Bir süre daha düşecek diyorlar altın için.Merhabalar yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Eşim Kasım ayında işten cikarildi bizde tazminat harcanmasin diye külçe altın aldık şuan ciddi zarardayiz ihtiyaç halinde bı miktar zarar olduğunu bile bile bozdurmak zorunda kaldık geri kalanına şuan dokunmak istemiyorum biz alırken 545ten aldık zamanında 100gram altın borcum vardı ben bozarken 11bindi öderken 30bin ödedim Kasım'da da zaten çıkıyordu sürekli biz aldık ertesi gün damat istifa etti bı gün önce edeydin yasmdide ons yüzünden yedi darbeyi altın ne olur sizce bu ya
Evet ya bende okudum bu akşam öyle şeyler hayırlısı olsun artıkBir süre daha düşecek diyorlar altın için.
Yok kesinlikle dokunmayı düşünmüyorum umarım dediğiniz gibi olurAltın zirvedeyken almışsınız ama, o gidişatın sonsuza kadar sürmeyeceği belliydi.
Bahar döneminde tekrar yükselişe geçmesi hatta uzun vadede global çapta en çok kazandıran yatırım yöntemi olduğu öngörülüyor.
Dokunmayın altınlara, unutun onları oldukça kara geçene kadar.
Ahaha aynı bizBiz de araba sattık, 470ken yatırdık tüm parayı altına, ağlıyoruz
Şimdi eşime sordum 490dan almışız, artık halinize şükredersiniz :dAhaha aynı biz
Evet sürekli böyle düşecek hali yok diye düşünüyorum bende ama ne kadar bı zamanda yükselir onu merak ettim yani bu işle ilgilenenler vardır diyeUzun vadede altının kaybetme ihtimali yok diye biliyorum ben de...
Sanırım öyle olacak uzun vadede olumlu sonuç alirizAltin uzun vadeli yatirimdir. Bozdurmayin dursun,2-3 yil sonra ucarsiniz
Kız biz 545ken aldık siz şükredin asılŞimdi eşime sordum 490dan almışız, artık halinize şükredersiniz :d
Düşer mi daha sence?? Ona göre yarın altın alcam skfkfdkflAltın zirvedeyken almışsınız ama, o gidişatın sonsuza kadar sürmeyeceği belliydi.
Bahar döneminde tekrar yükselişe geçmesi hatta uzun vadede global çapta en çok kazandıran yatırım yöntemi olduğu öngörülüyor.
Dokunmayın altınlara, unutun onları oldukça kara geçene kadar.
Evet sanrm uzun vadede etkili olacak bizde2 3 sene bekletin zarar etmezsiniz.
445 okudu beynim onu ya, kabullenemiyorumKız biz 545ken aldık siz şükredin asıl
Bence marta kadar düşüş olacak, en erken mart ortası ya da nisan fırlayacak yine.Düşer mi daha sence?? Ona göre yarın altın alcam skfkfdkfl
Hadi bakalım bekleyeceğimBence marta kadar düşüş olacak, en erken mart ortası ya da nisan fırlayacak yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?