maalesef bu forumda hastalıklarla ilgili bilgisi olmayan, insanlara iğrenç yorumlar yapmaktan haz alan, sürekli konu açanlara üstten bakıp yermeye çalışan, oldukça cahil ve eğitim seviyesi ne olursa olsun algısı kapalı/ anlama güçlüğü olan insanlar da var. zaten genelde bilgisi olmasa dahi bilgi içerikli (?) bi şeyler yazma dürtüsündeler, bir de kendilerinden emin şekilde şu şöyledir. şu şu şu olursa şöyle olur!!!1111 falan yazıyorlar

böyle fazla önyargılı insanların hayatlarının bir döneminde önyargıda bulundukları hareketleri yaptıkları ya da karşılaştıklarını düşünüyorum hep.
kadın taşıyıcı olan varsa toplumda nasıl karşılanıyorsunuz diye paylaşım yapmak istemiş, dertleşmek istemiş, çok bilgili heryerinden zeka fışkıran hanımlar yok böyle bulaşır! şuradan olur şu şu hastalıkla aynıdır vs demiş. ya kadın hastalığın nasıl bulaştığını mı sormuş? ilginç ilginç tipler. rus muhabbetine hiç girmiyorum kirli zihinler bunlar. konu sahibi hiç canını sıkmasın toplum ne hastalara böyle bakıyor ne de taşıyıcılara. yediğimiz pis bi yemekten bile / dışarıda yediklerimiz / tonlarca hastalık bulaşabilir. zaten hasta olduğunu bilmeyen tonlarca insan var.