hep üzülen taraf olmak

Duygularını çok belli etmeyeceksin. Aşkından ölsende belli etmeyeceksin. İçinde tutacaksın biraz. Kaybetme korkusunu hissettireceksin. Karşındaki hata yaptığında hemen affetmeyeceksin, süründüreceksin biraz. Duygularını çok belli edersen, karşındaki seni ele geçirdiğini düşünür ve tüm gizemin gider.

Duygularını çok belli etmeyeceksin. Aşkından ölsende belli etmeyeceksin. İçinde tutacaksın biraz. Kaybetme korkusunu hissettireceksin. Karşındaki hata yaptığında hemen affetmeyeceksin, süründüreceksin biraz. Duygularını çok belli edersen, karşındaki seni ele geçirdiğini düşünür ve tüm gizemin gider.
kendini tutman gerek biraz haklısın inanın burdaki önerileriniz o kadar değerli ki sagolun

hep fazla değer verdim dürüst oldum gizemli olmadım asla :KK43: başka bişey yapmadım hep iyi taraf oldum

31 yaşına kadar bende aynı senın gibi açık sözlü içim dışım birdi
o hatamı yapmadıgım tanışmadan 3,5 ay sonra evlendim , 12 senedir evliyim aynı şekilde devam ediyorum ,
sevgimden ölsemde kocama seni seviyorum demiyorum , denedim kocamda bile ters tepiyor hemen totusu kalkıyor
heee madem öyle bundan sonra o söylesede ben teşekkür ederim diyorum ,

önce ulaşılmaz duruyorum sonra nasıl oluyorsa tam tersi bi türlü dengeyi bulamadım artık denge de olması gerektiğini düşünmüyorum hep ulaşılmaz olmak lazım
taktik yaparak sevgi aşk mı yaşanır ya ? kısacası karşınızda ki adam değilmiş. içinizden geldiği gibi nasılsa öyle davranın olmayacağı var ise olmaz zaten ama şu bir gerçek ki insanların üstüne fazla düşmemek gerek, hep ince bir çizgi bırakmak gerek arada

31 yaşına kadar bende aynı senın gibi açık sözlü içim dışım birdi
o hatamı yapmadıgım tanışmadan 3,5 ay sonra evlendim , 12 senedir evliyim aynı şekilde devam ediyorum ,
sevgimden ölsemde kocama seni seviyorum demiyorum , denedim kocamda bile ters tepiyor hemen totusu kalkıyor
heee madem öyle bundan sonra o söylesede ben teşekkür ederim diyorum ,
çok doğru kim olursa olsun o havaya girmemeli bende artık böyle olmaya çalışcam

taktik yaparak sevgi aşk mı yaşanır ya ? kısacası karşınızda ki adam değilmiş. içinizden geldiği gibi nasılsa öyle davranın olmayacağı var ise olmaz zaten ama şu bir gerçek ki insanların üstüne fazla düşmemek gerek, hep ince bir çizgi bırakmak gerek arada
adam değildi evet ben arada o çizgiyi bırakamıyorum sanırım hep fazla ilgilenen taraf oluyorum . Taktik yaparak yaşanmaz bence de ama ögrenilmiş yanlışlarım var benim de içimden gelen bu deyip yaşadıgımda davranış düşünceye dönüşüyor bi kısır döngüyle artık hislerime de güvenmiyorum :( :(

öyle olmaya çalışmayacan ani bir kararla öyle olacan ve tüm davranışlarını bir ekrkege karşı değiştireceksin ,

inşallah herşey güzel olur hayatında
herşey bizim elimizde evet artık bu budur deyip değiştirmek benim elimde ya da üzüntülere takılmak çok güzel söyledin teşekkür ederim yapabilecegimi hissettim

adam değildi evet ben arada o çizgiyi bırakamıyorum sanırım hep fazla ilgilenen taraf oluyorum . Taktik yaparak yaşanmaz bence de ama ögrenilmiş yanlışlarım var benim de içimden gelen bu deyip yaşadıgımda davranış düşünceye dönüşüyor bi kısır döngüyle artık hislerime de güvenmiyorum :KK43: :KK43:
anlıyorum sizi, bende öyleydim zamanında duygularımı yoğun yaşardım. gerçi hala yaşıyorum. akrep burcuyum zaten biraz tutkulu saplantılı bir yanım var. şimdi bir ilişkim var elimden geldiği kadarıyla sakin gitmeye çalışıyorum, serin ol tabiri vardır ya aynen öyle. karşıda ki insanlarıda bunaltmanın bir manası yok. uçarlar yoksa.

anlıyorum sizi, bende öyleydim zamanında duygularımı yoğun yaşardım. gerçi hala yaşıyorum. akrep burcuyum zaten biraz tutkulu saplantılı bir yanım var. şimdi bir ilişkim var elimden geldiği kadarıyla sakin gitmeye çalışıyorum, serin ol tabiri vardır ya aynen öyle. karşıda ki insanlarıda bunaltmanın bir manası yok. uçarlar yoksa.
aynı senin gibiyim karşıdaki bi şekilde bunalıyor sanki umarım hayatımın doğru insanı bunalıp kaçmamıştır :( bundan sonrasında kesinlikle yazdıklarınızı dikkate alıcam

Back
X