- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
Bunun da farkindayiz ama hamlede bulunmamamiz bizi hakli cikarmiyor dogal olarak.neden ayri ayri odalar yapamiyoruz.3 oda ve salon var.asla salonda oturma yanlısı değil esim.Yetistirilis farki.birisi bizim oda digeri cocuklarin öbürü de oturma odasi.ama cocuklar denk ayni anda bize geldiginde genelde oturma odasinda yatiyorlar biri yer yatağında digeri de koltukta.gunduzleri de odalarini kullandiklari yok.tabii ki bunlar da hakli cikarmaz ben herseyin farkindayim ama dediğim dwdik bir kocam var.hos kendi de ayri oda olmasi kanaatinde ama ev alana kadar idare ediyor işte. Salonu kullanmamak pahasina.sacmalik...
farkında mısınız eşiniz aşırı derecede bencil biri..sadece kendi istekleri doğrultusunda yaşayıp bunları size ve çocuklarına kabul ettirme derdinde..asla katlanamayacağım insan tipi bencil ve herşeyi ben biliyorum diyen insanlardır..
kendi kızı gelip kalabiliyor sorun yok ama sizin oğlunuz gelsin istemiyor..bu nasıl bir insaf nasıl bir mantık.bir de baba bu adam! erkek çocuklar elbette biraz asi olur,biraz yaramaz olur üstelik bu çocuk boşanma travması yaşamış küçük yaşta ve şu anda ergenliğe girme aşamasında olan bir çocuk,insan azıcık anlayışlı olur..
kusura bakmayın ama çocuğunuz adına gerçekten çok üzüldüm..
Son düzenleme: