- 8 Haziran 2025
- 86
- 116
- 8
- Konu Sahibi uzgunbiri34
- #21
Teşekkür ediyorumO kadar katılıyorum ki.şahane yazmışsın.ben mesela hastanede çalışıyorum.hastaneye gelen çoluk çocuk sahibi erkeklere bakıyorum.seneler oldu kendi seviyemde bir erkeğe denk gelmedim.neredeyse hiçbiriyle duygusal bir etkileşime giremem mesela.ama orada burada anlatılınca da evli mutlu, çocuklu bu kadınlar.mesaj kendini beğenmişlik gibi algılanabilir ama insan kendi seviyesini biliyor, hissediyor şimdi.
Ben de senin gibi kadınların dört dörtlük olanlarının çok olduğunu, erkeklerde ise neredeyse hiç olmadığını düşünüyorum. Eğitimli olan, elit olan fazla ağırbaşlı oluyor, eğlenmeyi, gülmeyi bilmiyor.onu bilen eğitimsiz oluyor.her ikisi de varsa tipi bozuk oluyor.tipi iyiyse aptal oluyor cart curt.hep böyle.
Aşkı bulamamak dünyanın sonu mu demişsiniz ama belli ki basbayağı dünyanın sonu.bu mutsuzlukla yaşamak yaşamak değil ki.nefes almak sadece.

Aşk güzel bir duygu elbette herkes yaşasın isterim ama hak edenle. Yoksa dangoz erkek o sevgiyi alır elinde buruşturur buruşturur sonra çöpe atar. Hiç de etkilenmez. Kadınlarda daha sarsıcı etkiler bırakıyor toksik ilişkiler bu yüzden mental sağlığımı duygusal tatminimden önde tutuyorum ben artık şahsen.
Bir ay mutlu edip yaptıklarıyla 6 ay ayrılık acısı hasarı bırakan adamla yaşanılan ya da yaşanıldığı sanılan aşkın kimseye faydası yok bence.
Yalnızlık, yanlış kişiyle olmaktan çok çok daha iyidir. Korkulacak bir şey de değil. Konu sahibi daha genç bu son aşkı olmayacak, yorumlarda eski sevgilisinin dediklerini falan yazmışlar korkunç biriymiş. Böyle birinden ayrılma gücünü gösterebildiği için ben de tebrik ediyorum kendisini. Önce biraz duygusal olarak iyileşsin, toparlasın zamanla zaten daha doğru insanlar karşısına çıkar.