- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
cıddımısınız..su an yuksek faızler ıyı ben menunum akmasada degerınden dusmuyo en azındanKeskee hiç aklımıza gelmediki hemde hiç yani siz diyene kadar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cıddımısınız..su an yuksek faızler ıyı ben menunum akmasada degerınden dusmuyo en azındanKeskee hiç aklımıza gelmediki hemde hiç yani siz diyene kadar![]()
Ay sakasimi olur hadi benim gelmedi esimindemi aklına gelmezzz söyledim eşime oda üzüldü aklımıza nasıl gelmez diye bu işlerde iyi degilz alışmışız cevremzden hep altına yatırmaya. kızıma oda yapacaktm borçsuz kafamz rahat olur dedik yeni ise girdi çünkü malum diğer işten daha düşükle başladı ama taksitle halledecgz artık soyledik birkere çocuğacıddımısınız..su an yuksek faızler ıyı ben menunum akmasada degerınden dusmuyo en azından
Ahaha şaka gibi oda bize denk gelmesine ne demeli pekiBizde 540 dan tersteyiz
Zararımı yazsam herkes haline şükreder :/
Ben bi kısmını sattım 370 leri göreceğini düşünüyorum o zaman tekrar alım yapacağım
Tabiki yatırım tavsiyesi değildir
Yükseliş zor gibi
Belki 3 5 seneye
Altın onsda direncini 10 yılda bir kırmış hep
Umarım bu sefer öyle olmazda topluca yüzümüz güler
Evet bide alırken onda ısrar ettiler bu normal gram gibi olmaz fazla zarar etmezsin kaç gram aldıysan o kadar gram parasina bozulur diye şaka gibiH Hayallerin sonu 24 ayarın fiyatı farklı oluyor
Doğru diyorsunuz ben aldım bir gecede ciddi zarar ettim altındaAslında bankada döviz veya altın hesabından al sat yaparak kâr etmek mümkün Biz bunu dolar tırmanışta iken yaptık Yükselirken aldık düşmeye başlayınca sattık Karınca kararınca kâr ettik ama gece gündüz sürekli takip ettik ama sürekli Yani insanı psikolojik olarak yoran bir şey, çok kafa ağrıtıyor sonra vazgeçtik artik
Buradaki yorumlar da tamamen tahmin sonuçta Benim diyen ekonomistler bile tutturamiyor şuan ne olacağını 400 altına da cakilabilir 600'e de yaklasabilir bu ülkede bir gecede bile neler oluyor
Ahaha 3yilAltınım olmadığına sevineyim bari :)
Üzülmeyin ama yazın illa artıyor, 3 seneye falan illaki kar ettirir
mart sonuna çıkışa geçecek satın satmayın bekleyinnnnnAy sakasimi olur hadi benim gelmedi esimindemi aklına gelmezzz söyledim eşime oda üzüldü aklımıza nasıl gelmez diye bu işlerde iyi degilz alışmışız cevremzden hep altına yatırmaya. kızıma oda yapacaktm borçsuz kafamz rahat olur dedik yeni ise girdi çünkü malum diğer işten daha düşükle başladı ama taksitle halledecgz artık soyledik birkere çocuğa
zararın neresınden donsen kardır arkadasım...Ay sakasimi olur hadi benim gelmedi esimindemi aklına gelmezzz söyledim eşime oda üzüldü aklımıza nasıl gelmez diye bu işlerde iyi degilz alışmışız cevremzden hep altına yatırmaya. kızıma oda yapacaktm borçsuz kafamz rahat olur dedik yeni ise girdi çünkü malum diğer işten daha düşükle başladı ama taksitle halledecgz artık soyledik birkere çocuğa
3 yıl değil 3 aya artacakk bekleyinnAhaha 3yilneyse bekleyeceğim artık illaki artacak da işte ihtiyaclar vardı yok sayacagiz artık
Altın uzun vadede kazandırır. Bozdurmamanız lazım. Kısa vadede bozacaksanız fon alsaydınızMerhabalar yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Eşim Kasım ayında işten cikarildi bizde tazminat harcanmasin diye külçe altın aldık şuan ciddi zarardayiz ihtiyaç halinde bı miktar zarar olduğunu bile bile bozdurmak zorunda kaldık geri kalanına şuan dokunmak istemiyorum biz alırken 545ten aldık zamanında 100gram altın borcum vardı ben bozarken 11bindi öderken 30bin ödedim Kasım'da da zaten çıkıyordu sürekli biz aldık ertesi gün damat istifa etti bı gün önce edeydin yasmdide ons yüzünden yedi darbeyi altın ne olur sizce bu ya
Benim şansım buBende altın 487 iken 50.000 kredi cektim aldim.Ben aldim ya düştü ben satmadan yükselmez hiç bosuna beklemeyin
Yok bu şekilde satamam zaten parayı çöpe atmış olurum bekleyeceğim umarım dediğiniz gibi yakın zamanda cikarmart sonuna çıkışa geçecek satın satmayın bekleyinnnnn
Doğru diyorsunuzzararın neresınden donsen kardır arkadasım...