Hepatit Olmuş OLabilir Miyim Arkadaşlarrr?

Teşekkür ederim canım. Mantar öyle illet bir şey ki bi kere bulaştımı sık sık olur . Sende de inşallah ikisi de yoktur .

Teşekkür ederim canım. Mantar öyle illet bir şey ki bi kere bulaştımı sık sık olur . Sende de inşallah ikisi de yoktur .

Mantardan şüphelenmiyorum hicbirbrahatsizlik yaşamadım zaaten mantar olan insan ilişkiden sonra bayağı sorun yaşıyormuş. Ben normal kan testimi yaptırayım yoksa enfeksiyon bölümüne mi gideyim sence

Teşekkür ederim bu sıradan bir kan testinde çıkar mı yoksa enfeksiyon bölümüne mi gidip kan aldirmaliyim

Kadın doğuma gidip şikayetini ve yaşadığın şeyi söyle,böyle bir enfeksyondan şüphelendiğini anlat gerekli testleri yapman için yönlendirecek seni.

Kadın doğuma gidip şikayetini ve yaşadığın şeyi söyle,böyle bir enfeksyondan şüphelendiğini anlat gerekli testleri yapman için yönlendirecek seni.

Anladim tsk ama benim yaşadığım herangi bir sorun rahatsızlık yok ki kadın doğuma gideyim ben sadece yaşadığım bir beraberlikten sonra acaba vücuduma bir virüs herhangi birşey bulaştı mi onu merak ediyorum şuan gene araştırıyorum cinsel yolla bulaşan herhangi bir enfeksiyon bir şey için deri ve zührevi hastalık bölümüne gidiliyormus oraya mi gitsem de söylesem zührevi yani cinsel yolla bulaşan enfeksiyon yada başka yollardan bulaşan enfeksiyonlara bakiyormus

Mantardan şüphelenmiyorum hicbirbrahatsizlik yaşamadım zaaten mantar olan insan ilişkiden sonra bayağı sorun yaşıyormuş. Ben normal kan testimi yaptırayım yoksa enfeksiyon bölümüne mi gideyim sence
Enfeksiyona git zaten gerekli görürse kan testi ister

Ben size bir şey demedim kimin ne yaptığımı yargılamak kimseye kalmaz burda beni eleştirin diye konu açmadım kimse eleştirilmek için konu açmıyor herkes fikir görüşleri almak için konu aciyor

işte onlar da diyorlar ki öyle sağlıksız ve kısa süreki ardı ardına ilişkiler yaşarsan hastalık da bulaşır
doktora gidin birlikte

Erkek arkadaşınız direkt ben yokken biriyle birlikte oldun mu ? diye soramamış belli ki
Klasik bir oyun oynamış

HPV olabilir. HPV nin ortaya çıkışı da kişiden kişiye değişir. Bağışıklığına göre yani.

Bence bir kadın doğum uzmanına muhakkak danışın.

HPV de çok sık kaşıntı olur. Prezervatif kullanılsa dahi bulaşır.

Tedavisi yoktur.

İlerlemesini engellersiniz o kadar.

Veya partnerinizde idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Akıntı olması prostat enfeksiyonunu da düşündürtüyor. Yani sizden bağımsız birşey de olabilir.

Takipte olsun. Duruma göre tekrar doktora gitsin.

Ha ayrıca hepatit, cinsel organda belirti göstermez. Hepatit, karaciğer tutulumlarıyla seyir gösterir.

Hepatitin bende cinsel organda belirti göstermediğini biliyorum ama onun da belirtileri varmış vücutta yani hissedilebiliyormus öyle birseyde hiç hissetmedim zaten arin enfeksiyon bölümüne gidip kendime cinsel yolla bir şeyin bulaşıp bulaşmadığını merak ettiğimi söyleyip kan testi isteyeceğim zaten doktor da bunu ister böyle şeyler kanda cikiyormus

Hp

HPV kanda çıkmaz. Ya dermatolojiye ya sa jinekolojiye gitmek gerekiyor.

Bence yüksek bir ihtimal ve doktora HPV den şüphelendiğinizi de söyleyin.

Hp

HPV kanda çıkmaz. Ya dermatolojiye ya sa jinekolojiye gitmek gerekiyor.

Bence yüksek bir ihtimal ve doktora HPV den şüphelendiğinizi de söyleyin.
Hpv demiyor ki,hepatit diyor
Yaa zaten kimsenin dedigiyle de ikna olmuyor,sonunda bildigi yere gidecek net:)))

Hpv demiyor ki,hepatit diyor
Yaa zaten kimsenin dedigiyle de ikna olmuyor,sonunda bildigi yere gidecek net:)))

Ben de diyorum ki işte hepatitten şüphelenmene gerek yok, HPV dir o.
HPV de kanda çıkmaz :)

Yani gidip bana cinsel yolla bulaşan hastalık mı bulaştı, kanımda bir bakın demek çok saçma. Ha eğer AIDS ten falan şüpheleniyorsa o ayrı.

Sifiliz mesela, kanda çıkmaz. Bunlar yüzey lezyonlarıdır .

Ama konu sahibi anlamamakta ısrar ediyor.

Mantar mesela, kanda mı çıkacak?

Pardon da ben mantar kanda mi çıkar dedim size ? Bir kadın mantar olduğunu nasıl anlamaz bende okuyorum her şeyin belirtilerini netten mantara dair en ufak şüphem olsa zaten direk mantar olabilirim derdim. Ayrıca cinsel yolla mikrop kalmış olmaktan şüpheleniyorum deyip test istemek doktordan neden saçma olsun? Sonuçta cinsel yolla bulaşan hastalıklar bölümü kliniği var değil mi insanlar gidip öğreniyorlar. Üstelik Enfeksiyon bölümü dediğim Deri ve Zührevi Hastalıklar yani Dermatoloji ve cinsel yolla bulaşan hastalıkları kapsıyor enfeksiyon içine giriyor. Ben zaten kendimde birbsey olup olmadığını öğrenmek istediğimi deyince bana gerekli olan testleri yapar. Ayrica AIDS falan ne alaka ya bukadar yani elbett herkes düşüncelerini paylaşıyor ama AIDS EN BÜYÜK hastalıktan beri bukadar da uçmayın iyi geceler size daha yorum yapmazsanız iyi olur

Aynen oyle,o kafada kurmus,hepatit hiv vs bi hastalik derdinde.Yoksa akintiyla kasintiyla alakali bi arastirma muayene pesinde degil gibi gorunuyor

Yazmis bulundum bu mesajini gormeden,konunu kapattir madem yorum istemiyorsan.Sonucta dogru yol
Bi kadin dogum doktoruna gidip muayene olup sonra onun istedigi tahlil tetkikleri yaptirmaktir.Israrla enfeksiyon bolumu vs dedigin icin acikladik.
Enfeksiyon ust ihtisastir hic kadin doguma gitmeden cart diye enfeksiyona gitmek bize ozgudur sanirim.
Saglikta basitten genise giden bir sevk zinciri vardir.
O basit tahlilleri aile hekimi ya da kadin dogumcu ister,varsa hepatit vs zaten enfeksiyona git der sana.Hepatitim var mi diye enfeksiyona gitmek garip bir durum ki anladigim kadariyla gencsin ve buyuk ihtimalhepatit asili olup bagisikligin vardir zaten

Aynen oyle,o kafada kurmus,hepatit hiv vs bi hastalik derdinde.Yoksa akintiyla kasintiyla alakali bi arastirma muayene pesinde degil gibi gorunuyor

Ya sizin derdiniz bana dalaşmaya çalışmak mi hayırdır insanca yorumunu yap git kardeşim ne eleştiri yapıyorsan sen insanların yorumundan alıntı yapıyorsun bana laf çarpıyorsun lütfen konuna daha girmeyin yorum yazmayın zaten anlamadan yazıyorsunuz ben genital bölgemde en ufak sorunum yok hiç olması bu yaşıma kadar diyorum siz onun muayenesini yapın diyorsunuz ya yazmayın daha

Erkek arkadasinin sikayeti hepatit bulgusu degil diyoruz,anliyormusun???
Sen gene de git hepatit testi yap,yakinda birlikte kasinirsiniz:)))

Bakın bana sifiliz olabilirsiniz diyorsunuz ben sürekli genital bölgemde hiç bu yaşıma kadar bi rahatsızlık olması diyorum bakın bunun evrelerine belirtilerine hiç biri yok bende ki

Eklentiler

• 20171211_214108.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 44
Erkek arkadasinin sikayeti hepatit bulgusu degil diyoruz,anliyormusun???
Sen gene de git hepatit testi yap,yakinda birlikte kasinirsiniz:)))

Dalga geçmek için yorum yazıyorsunuz daha ne yazarsanız cevap vermeyeceğim zaten ne görüşünüzü ne yorumunuzu istiyorum sizden daha ok tekrar iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…