hep yemek seçiyor

seda38

...içim daralıyo ya...
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
265
0
96
38
Kayseri
kıslar ben eşimle 1,5 yıllık evlıyım ve eşimle yemek konusunda pek anlaşamıyoruz kayınvalıdem çalışan bayanmış çogunlukla kahvaltılık bi çogumuzun sevdıgı kızartma borek yada makarnayla gecıstırmıs mönüleri sadece evde oldugu gunlerde zor zahmetlı yemeklerı yaparmıs.:sinifsinif:eşim okadar sevıyokı kahvaltı turunu ben eve gıdıyorum işten cıkmısım yorgun argın yemek yapıyorum yemekte ne var dıyo patates yemegı dıyorum surat asılıyo :dilcikar:sucuklu yumurta yapsaydın demezmı sınırlerım hopluyo zaten gergınım bıde elıne saglık demıyoda.... yemegı yıyo ama kırk naz la sevdırmem lazım bunları (pırasa ıspanak patlıcan yemegı vs.)
en azından haftada bır ıkı defa kahavltı turu hazırlıyorum o gun pek keyıflıyız sonraki gun aynı ssurat :1closedeyes:

yapmayım sebze turu dıyorum olmuyo onu yemeyede ıhtıyacımız var her gun kahvaltı turu yıyemem kı.mafoldumbennapacam bılmıyorum sızın eslerınız ne alemde yada nasıl bı yol ızlıyosunuz.sımdıden tsk ederım opuldunuzopuyorumnanaktan

Amaaan sal çayıra gitsin. Kendi kahvaltılık yemek istiyorsa buyursun yesin, kendine yap yemeğini, otur ye bacım.

bu konuyu cevaplamak için eşim mi olması gerekiyor?ohaoldumsmile
:teselli:kaydirigubbakcemile3

canım bizde böyle bir problem yok
eşinde zamanla alışır
benim babamda sebze yemeği yemiyormuş hiç,
annem alıştırmış zamanla
zamana bırak bence
yemeğini yaparsın
alışana kadar da çayların yanına börek tarzı şeyler yaparsın

ıns alısır canım ya ınan cok uzuluyorum yemek yapmaktan sogudum ınan:umursamaz: cok tsk ederım opuldun opuyorumnanaktan

Aman ne güzelalkisalkisalkis..ne dert ediyorsun ki..sırnaşık şey
Koy kahvaltıyı önüne,kendine de yemek yap.cokacimcoook.olsun bitsin.

canım şoyle soyliyeyim benim eşimde ilk evlendiğimiz zaman tavukdan başka bişey yemezdi senin gibi sebze yemeği yapardım surat asmazdı ama aşkım bidaha bunu yapma derdi ama ben inanılmaz sinir olurdum hele yemeğince düşünürdüm akşama ne yapsam cevabı tavuk du çünkü diğerlerini düşünsem yine yemiğecekti ve ben sinir olucağımla kalacaktım ama yılmadım pes etmedim öncelikle etide sevdiği için sebzeleri et yemeğiyle yapmaya başladım mesala patlıcan kebabı bol etli patates sonra karnıyarık köfte patatesli sonra aşkım ıspanağın soyle faylaları varmış yarın onu yapayım mı dedim yap bakalım dedi ıspanağa alıştırdım beyaz lahanayı etli yaptım kerevizi salata yaptım karnabaharı brokoliyi haşladım sarımsaklı yoğurt yaptım beşamal soslu yaptım yani anlayacağın klasik tatlar yapmadım hep farklı farklı önüne sundum ve inanılmaz hoşuna gitti şimdi 2,5 yıllık evliyiz allah çok şükür yemek sorunundan kurtuldum he tavuğumu ayda en fazla iki kez yaparım darısı başına canım işin çok zor

Aman ne güzelalkisalkisalkis..ne dert ediyorsun ki..sırnaşık şey
Koy kahvaltıyı önüne,kendine de yemek yap.cokacimcoook.olsun bitsin.

canım üzülüyo yınede ınsan boshayallersmile kolayına kacmak ıstemıyomkı işin... ama bu gıdısle ole olacak heralde tsk ederım guzum sositososito

tavsıyelerıne uyacam canım bıde degısık degısık deneyelım bakalım umarım begenır. cok optum senı a.s.

budur işte yani... azar azar çaktırmadan alıştıracaksın.sırnaşık şey

o ne olduğunu anlamadan :jeyyar:

bizde eşimle sadece yemek konusunda anlaşamayız onun sevdiklerini ben sevmem benim sevdiklerimi o sevmez o kadar kötü bi işkenceki yaptığım yemeği yemediğinde sinirlerim zıplıyo kızıcam diye yermiş gibi tabağını karıştırır durur bende napayım genelde onun sevdiği yemekleri yaparım hep ben onun sevdiği şeyleri yemek zorunda kalırım adaletmi bu ya....(eşim vejeteryan asla et yemez)sırf bu yüzden kızım bari alışsın diye kızıma ve kendime etli yemek yaparım o bize bakar ve iğrenir masada et görünce ne olacak böyle bilmiyom....

sen yap yemegini bir gün yemez iki gün yemez mecbur kalinca yicek nasilsaa

ay guzum senınkıde daha bı zormus beterın beterı var derler ya o hesap senağlamaallahtan etı sevıyo adamı ıyıce verem ederdi artıkklava: allahım sabır verısn bıze canım vereliniortak

canım eğer bu taktik tutarsa sana bir sürü sebze ve et yemeği karışımı ve sade sebzelerin farklı şekillerde pişirdiğim yemek tariflerimi paylaşabilirim tabi istersen çünkü ne kadar zor bi durum çok iyi bilirim

delikafadulden Allah kolaylık versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

erkek her yemeğ yemeli. eşi önüne zehir bile koysa

böyle adam var mıdır:uhm:

Her zamanda kahvaltı olmaz ki her yemeğin bir zamanı var. Ama ailesinde öyle görünce tabii değiştirmek zor oluyor. Benim eşimde eskiden çok kiloluymuş sporla felan vermiş şimdi ödü kopuyor yine kilo alacak diye. Sürekli tartılıyor biraz fazla yese ki yine de fazla değil hemen çok yedim deyip ofluyor pufluyor. Sebze yiyor ama kışın azap çekiyorum pırasa, lahana, karnıbahar yemiyor. Geçen sene bir kere yaptım yedi bu sene yine yapayım diyorum yok diyor. Lahanayı da geçen gün alalımda yap bakalım sindirime iyiymiş dedi ben kaç sefer dedim bunu dedim ama dinlemedin dedim. Ette çok seviyor aslında ama asla akşamları yemez kilo aldırıyor diye anck haftaspnu akşamüzeri felan yapcan ona. Hmaurişi de yapıyorum yiyor sonra pişman oluyor tartılıyor felan ben sıkılıyorum yine sonrada bana kilo al diyor ben nasıl alayım kiloyu tek kendime de birşey yapılmıyor ki.

canım benım esımde zayıf yemıyo ıste zayıf zayıf gezıyoo ortadaguclubacismilenapcaz bız bunlarla bız sekreterlerin kaderımı nazlı erkek ne boshayallersmile senınkıde ayrı bı dert nasıl ınat nasıl ınat anlatamam o yemek bıtıyo tabakta ama bende oturdugum yerde bıtıyorum sınırden erıyomeyvahedigeldismile canım allah kolaylık versın sanada optummmzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…