Hep zararmi edeceğiz 😟

Bu donem fiyaylar duserken altin alma donemi. Fiyatlar genelde yazın dugun donemi artiyor. Su an bir sure daha dusecek. Altin almak uzun vadeli bir yatirim. Alip unutmak gerekiyor.

Bizde 540 dan tersteyiz
Zararımı yazsam herkes haline şükreder :/
Ben bi kısmını sattım 370 leri göreceğini düşünüyorum o zaman tekrar alım yapacağım
Tabiki yatırım tavsiyesi değildir ;)
Yükseliş zor gibi
Belki 3 5 seneye
Altın onsda direncini 10 yılda bir kırmış hep
Umarım bu sefer öyle olmazda topluca yüzümüz güler

Aslında bankada döviz veya altın hesabından al sat yaparak kâr etmek mümkün Biz bunu dolar tırmanışta iken yaptık Yükselirken aldık düşmeye başlayınca sattık Karınca kararınca kâr ettik ama gece gündüz sürekli takip ettik ama sürekli Yani insanı psikolojik olarak yoran bir şey, çok kafa ağrıtıyor sonra vazgeçtik artik

Buradaki yorumlar da tamamen tahmin sonuçta Benim diyen ekonomistler bile tutturamiyor şuan ne olacağını 400 altına da cakilabilir 600'e de yaklasabilir bu ülkede bir gecede bile neler oluyor

Altınım olmadığına sevineyim bari :)

Üzülmeyin ama yazın illa artıyor, 3 seneye falan illaki kar ettirir

cıddımısınız..su an yuksek faızler ıyı ben menunum akmasada degerınden dusmuyo en azından
Ay sakasimi olur hadi benim gelmedi esimindemi aklına gelmezzz söyledim eşime oda üzüldü aklımıza nasıl gelmez diye bu işlerde iyi degilz alışmışız cevremzden hep altına yatırmaya. kızıma oda yapacaktm borçsuz kafamz rahat olur dedik yeni ise girdi çünkü malum diğer işten daha düşükle başladı ama taksitle halledecgz artık soyledik birkere çocuğa

Bizde 540 dan tersteyiz
Zararımı yazsam herkes haline şükreder :/
Ben bi kısmını sattım 370 leri göreceğini düşünüyorum o zaman tekrar alım yapacağım
Tabiki yatırım tavsiyesi değildir :KK66:
Yükseliş zor gibi
Belki 3 5 seneye
Altın onsda direncini 10 yılda bir kırmış hep
Umarım bu sefer öyle olmazda topluca yüzümüz güler
Ahaha şaka gibi oda bize denk gelmesine ne demeli peki

Aslında bankada döviz veya altın hesabından al sat yaparak kâr etmek mümkün Biz bunu dolar tırmanışta iken yaptık Yükselirken aldık düşmeye başlayınca sattık Karınca kararınca kâr ettik ama gece gündüz sürekli takip ettik ama sürekli Yani insanı psikolojik olarak yoran bir şey, çok kafa ağrıtıyor sonra vazgeçtik artik

Buradaki yorumlar da tamamen tahmin sonuçta Benim diyen ekonomistler bile tutturamiyor şuan ne olacağını 400 altına da cakilabilir 600'e de yaklasabilir bu ülkede bir gecede bile neler oluyor
Doğru diyorsunuz ben aldım bir gecede ciddi zarar ettim altında

Ay sakasimi olur hadi benim gelmedi esimindemi aklına gelmezzz söyledim eşime oda üzüldü aklımıza nasıl gelmez diye bu işlerde iyi degilz alışmışız cevremzden hep altına yatırmaya. kızıma oda yapacaktm borçsuz kafamz rahat olur dedik yeni ise girdi çünkü malum diğer işten daha düşükle başladı ama taksitle halledecgz artık soyledik birkere çocuğa
mart sonuna çıkışa geçecek satın satmayın bekleyinnnnn

zararın neresınden donsen kardır arkadasım...

Merhabalar yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Eşim Kasım ayında işten cikarildi bizde tazminat harcanmasin diye külçe altın aldık şuan ciddi zarardayiz ihtiyaç halinde bı miktar zarar olduğunu bile bile bozdurmak zorunda kaldık geri kalanına şuan dokunmak istemiyorum biz alırken 545ten aldık zamanında 100gram altın borcum vardı ben bozarken 11bindi öderken 30bin ödedim Kasım'da da zaten çıkıyordu sürekli biz aldık ertesi gün damat istifa etti bı gün önce edeydin ya 😟 smdide ons yüzünden yedi darbeyi altın ne olur sizce bu ya
Altın uzun vadede kazandırır. Bozdurmamanız lazım. Kısa vadede bozacaksanız fon alsaydınız

2 hafta önce 27 gram bilezik aldık 11bin 120 TL idi şuan 10bin 200 TL ye düştü yani 2 hafta da 1000 TL zarar😬 TL olarak dursa o para bir şekilde bitiyor anlamıyoruz bile, altin alsak zarar ediyoruz valla iki ucu da kötü 😂

Back
X