• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hepimizin bir derdi var

annelik önde gelmeli. önce yanlışın şu. seni ve çocuğunu kabul eden biriyle evlenecektin. çocuk anneyle yaşamalı.

benim teyzem eşi vefat edince uzun bir zaman sonra biriyle evlendi adamında eşi vefat etmiş ve hiç çocuğu olmamış teyzeminde 2 kızı ve bir oğlu vardı.Adam hiç evde gürültüye alışkın olmamasına rağmen o üç çocuğu kendi çocuğu gibi büyüttü ve hem teyzeme hem çocuklarına öyle güzel baktıki teyzem çalışmayan bir bayandı.Hepsini tek tek evlendirdi hemde tüm eşyalarını aldı ev bile verdi oğluna torunlarını nasıl seviyor görseniz ölür onlar için herkes imreniyor onlara asla üvey babalık yapmadı ikinci evlilik yapılıyorsa baştan şartlar konuşulacak. Teyzem konuştu ve Allahtan adamda çok iyi çıktı.Biz ailece enişteyi çok severiz çok düşüncelidir çok babacandır.

Yani demem o ki evladın yerini hiçbir şey tutmaz evlat candır üvey baba istemiyo diye ondan kopamazsınız kopmamalısınız zira bunun bedeli yıllar sonra çok acı ödenir.Bir şekilde aralarını bulmalısınız eşinizde evlenirken söz verip caymamalı sonuçta bu çocuk sonradan çıkmadı bile bile evlendi sizinle....Benim kızımda oğlunuzla aynı yaşta ve ergenlik sebebiyle hırçın olabiliyor bazen ona sevgiyle yaklaşsın eşiniz, babalık hissiyatını versin, hoşladığı şeyleri beraber yapsınlar gülü seven dikenine katlanır........

Arkadaslar merhaba ben yeni üye oldum.benim derdim şu. Eşim(43) ilk evliligimden olan oglumu(12) babasinda kalmasina ragmen birkac gunlugune dahi olsa görmeye tahammül edemiyor.nedeni eşimin çok titiz düzenli otoriter olup oğlumun çok rahat soz dinlemez yaramaz oluşu. Ben ikisini de anliyorum. Ikisi de kendince hakli ama bana göre bu durumda anlayışlı olmasi gereken taraf eşim olmali çünkü o bir yetiskin ve birkaç günlüğüne gelen ogluma ne olursa olsun sabir göstermeli. En azindan benim hatirim için.üstelik oğlum tam ergen yaşinda.hep arada kalıyorum dayanamiyorum artik.daha yazacaklarim var ama konumla alakadar olan olursa devam etmek istiyorum şimdiden fikirleriniz için teşekkürler.
kızıma dayanamayan adam şeyimden aşşa kasımpaşa diye bi laf ha ondan işte
neden böle adamlarla baştan evleniyorsunuz sanki tanımıyor musunuz
ne yapacağını nasıl davranacağını kestiremiyor musunuz
bir anne-babanın önceliği artık eş midir evlat mı

Arkadaslar merhaba ben yeni üye oldum.benim derdim şu. Eşim(43) ilk evliligimden olan oglumu(12) babasinda kalmasina ragmen birkac gunlugune dahi olsa görmeye tahammül edemiyor.nedeni eşimin çok titiz düzenli otoriter olup oğlumun çok rahat soz dinlemez yaramaz oluşu. Ben ikisini de anliyorum. Ikisi de kendince hakli ama bana göre bu durumda anlayışlı olmasi gereken taraf eşim olmali çünkü o bir yetiskin ve birkaç günlüğüne gelen ogluma ne olursa olsun sabir göstermeli. En azindan benim hatirim için.üstelik oğlum tam ergen yaşinda.hep arada kalıyorum dayanamiyorum artik.daha yazacaklarim var ama konumla alakadar olan olursa devam etmek istiyorum şimdiden fikirleriniz için teşekkürler.

çok zor bir durum açıkçası..kesinlikle eşininizin anlayışlı olması gerekiyor.sonuçta oğlunuz olduğunu bile bile evlendi.kaldıki sizin 2. evliliğiniz olmasa bile o yaştaki çocuğun hareketleri yine aynı olacaktı.tamam annesinin yanında başkasını görünce tabiki davranışları değişir.eşinizle konuşun idare etmesi gerektiğini..oğlunuzuda kırmadan yaptığının yanlış olduğunu anlatın.umarım herşey yoluna girer..

Back
X