• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hep sakalar hep espiriler. Sabir'da bi yere kadar

pb169

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
130
17
33
33
Mrb kizlar. Aranizda bi kac kisi az cok biliyor beni. Dunde bi konu actim baya yogun konusuldu. Okuyanlar bilebker bu konuyu daha iyi anlarlar.

Sevgilimle (20yasinda) 10 aydir beraberiz (ben 21) ve kendisini bildigim bileli hep espiriler sakalar yapiyor gulmeyi ve guldurmesini cok seviyor. Ama bazen okdr abartiyor ki.. igrenc espirileriyle beni kiskandirmak onun gercekten cok hosuna gidiyor bunu kendisi defalarca demisti. Mesela ornek vereyim. Gece whatsappde benimle yazisirken baskasinlanda yazisiyorsa ve benimde bunu merak ettigim8 biliyorsa dedigi sey "acaba sevgilin kiminle yazisiyor, hsngi kizla yasiyor" fln.. sonra ben deliriyorum ve o gulmeye basliyor. Bulustugumuzda telefonu israrla vermicem diyo, suphelen dio.. vermicem cunku gizli seyler vardir belki diyo. Ben kizdikca o espiriye bagliyo :(. Sirf bunlarda degil okadar cok sey var ki bazen gercekten napcami bilmiyorum. Bi yandan oyle bisey olmadigindan eminim ama bi yandan boyle espirilerin arkasinda bsy olcak diye korkuyorum. Ben kiskaninca bana inat bide dio ki ozellikle senin icin whatsappi acik birakacam saatlerce. Yasinami versem napsam. Ben kizdikca "niye benim sevgilim boyle yapioo" diyo gulerek. Ona sarilirim mesela sirf uyuzluguna "oda boyle satilirdi" diyo sonra ben geri cekilfigim an kendiso gulmeye basliyor ve bsna sariliyor.

Lutfen yardimci olun. Su cocuksu davranisi bazen beni cildirtiyo. Nasil davrammaliyim nssil tepki gostermeliyim?

Hic sevmem boyle konusmalari , kiskandirmak amacli dahi olsa elimin tersiyle bitane vururum ..
Kiskandigin icin degil , boyle konusmalardan igrendigim icin...

Sende sinirlenince hosuna gidiyor , hic tepki verme hatta guk gec ..
Bak bidaha oyle yapmaz ..
Bir iki kez taviz vermezsen, krndiside boyle soguk espiriler yapmayacaktir..

Yapmaya devam ediyorsa , sende onu onun silahiyla vur ..

Kesin bir haltlar karıştırıyor. Espiriye vuruyor! Senle dalgada geçiyor olabilir​

Bi haltlar olsa ortaya cikardi diye dusunuyorum ama bilmem.. bana daha cok dalga gecio sinur edio gibigfeliyo

Bizim bi akraba da boyle super esprili komik sakaci filandir. Biz evlerine gittigimizde adam komiklik yapardi cosardi karisi hic gulmezdi bile. Demekki cok yakinda olunca pek hos olmuyo. Sonunda bosandilar :KK43::KK43::KK43:
Ama tabiki bosanma sebepleri nedir bilmiyoz.
Simdiki karisi da cok sacmalayinca kiziyo adama milletin icinde :KK43::KK43::KK43:
Erkegin agirbaslisi makbul bence. Hersey dozunda olmali

Bir tane yapıştır suratına şaka yaptığında,ciddiyim.Ben yapıştırmıştım,bak yine içimin yağları eridi..​
Denemekde fayda var.. yada hic duymamazlikdan gelcem

Bizim bi akraba da boyle super esprili komik sakaci filandir. Biz evlerine gittigimizde adam komiklik yapardi cosardi karisi hic gulmezdi bile. Demekki cok yakinda olunca pek hos olmuyo. Sonunda bosandilar :KK43::KK43::KK43:
Ama tabiki bosanma sebepleri nedir bilmiyoz.
Simdiki karisi da cok sacmalayinca kiziyo adama milletin icinde :KK43::KK43::KK43:
Erkegin agirbaslisi makbul bence. Hersey dozunda olmali​
Gercektrn mu? :( huyu boyle ozmn. Bazen beni ciddiye almio resmen..

Sende aynisini ona yap . Hic ilgilenme surekli whtsapta ol ama cevap yazma ona . Oda merak etsin ve telefonuna sifre koy bulusunca giremesin .

Evet buda iyi fikir sanirim ama ben acik olsam pek duphrlenceni sanmiyprum cunku krndisi yanlis yspmicsadan emin :(

Tamamen çocuksu. Başka açıklama bulamadım.
Lise bile fazla, ortaokul seviyesinde.​

Nasil davranmsliyim?

Denemekde fayda var.. yada hic duymamazlikdan gelcem​
Çok zor oluyor genelde o.Yani ben içimin sıkıldığını hissediyordum.Al karşına konuş,olmadı mesafe koy.Kıskançlığını da belli etme.O sana yapıyorsa sen de ona yap.

Mrb kizlar. Aranizda bi kac kisi az cok biliyor beni. Dunde bi konu actim baya yogun konusuldu. Okuyanlar bilebker bu konuyu daha iyi anlarlar.

Sevgilimle (20yasinda) 10 aydir beraberiz (ben 21) ve kendisini bildigim bileli hep espiriler sakalar yapiyor gulmeyi ve guldurmesini cok seviyor. Ama bazen okdr abartiyor ki.. igrenc espirileriyle beni kiskandirmak onun gercekten cok hosuna gidiyor bunu kendisi defalarca demisti. Mesela ornek vereyim. Gece whatsappde benimle yazisirken baskasinlanda yazisiyorsa ve benimde bunu merak ettigim8 biliyorsa dedigi sey "acaba sevgilin kiminle yazisiyor, hsngi kizla yasiyor" fln.. sonra ben deliriyorum ve o gulmeye basliyor. Bulustugumuzda telefonu israrla vermicem diyo, suphelen dio.. vermicem cunku gizli seyler vardir belki diyo. Ben kizdikca o espiriye bagliyo :KK43:. Sirf bunlarda degil okadar cok sey var ki bazen gercekten napcami bilmiyorum. Bi yandan oyle bisey olmadigindan eminim ama bi yandan boyle espirilerin arkasinda bsy olcak diye korkuyorum. Ben kiskaninca bana inat bide dio ki ozellikle senin icin whatsappi acik birakacam saatlerce. Yasinami versem napsam. Ben kizdikca "niye benim sevgilim boyle yapioo" diyo gulerek. Ona sarilirim mesela sirf uyuzluguna "oda boyle satilirdi" diyo sonra ben geri cekilfigim an kendiso gulmeye basliyor ve bsna sariliyor.

Lutfen yardimci olun. Su cocuksu davranisi bazen beni cildirtiyo. Nasil davrammaliyim nssil tepki gostermeliyim?

Bu erkekler valla geç olgunlaşıyor.
Kusura bakmayın ama erkek arkadaşınız çok gıcık bir tip.
Ben sanırım anında soğurdum 0-3 yaş grubu gibi.
Bence hiç iplemeyin kıskandığınızı belli etmeyin.

Back
X