• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hepimizin bir derdi var

Paragrafim konuyu daha da aydinlatacak nitelikteydi ama şu an tekrar yazacak vaktim yok maalesef çünkü kizim uyandi onunla ilgilenmeliyim ve aksama misafir var yarin insallah devam edecegim.lutfwn beni yalniz birakmayin desteginize ve fikirlerinize ihtiyacim var.gorusmek uzere.....

Hepinizin yorumlarina yürekten katiliyorum ama dünyanın kavgasini ettim bu konuyla ilgili adam değişmiyor değişmiyor. .

Eşinizin tavrını bir kenara bırakalım, önce çocuğunuza odaklanalım .
Haftada kaç gün görüyorsunuz ,?
çalışıyormusunuz?
Oğlunuz kiminle kalıyor ?
Evinizde oğlunuza ait bir oda var mı?

Eşinizin tavrını bir kenara bırakalım, önce çocuğunuza odaklanalım .
Haftada kaç gün görüyorsunuz ,?
çalışıyormusunuz?
Oğlunuz kiminle kalıyor ?
Evinizde oğlunuza ait bir oda var mı?
Önceleri mahkemenin belirlediği günler dahilinde görüyordum ama simdi oglum ne zaman isterse geliyor israrlarima ragmen cok sık gelmiyor çünkü eşimle birarada olmak istemiyor ben de bu duruma kahroluyorum.calismiyorum.oglumun kaldigi yer de babası

benim görümcemn çocugu 8 yaşında çok yaramaz bize geldiğinde heryeri karıştırır dağıtır anneside ses etmez bende misafir diye sabrederim görümcemle birbirimizden haz etmediğimiz halde ki senn eşin seni seviyorsa seni üzmemek için olsun karşısındakinn bir çocuk oldugunun farkında olup sabretmesi lazım bence kocanın sorunu çocugunu kıskanmasıyla alakalı titizlikle değil

Bizim evimizde ise salt ogluma ait bir oda yok.malesef ablasiyla ayni odada simdilik.kiradayiz.baska bir eve gectigimizde odalarini ayiracagiz

Önceleri mahkemenin belirlediği günler dahilinde görüyordum ama simdi oglum ne zaman isterse geliyor israrlarima ragmen cok sık gelmiyor çünkü eşimle birarada olmak istemiyor ben de bu duruma kahroluyorum.calismiyorum.oglumun kaldigi yer de babası

Çalışmıyorsanız çok fırsatınız vardır oğlunuzu görmek için, o ev dışında haftada 2-3 gün gidebilirsiniz okul çıkışlarına .
Kaybettiğiniz zamanı geri kazanıp ona ne kadar değerli olduğunuzu hissetirmelisiniz bence.
Ve evinizde ona ait bir oda, yoksa ona ait birşeyler bulundurun.

Eşiniz yaşları birbirine yakın olduğu için sizin oğlunuzun, kendi kızının yakınlarında olmasından içten içe rahatsız oluyor da olabilir.

benim görümcemn çocugu 8 yaşında çok yaramaz bize geldiğinde heryeri karıştırır dağıtır anneside ses etmez bende misafir diye sabrederim görümcemle birbirimizden haz etmediğimiz halde ki senn eşin seni seviyorsa seni üzmemek için olsun karşısındakinn bir çocuk oldugunun farkında olup sabretmesi lazım bence kocanın sorunu çocugunu kıskanmasıyla alakalı titizlikle değil
Kesinlikle sana katiliyorum.bazen bunu ben de düşünmedim değil. Bence de ogluma olan duskunlugum onu bu hale getiriyor yani kiskaniyor.hatta birgün itiraf etti bi kavga aninda.kiskaniyorum seni oglundan kizimdan hatta ortak kizimizi bile buna dahil etti.simdi sorsam sinir aninda dedim der.ama su da bir gercek ki daginikliga da dayanamaz.bu kendi kizi bile olsa kiyametleri koparir allah var simdi

Çalışmıyorsanız çok fırsatınız vardır oğlunuzu görmek için, o ev dışında haftada 2-3 gün gidebilirsiniz okul çıkışlarına .
Kaybettiğiniz zamanı geri kazanıp ona ne kadar değerli olduğunuzu hissetirmelisiniz bence.
Ve evinizde ona ait bir oda, yoksa ona ait birşeyler bulundurun.
Ah canim bilmiyorum sen ev hanimi misin ama cok vaktim olduğu dogru degil.dedigim gibi 4 yasinda cok emek isteyen bir kizim daha var.titiz bi kocam var yani bu ne demek. Ev tiril tiril olacak aksam eve geldiginde.ayrica vaktim olsa bile aşırı kıskanç. Öyle keyfii disari cikmalar kavga sebebi.oglumla bulusmak istiyorum disarda desem o nerden cikti şimdi evde gorusemez misiniz der.aaaah ah.

Ah canim bilmiyorum sen ev hanimi misin ama cok vaktim olduğu dogru degil.dedigim gibi 4 yasinda cok emek isteyen bir kizim daha var.titiz bi kocam var yani bu ne demek. Ev tiril tiril olacak aksam eve geldiginde.ayrica vaktim olsa bile aşırı kıskanç. Öyle keyfii disari cikmalar kavga sebebi.oglumla bulusmak istiyorum disarda desem o nerden cikti şimdi evde gorusemez misiniz der.aaaah ah.

Ya kusura bakmayında siz bu adamla niye evlendiniz.
Nedir yani bulunmaz hint kumaşımı bu adam.
Ne münasebetle sizin oğlunuzla buluşmanıza karşı çıkıyor.
Bu kafayla giderseniz yakın zamanda oğlunuzu yılda bir görmenize izin verir, sizde sadece kavga eder oturursunuz.

kimsenin oğlunuzla aranıza girmesine izin vermeyin, kimseye karşı oğlunuzu aciz bırakmayın. oğlunuz bunu hissederse onu kaybedersiniz, ve yarın bir gün yaşam ilerlediğinde sizi ondan çok önemseyecek bir er kişi olmayacak.

Okudum gerçi ama kaçırmış da olabilirim; eşinizin kızı sizinle mi kalıyor?

Eşin kıskanç diye her şeyi alttan alırsan iyice tepene çıkar.. Bunun yaşlılığı da var, hayat boyu bu adamın kıskançlığıyla titizliğiyle mi uğraşacaksın... Eğer neden çıktın derse,evde rahat vermiyorsun ne bana ne çocuğa dersin..Çözümü o bulsun çok biliyorsa..

Kavga etmeden güzellikle bu yönleri törpülemen lazım. Sen evli misin esir mi? Çok titizse haftada 1-2 gün kadın gelir dip köşe temizler..senin de omuzlarındaki yük azalır...

Önce biraz anlatın okul çıkışında alayım biraz gezelim parkta bir dondurma yiyelim evine bırakır gelirim gibi... zamanla daha düzenli olur..

Titiz eşin için evi dip köşe temizle,yemeğini ütüsünü yap,çocuklara bak,onların ihtiyaçları yemekleri... Pardon sen yaşamaya vakit bulabiliyor musun? Merak ettim. Allah yardımcın olsun. :ssz:

4yaşında emek isteyen kızınız, evi tiril tiril isteyen kocanız var ama 12 yaşında da anne ilgisi bekleyen bir oğlunuz daha var..
Şuan evlat sahibi olmak için can atan birisi olarak kocayı evlada tercih edenleri anlayamıyorum...:50:

Hayir o da annesinde ama fırsat buldukça bize gelir.onunla bir problem yok

eşinizin kızı ile sizin oğlunuz aynı odada kalmamalı. hemde 14-12 yaş ergenlik çağında olacak iş değil.
oğlan gelmese daha iyiymiş bu bilgiye göre...

4yaşında emek isteyen kızınız, evi tiril tiril isteyen kocanız var ama 12 yaşında da anne ilgisi bekleyen bir oğlunuz daha var..
Şuan evlat sahibi olmak için can atan birisi olarak kocayı evlada tercih edenleri anlayamıyorum...:50:
Kocayi evlada tercih etmek de ne demek! Her ne kadar anlattiklarimdan oyle görünüyor olsa da asla boyle bişey yapmam. dedigim gibi çok kavgalar ettim çok kustum ama oglumu her defasinda savundum.hatta bana sen oğlun icin bu yuvayi yikarsin bile dedi bana.neler yasadik neler.. evden ayrildigim bile oldu.ama sonuç sadece ben üzülüyorum ne oglum ne kocam.gerci barisinca kahroldum çok üzülüyorum diyor ama inanasim gelmiyo

Kocayi evlada tercih etmek de ne demek! Her ne kadar anlattiklarimdan oyle görünüyor olsa da asla boyle bişey yapmam. dedigim gibi çok kavgalar ettim çok kustum ama oglumu her defasinda savundum.hatta bana sen oğlun icin bu yuvayi yikarsin bile dedi bana.neler yasadik neler.. evden ayrildigim bile oldu.ama sonuç sadece ben üzülüyorum ne oglum ne kocam.gerci barisinca kahroldum çok üzülüyorum diyor ama inanasim gelmiyo

Kusura bakmayın ama oğlunuz 12 yaşında değil mi ben mi yanlış anladım?
O yaşta bir çocuğun zaten çok da düşünceli olması beklenemez..
Madem eşiniz istemiyor oğlunuzu, siz de kızını istemeyin..
Kocaman adam değil ki oğlunuz, eşinizle çatışıyor diye gelmesin..
Evden ayrılmanız, küsmeniz bir etki yapmamış anlaşılan..

eşinizin kızı ile sizin oğlunuz aynı odada kalmamalı. hemde 14-12 yaş ergenlik çağında olacak iş değil.
oğlan gelmese daha iyiymiş bu bilgiye göre...

Bunun da farkindayiz ama hamlede bulunmamamiz bizi hakli cikarmiyor dogal olarak.neden ayri ayri odalar yapamiyoruz.3 oda ve salon var.asla salonda oturma yanlısı değil esim.Yetistirilis farki.birisi bizim oda digeri cocuklarin öbürü de oturma odasi.ama cocuklar denk ayni anda bize geldiginde genelde oturma odasinda yatiyorlar biri yer yatağında digeri de koltukta.gunduzleri de odalarini kullandiklari yok.tabii ki bunlar da hakli cikarmaz ben herseyin farkindayim ama dediğim dwdik bir kocam var.hos kendi de ayri oda olmasi kanaatinde ama ev alana kadar idare ediyor işte. Salonu kullanmamak pahasina.sacmalik...

Eşiniz yaşları birbirine yakın olduğu için sizin oğlunuzun, kendi kızının yakınlarında olmasından içten içe rahatsız oluyor da olabilir.
Yok ondan eminim alakasi yok hatta bazen bizimkiler biri babasinda digeri annesinde iken disarda bulusmus oluyorlar seviniyor bile.dedigim gibi sadece kendi dayanamiyor.tabii ki ben o istemedi diye oglumun gelmemesine göz yummadim.oglum ben ne zaman istwrsem yahut kendi ne zaman isterse gelecek dedim bişey diyemedi.o lafin üzerine kactir geliyor bisey diyemiyor ama oglumun gelesi yok esimden dolayi.bu arada kesinlikle haberi yok gelmesin dediginden

Back
X