyle olur türkiyenin yüzde 80 esmer ve bahsettiğiniz şekle hemen hemne uyar...

Hepinize cok tesekkur ederim insanlarin yuz hatlarini sac seklini hatta kafa yapisina kadar inceler oldum kafamdaki sekle uymuyosa begenmiyorum sanki ben Adriana limayim :)) ama unutamadigim icin galiba yada karsima gercekten hoslanacagim bi tip cikmamis umarin dediginiz gibi olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…