hep yorgunum yeter :(

B-12 eksikliği vardır büyük ihtimalle ve kansızlık ben de aynıydım ikisininde iğnelerini kullandım ohhh be dedim

Ben de uykudan nefret ederim tatillerde bile uzun uzun uyuyamam... Biraz da huy ve alışkanlığa da bakıyo sanırım..

uyku guzel seydir ben cok severim ama kizim dogduktan sonra kendisiyle biraz ayrilik yasadik kizim 5.30-6.30 arasi kalkiyor hergun. Ben uykuma cok duskunum 7 saat uyku bana azap gibi geldigi icin bende 9da yatiyorum artik tavuklarla desem yeridir ama sabah cok dinc uyaniyorum. bazi gunler is okul vs derken 6da evden cikmam gerekiyor. Bence kendine ideal uyku suresi ayarla. benimki 9 saat ve uzeri haha altinda uyursam migrenim tutuyor. bide altini cizeyim vitamin d ve demir degerlerim yerlerde, bi baktir onlara!

Canim bende senin gibiyim hatta annem sen evlenince bebeğin ağlamaktan helak olur gece kalkıp emzirmezsin fln diyo :KK48: ama yapacak birşey yok bizde uykucuyuz yani :))) ama sen yinede bi doktora git bence bende birsey cikmamisti ama :KK9:

D vitamini, B12 vitamini, Demir eksikliği, kansızlık, tiroitlerde sıkıntı olabilir. Bunlara baktır ama aynı zamanda depresyonda da insan sürekli uyumak ister. Eğer sağlık acısından bi problemin yoksa spor yapmanı tavsiye ederim. Ilk günleri atlattıktan sonra enerjin artar ve daha mutlu hissedersin..

Merhaba,
Daha genceciğim ama hep bi uyku hali hep bi yorgunluğum var.Aşırı derecede uykuya düşkünüm yıllardır çalışıyorum oysaki hergün erken kalkmaya mecburum ama hergün zorlanarak kalıyorum nerdeyse sabah alarmım çalınca ağlıcam yani okadar içim kötü oluyo ağlamaya vakit olsa sabah oturur ağlarım...Annem hep nasıl gençsin sen der:KK43:

Ya sabahları nasıl zımba gibi oluyo bazıları? hayır bide sadece sabahta değil hep böleyim herzaman yatasım ve uyuyasım gelir, hep yorgunum,heryerim ağrır,tutulur... Ne yapmalıyım ya daha dinç olmak için? enerji istiyorum. bişey kullanmam gerekirse kullanırım yeterr ki şu halime bi son versin

bence acilen demir ve b12 değerlerini ölçtür. gün içinde fındık ceviz badem tüket. ek olarak omega 3 kapsüllerinden alabilirsin diye düşünüyorum. ama her omega 3 kapsül aynı etkiyi etmiyor bir araştır..

Back
X