Hep zararmi edeceğiz 😟

Mutlaka bekleyin zaten, altın kısa dönem değil uzun dönem yatırımıdır.
Onu aldınız ve bitti, çıkarın aklınızdan.
3 sene sonra da olabilir 3 ay sonra da.
Ne zaman karınız artar, o zaman satarsınız.
Ben cooook ciddi kar ettim 580e çıkınca ama satmadım. Satıp şimdi tekrar alsam azcık zengindim.

Altin uzun vade yatirima uygun.
Kisa vadeli aldiginiz her seye stoploss koymak gerekiyor.

Unutun altinlari. 3 5 sene sonra hatirlayin. Iyi ki diyeceksiniz 😍

Altin uzun vade yatirima uygun.
Kisa vadeli aldiginiz her seye stoploss koymak gerekiyor.

Unutun altinlari. 3 5 sene sonra hatirlayin. Iyi ki diyeceksiniz 😍
Zengin yatırımcı, altın düşer mi daha skföglfl herkese sorcam bunu bir çeyrek alcaz ondan da zarar etmeyelimfmgmgögöhç

Zengin yatırımcı, altın düşer mi daha skföglfl herkese sorcam bunu bir çeyrek alcaz ondan da zarar etmeyelimfmgmgögöhç

Ben altinci degilim borsaciyim ama altin icin dusus devam edecek diyor konustugum herkes, bankacilar dahil. Ytd

Benim de tam düğün sırası çeyrek 850 falan olmuştu. Millet takamadı tabiii... Sonra düştükçe düştü sinir oldum 😓

Hiç üzülme , altın sonuçta birkaç yillik bir yatırım. Sen bozdurana kadar artacaktır illahaki. Onun dışında bozdurmadigin sürece artmış, azalmış...senin birikimini etkilemiyor ki. Senin için bozdurdugun günkü kur önemli.
Ben geçen sene 300e çıkınca gittim 20 gramimi bozdurdum,sonra artmaya devam etti, zarar ettim diye üzülüp 318 TL'den geri aldım. Şu an gram 440 TL, sadece o 20 gramdan ikibucuk bin lira kardayim.
O yüzden söz konusu altın vs olunca üzülmemek gerekiyor.
Şöyle bir yorum atmıştım, aynısını yazmak yerine kopyalayim dedim .
Evet, insan üzülüyor. İnan seni çok iyi anlıyorum. Ben de KYK borcumu toplu ödeyeceğim, param tlde kalmasın diye 7.60dan doalr aldım birikmisimle, bugün bozdurma fiyatı 7.00 ;(((
Yetmeyen kısim olursa altınlarimdan bozdururum dedim, altın düşmüş 410 TL'ye...
Yani bu kadar zarar etmeye kiyamayacagim için ne altına ne dolara dokunacağim, kredi çekeceğim :(((
Elbet bir gün yeniden değerlenecekler... Dursun bir köşede.
Ekonomiyle ilgili dinlediğim bir YouTube yorumunda 'ay altın düştü , ay altın çok çıktı' diye üzülmeyin , düşmesi de çıkması da kar. Düştukce alın, hiç çıkmasa,yukselmese bu sefer bu yatirim olmaz , demişti.
Siz de üzülmemeye çalışın, ekonomi ile ilgili yüksek miktarlarda atılımlar yapmadan önce de iyice bir piyasaları araştırın, bilenleri dinelyin, bakalım ne diyorlar

Şöyle bir yorum atmıştım, aynısını yazmak yerine kopyalayim dedim .
Evet, insan üzülüyor. İnan seni çok iyi anlıyorum. Ben de KYK borcumu toplu ödeyeceğim, param tlde kalmasın diye 7.60dan doalr aldım birikmisimle, bugün bozdurma fiyatı 7.00 ;(((
Yetmeyen kısim olursa altınlarimdan bozdururum dedim, altın düşmüş 410 TL'ye...
Yani bu kadar zarar etmeye kiyamayacagim için ne altına ne dolara dokunacağim, kredi çekeceğim :KK43:((
Elbet bir gün yeniden değerlenecekler... Dursun bir köşede.
Ekonomiyle ilgili dinlediğim bir YouTube yorumunda 'ay altın düştü , ay altın çok çıktı' diye üzülmeyin , düşmesi de çıkması da kar. Düştukce alın, hiç çıkmasa,yukselmese bu sefer bu yatirim olmaz , demişti.
Siz de üzülmemeye çalışın, ekonomi ile ilgili yüksek miktarlarda atılımlar yapmadan önce de iyice bir piyasaları araştırın, bilenleri dinelyin, bakalım ne diyorlar
Bize bu fikri veren 30yillik kuyumcuydu Kasım'da 545den aldık yılbaşından snra daha da çıkacak dedi bir gün sonra o malum düşüş yaşandı bir günle zarar ettik bekleyeceğiz artık başka çare yok bozdurursam ciddi zarar edeceğim

Back
X