Olabilir ihtimal hep varMerhaba adetime 1 gun kaldi ben 3 4 gundur farkli.markalarla test yaptim hep negatif bazi yalanci pozitif verenler bile tertemiz cikti belirtilee yogun agri göğüs hassasiyeti bazen bulanti adet olackmia gibu ara ara gelen agri islaklik hissi akinti vb.boyle yasayip sonra pozitif gören var mi testlerde
Benimde bugün regl bel ağrım var göğüslerim şişti kaşık ağrım var ama çok hafif arada sol kasığıma batma oluyor şiddetli de hafifde lekelenmem dahi yok normalde leke ile başlar benimde testler negatif ilk gebeliğim de hiç bunlar olmamistiOlabilir ihtimal hep varregl olmazsan testlerle uğraşma direkt kan ver
Her gebelik kendine özgüdür belirtiler farklılık gösterebilirBenimde bugün regl bel ağrım var göğüslerim şişti kaşık ağrım var ama çok hafif arada sol kasığıma batma oluyor şiddetli de hafifde lekelenmem dahi yok normalde leke ile başlar benimde testler negatif ilk gebeliğim de hiç bunlar olmamisti
Daaha olmadım regl bakalım 2 3 gin daha beklim olmazsa veririm kasıklarım patlıcak gibi yaHer gebelik kendine özgüdür belirtiler farklılık gösterebilirhcg kana karışmıştır ama henüz idrara karışmamış olabilir istersen kan ver
Negatif canım şimdilikBnde az önce test yaptim ilk defa bu testte boyle cikti bugun günüm sayilir yogun belirtiler var
Bnde az önce test yaptim ilk defa bu testte boyle cikti bugun günüm sayilir yogun belirtiler var
Atin bakalim resimleriBende dün yaptım ama güvenemiyorum kaset test çok silik çıkmıştı erken gebelik testi daha belirgin çıkmıştı kafam çok karıştı isteyen herkes için hayırlısı olsun bende uzun yıllardır müjdeli haberi bekliyorum Allah'tan inşallah hayırlısiyla müjdeli haberi alırız
Benim de göğsüm cok aciyorDaaha olmadım regl bakalım 2 3 gin daha beklim olmazsa veririm kasıklarım patlıcak gibi ya
Atin bakalim resimleri
Ben gördüm ins vardirSağdaki kaset testte silik görünce diğer erken gebeliği yaptım resimde çok belli olmuyor yüklenirken kalite düştüğü için.
Evet öyle oluyor inşAllah bebeğiniz sizinledirBen kasette yaptim ben cok silik cizgi görüyorum resimde belli olmuyor
3 . görselde bende gördümBen kasette yaptim ben cok silik cizgi görüyorum resimde belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?