• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hepimizin bir derdi var

Bunun da farkindayiz ama hamlede bulunmamamiz bizi hakli cikarmiyor dogal olarak.neden ayri ayri odalar yapamiyoruz.3 oda ve salon var.asla salonda oturma yanlısı değil esim.Yetistirilis farki.birisi bizim oda digeri cocuklarin öbürü de oturma odasi.ama cocuklar denk ayni anda bize geldiginde genelde oturma odasinda yatiyorlar biri yer yatağında digeri de koltukta.gunduzleri de odalarini kullandiklari yok.tabii ki bunlar da hakli cikarmaz ben herseyin farkindayim ama dediğim dwdik bir kocam var.hos kendi de ayri oda olmasi kanaatinde ama ev alana kadar idare ediyor işte. Salonu kullanmamak pahasina.sacmalik...

farkında mısınız eşiniz aşırı derecede bencil biri..sadece kendi istekleri doğrultusunda yaşayıp bunları size ve çocuklarına kabul ettirme derdinde..asla katlanamayacağım insan tipi bencil ve herşeyi ben biliyorum diyen insanlardır..

kendi kızı gelip kalabiliyor sorun yok ama sizin oğlunuz gelsin istemiyor..bu nasıl bir insaf nasıl bir mantık.bir de baba bu adam! erkek çocuklar elbette biraz asi olur,biraz yaramaz olur üstelik bu çocuk boşanma travması yaşamış küçük yaşta ve şu anda ergenliğe girme aşamasında olan bir çocuk,insan azıcık anlayışlı olur..

kusura bakmayın ama çocuğunuz adına gerçekten çok üzüldüm..

Son düzenleme:
Arkadaşlar dediğim gibi ben yeni üye olduğum için bilemiyorum. Ben mobil aracılığıyla foruma giriyorum. Bazen Kendi kendine çıkış oluyor tekrar giriş yapiyorum neden böyle oluyor bilen var mi

Sitenin adminlerine özel mesaj atıp nickinizi değiştirmek istediğinizi söylerseniz yardımcı olurlar.
Kazen ve Mune.

hikayede üç çocuk var ve en şanssızı sizin oğlunuz ...kızınız zaten anne babasıyla eşinizin kızı annesiyle ama babasınıda istediği gibi görüyo ,zaman geçiriyo,hatta üvey anne derdi yok üstelik onunlada arkadaş gibi ama sizin oğlunuz ki erkek çocukları anneci olur annesinden uzak iki üç gün kAlması problem oluyo keşke siz eşinizin kızına ikinci anne olacağınıza kendi çocuğunuza anne olsaydınız şu an farkında değil ama eşiniz çok bencil sizde çok rahatsınız çocuk 6 yaş gibi bi dönemde annesiz kalmış okula gittiği ilk gün eteğine yapışacağı bi annesi bile olmamış siz hala eşim de haklı çocuğum dağınık bilmem ne diyosunuz sizde gamsızsınız o zaman o nolcak ?

Arkadaşlar lütfen yardım. .

hikayede üç çocuk var ve en şanssızı sizin oğlunuz ...kızınız zaten anne babasıyla eşinizin kızı annesiyle ama babasınıda istediği gibi görüyo ,zaman geçiriyo,hatta üvey anne derdi yok üstelik onunlada arkadaş gibi ama sizin oğlunuz ki erkek çocukları anneci olur annesinden uzak iki üç gün kAlması problem oluyo keşke siz eşinizin kızına ikinci anne olacağınıza kendi çocuğunuza anne olsaydınız şu an farkında değil ama eşiniz çok bencil sizde çok rahatsınız çocuk 6 yaş gibi bi dönemde annesiz kalmış okula gittiği ilk gün eteğine yapışacağı bi annesi bile olmamış siz hala eşim de haklı çocuğum dağınık bilmem ne diyosunuz sizde gamsızsınız o zaman o nolcak ?

Gamsız oldugum icin mi buralardan medet umuyorum derdime derman ariyorum.bir fikir bir yol gosterme olmasi gerek miyor mu sizin yapacaginiz şeyin. Dışardan ne kolay degil mi yaftayi yapistirmak.allah başınıza vermesin!yazdiklarimin tamamini okuduysaniz oglumu savunmalarimi kavgalarimi cekip gitmelerimi gorurdunuz

Senin eşinin problemi titiz mitiz olması değil.Senin eşinin problemi gereksiz bir kıskançlık.Oğlunun başka bir babdan olmasına tahammül edemeyişinden kaynaklı.12 yaşındaki oğlunun tavırlarını beğenmiyor da,şunu es geçiyor.O çocuk annesiz büyüyor zaten.Aynı evde seninle olmayan bir çocuğu ne kadar kendi istediğin gibi yetiştirebilirsin.Sen onun kızına öz annesi gibi davranıyorsun da,o senin yavrundan niye esirgiyor bunu.Yanlış bir huyu varsa çocuğunun abilik yapsın.Ona vakit ayırsın.Erkek çocuk,pekte güzel paylaşımları olabilir.Senin çocugun gece korkulu rüya gördüğünde uyanıp senin yanına gelemiyor.Çünkü başka bir evdesin.Çocuk genelde annede kalır vardır bir sebebi babaya bırakmanın.Ama çocuk için kolay şey değil bunlar.Allah aşkına zaten annesiz büyüyen bir çocuğu,belirli sınuırlı günler için annesiz bırakmasın yaa.Sen de buna göz yumma.Yok titizmiş bilmem ne.Kendi hiç çocuk olmadı mı? 12 yaşındayken de titizlik abidesimiydi.Bak oğlun bu hareketleri farkediyor içine atıyordur.Ya da tepkisel olarak yaramazlık yapıyordur.Çocukluktaki şeyler unutulmaz.İleride oğluna en ihtiyaç duyduğun anda sana sırtını dönmesini istemiyorsan yavruna sahip çık.Arada dahi kalma.Önce evladın.

Eşine fazla boyun eğmişsin, ev içindeki yaşantınız, dışarı çıkma durumun, çocuğunla ilgili kararlar, o kadar taviz görmüş ki utanmazlık çizgisinde gidiyor. Hal böyle iken bir de yeniden çocuk yapmışsınız.

Bu durumu toparlamak zor arkadaşım, boşanmanın bol olduğu bir aileden geliyorum ve inan bana işler nasıl başlarsa öyle gidiyor. Senin oğlunu egale ederek, kendinden olma çocuklarla bir düzen kurmaya çalışıyor, eşin titiz falan değil, seni sindirerek düşlediği aileyi kuruyor. Bu konuda yapabileceğin çok bir şey yok, keskin çıkışlar sana yeni bir ayrılıktan başka bir şey getirmez. Oğluna her hangi bir baskı uygulayamazsın, çünkü gelişme çağında ve zaten yaralı bir çocuk. Üvey babasının tavrının farkındadır ve inan bana hiç bir erkek çocuğu üvey babaya eyvallah etmez, anlaşmazlıkları sürecektir.

Yazım sana dokunacak belki ancak bütün yolları çocuk gözüyle geçmiş biriyim. Biz kadınlar annelik güdümüzden dolayı savunmasız bir çocuğu evlat gibi sevebiliriz ancak erkekler için durum böyle değil. Üvey evladına sahip çıkan üvey baba bin tanede ancak bir tane ancak çıkar. Erkekler çocuk olayına bizim gibi bakmıyor, kendi kanlarından olmadıkça asla kabullenemiyorlar.

Yapacağın şey, şartları esnetmek. Biraz daha fazla ev dışında zaman ayırabilmek için gayret göstermek, eşini seni biraz daha rahat bırakması için ikna etmek. Ama ondan; oğlunla, senin kızıyla kurduğun gibi bir ilişki kurmasını bekleme

Son düzenleme:
Eşin titizliği-dağınıklığı filan bahane ederek oğlunla bağlarını minimuma indirmek istiyor bence.
kendisi evladından ayrılabiliyor mu.sen de onun kızını istemediğini söyle baksın bakalım o zaman neler hissediyor.
eşinin ki tamamen bir vicdansızlık örneği başka bişey değil.
12 yaşındaki bir çocuk-özel bir sorunu yoksa-ne kadar sorun çıkarabilir ki size.
sırf dağınık diye bir evlat annesinden koparılmaya çalışılır mı.
diğer arkadaşlara katılıyorum.eşin seni böyle böyle sindirmek ve yıldırmak istiyor ta ki iyice kopana kadar.
oğlunun ayağını kesme o evden.
öyle veya böyle eşin kabul etmeli.
kendisi kendi kızından nasıl vazgeçmiyorsa senden de istemeyecek.
sırf biri dağınık biri tertipli diye çocuklara bu kadar farklı muamele yapılır mı.
bir aile büyüğünüz filan yok mu yardım isteyebileceğin bu konuda.
hani eşinin sözünü dinleyip sayacağı birisi yaptığı bu yanlışı biraz yüzüne vursa ...
zor bir durum açıkcası.
tek yapabileceğin kararlı durmak,oğlunun arkasında olduğunu belli etmek.
tavizin sonu yok ne yazık ki.
üstelik senin kaybın çok büyük olacak..

Eşin titizliği-dağınıklığı filan bahane ederek oğlunla bağlarını minimuma indirmek istiyor bence.
kendisi evladından ayrılabiliyor mu.sen de onun kızını istemediğini söyle baksın bakalım o zaman neler hissediyor.
eşinin ki tamamen bir vicdansızlık örneği başka bişey değil.
12 yaşındaki bir çocuk-özel bir sorunu yoksa-ne kadar sorun çıkarabilir ki size.
sırf dağınık diye bir evlat annesinden koparılmaya çalışılır mı.
diğer arkadaşlara katılıyorum.eşin seni böyle böyle sindirmek ve yıldırmak istiyor ta ki iyice kopana kadar.
oğlunun ayağını kesme o evden.
öyle veya böyle eşin kabul etmeli.
kendisi kendi kızından nasıl vazgeçmiyorsa senden de istemeyecek.
sırf biri dağınık biri tertipli diye çocuklara bu kadar farklı muamele yapılır mı.
bir aile büyüğünüz filan yok mu yardım isteyebileceğin bu konuda.
hani eşinin sözünü dinleyip sayacağı birisi yaptığı bu yanlışı biraz yüzüne vursa ...
zor bir durum açıkcası.
tek yapabileceğin kararlı durmak,oğlunun arkasında olduğunu belli etmek.
tavizin sonu yok ne yazık ki.
üstelik senin kaybın çok büyük olacak..
Yalniz bişey var . Eşim tahammulsuzlugu bağırıp cagirmalari soz dinletmeyi yalniz ve yalnizz benm ogluma yapsa koparirim herşeyi. Ancak dedigim gibi butun bunlari son derece soz dinleyen kizina da yapiyor.beni tutan da bu zaten.ayrim yapmiyor.oglumun ayagini da burdan kesmemek adina surekli cagiriyorum özledim gel diyorum arada geliyo o da ozlediğini soyluyor ama ne var ki kocamdan dolayi sik sik gelesi gelmiyo.bu durum da beni kahrediyo

Arkadaslar lutfen bana yardim uzunca msjlar yaziyorum bi bakiyorum forumdan cikilmis.deli oluyorum neden boyle oluyo mobil araciligiyla girdigimden olabilir mi.

Eşiniz aşırı derecede bencil ve siz bütün ipleri eşinizin eline vermişsiniz malesef.

12 yaşında bi çocuktan bahsediyoruz. Eşinizin bu tavrı hiç hoş değil.

Siz hem eşinizin tüm isteklerini yerine getiriyorsunuz hem kızına öz annesi gibi ilgi gösteriyorsunuz

ama sizin istediklerinizin bi önemi yok öyle mi?

Çocuğum yok fakat sizin yerinizde olsam evladımı dünyalara değişmezdim.

Belli bir süreden sonra siteden çıkış yapılmasını önlemek için de

giriş yaparken üye adı ve şifreyi yazdığımız yerin yanında Beni hatırla yazan kutucuğu işaretlemeniz gerekiyor.

Ama mobilden girerken bunu yapmak mümkün mü bilmiyorum.

Arkadaslar 2gundur sizinle paylasim icersindeyim.uzulerek soyluyorum ki beni rahatlatmak yerine korkunc bas agrisi icersine girdim.lutfen beni elestirmek yerine daha yapıcı rahatlatici biseyler yazin.elestirenler icin yaziyorum digerleri uzerine alınmasın lütfen.icinde bulundugum halden anlayan yok muuu? Bir yandan oğlumu mutlu etmek buraya baglamak diger yandan esimle kötü olmamam gerekir.cunku kötü olunca daha da başım agriyor

Yazık oğluna ......Çocuk bile anlamış istenmedigini sen halen anlayamadın ki titizlik derdindesin.Hem ne olmuş oglun dağınıksa kocan mı temizliyor sanki.

Back
X