- 11 Eylül 2015
- 843
- 419
- 23
- 40
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Bıraz spor elbıselerden baslaya bılırsın yavas yavas alısırsın yoksa bırden bıre kotu hıssedersın.Merhabalar belki tam dert değil ama benim kıyafey tarzım spor şık. Okula giderken, arkadaşlarımla,sevgilimle buluşurken spor şık tarzında giyiniyorum. Pantolon,tayt, tshirt felan. Ama biraz değişiklik yapmak istiyorum. 5.5 senelik ilişkimizde sevgilimin ortalama 2ayda bir buluştuğumuzu düşünürsek hep aynı tarz görüyor mesela. Elbise, etek giymek istiyorum. Sıkıldım pantolon tayttan.
Hep spor ayakkabı giyiyorum, topukluyu düğünden düğüne. Ama sıkıldım hep böyle olmaktan. Dolabımda biraz değişiklik istiyorum. Bana önerebilceğiniz kombin çeşitleri var mı? Yorumlarınız için teşekkür ederim
Yaz da geldi pantolonlarda pişik olmak istemiyorum, uçuş uçuş elbiseler cıvıl cıvıl ne güzel oysa
Çok beğendim bu kombini:)Eki Görüntüle 1837266
Ben de öyleyim, evlendim, çocuk yaptım hala tarzım değişmedi. Memnunum da aslında ama arada şöyle etekli kombinler yapıyorum.
Bu elbise sevgili ile buluşma değil işe girmek için sankiOnline kıyafet satan siteleri aç tara. sonra mağazaya uğrar üzerinde denersin.
mesela 1 dk baktım ve gözüme bu elbiş çarptı. http://shop.mango.com/TR/p0/kadın/giyim/elbise/midi/cizgi-dokumalı-elbise/?id=61053653_77&n=1
Açık birisiyim. 1.67 boy ve 50 kilodayım
Bayıldım bunlara çok hoş gerçektenBunları şuraya koyayım da canımız çeksin
Bunları şuraya koyayım da canımız çeksin
Bu elbise sevgili ile buluşma değil işe girmek için sanki
Merhabalar belki tam dert değil ama benim kıyafey tarzım spor şık. Okula giderken, arkadaşlarımla,sevgilimle buluşurken spor şık tarzında giyiniyorum. Pantolon,tayt, tshirt felan. Ama biraz değişiklik yapmak istiyorum. 5.5 senelik ilişkimizde sevgilimin ortalama 2ayda bir buluştuğumuzu düşünürsek hep aynı tarz görüyor mesela. Elbise, etek giymek istiyorum. Sıkıldım pantolon tayttan.
Hep spor ayakkabı giyiyorum, topukluyu düğünden düğüne. Ama sıkıldım hep böyle olmaktan. Dolabımda biraz değişiklik istiyorum. Bana önerebilceğiniz kombin çeşitleri var mı? Yorumlarınız için teşekkür ederim
Elbise çok güzelmiş, girip bir bakiyim ben de çok teşekkür ederim
Su tarzda giyinebilirsin etegin biraz daha uzun olabilir. New york sokak modasi yazip fikir alabilirsi . Ben cok begeniyorum..
Daha sevgilim bir şey demedi ama her an diyebilir
Ama değişiklik istiyorum, güzel yorumlar gelirse o ışıklar doğrultusunda alışveriş yapacağım:)
Çok hoşmuş elbiseniz siz de öyle :)Benim bir kaç tane şifon elbisem var, soğuklarda çorap ve hırkayla giydiğim oluyor. Şimdiyse tek başına giyiyorum :)
Eki Görüntüle 1837287 Eki Görüntüle 1837288
Benim bir kaç tane şifon elbisem var, soğuklarda çorap ve hırkayla giydiğim oluyor. Şimdiyse tek başına giyiyorum :)
Eki Görüntüle 1837287 Eki Görüntüle 1837288
KK Vitrin'e ekliyorum bazen. Bunları da oradan çaldım,bende yok ama internet ortamına yüklemişim
yazlıklardan da gönder :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?