Hepimizin bir dönem de yaşadığı bir sorun bu bende Kız arkadaşlar ne yapılmalı?

unattainable

bitter
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
180
0
96
37
İstanbul
Merhaba arkadaslar,
Hepımız yasamısızdır boyle sorunlar dıye dusunuyorum kendı hem cınslerımızle problemlı olmak ne kdar kotu bır duygu oyle degılmı?DAha gecen gun borc para VEREMEDIGIM ıcın arkdsım soylmedgını bırakmadı dostum sanmıstım degılmıssın dedı bu nasıl bırseydır bu anlayamıyorum ben...
senağlama

Borç para mevzusuCADIARZU İstenen miktara ,isteyenin gerçekten geri verip verememesine, istenenin

bu paraya sahip olup olmadığına bağlı...

Yani 10-20 milyon istensin hadi ama para miktarı arttıkça geri gelip gelmeyeceği tereddütü insanı vermemeye sürükler...

Tabi arkadaşınla samimiyetinize bağlı... "Dostum dğilmişsin " dediğine göre samimiydiniz,

samimiyseniz ve sen bu parayı verebilcek güçteysen alınmakta haklı ama sende bu miktar yoksa ve

samimi değildiyseniz sen haklısın vermemekte..

Olayı biraz daha açarsan tahmin yapmak zorunda kalmayız canım...

yuklu bır mıktarda ıstedı ve olmdgnı bılıyordu canım..Ustelık ben onun bır cok hatasına goz yummusken kac defa sokakta kaldıgnda evımı actım aılesı burda olmdgı ıcın gel bızle kal bıle dedım o naptı evlı bır adam ıcın gıttı ıste sonrada suclu ben oldmmbenneyaptımki

benim hiç sorumun olmaz. çünkü hep resmi ve mesafeliyimdir.ayda yılda bir görüşürüm. o da sebebi vardır. görüştüğüm kişilere özelimi anlatmam. günlük konuşuruz. bana herşeyi anlatamazlar. çok da rahatım ohh...:)

Az insan , çok huzur ...:içelim:
Herkesi arkadaşınız,dostunuz olarak görneyin.Size sırt çevirecekse para yüzünden ,zaten o kişi sizin gerçek dostunuz değildir.Sizde de yokmuş,gidip banka mı soyacaksınız ? Hay allam !..

Böylesine arkadaş demezseniz,yaptığı terbiyesizliklerde de şaşırıp üzülmezsiniz.
Her insan farklı kişilerle uyuşur.
Olmuyorsa arkadaşlıkta da zorlamanın alemi yok.
Suçlu ben oldum diyip üzülmeyin.
Kesersiniz alakanızı olur biter.
Ekmeğinizi o vermiyor sonuçta.

Tşk ederım arkslr yorumlarınız ıcın ama ıste arkds ben neler yaptım ona anlatamam yanı.Bende dedım zaten parayla arkds olunmaz dıye bırsey yazmadı oda oyle yanı her ne kdr o hatalı olsada ınsanalr bazen ıhtıyac duyuyor yanında bırı olmasına

ßenim ßu konuda her zaman inandıgım ßi felsefem vardır.. Dost cok farklı ßi kavram, arkada$la karı$tırılmamalı diye dü$ünüyorum... Dost nedir ßiliyor msn? fiziksell ve ruhsal olarak ßenze$tiginiz ki$idir.. Ruh ikizindir.... ßunun dı$ında ßana göre dost yok arkda$ vardır..

madem dostu sanmış değilmişsin sende kopar bağını gitsin.veremediğin bi para,elinde olmadığı için yapamadığın bi iyilik için artık onun dostu değilsen varsın o hiç dostun olmayı versin senin..

bir insana dostum demeden önce en az birkez
yolculuga cıkılmalı
yemege gidilmeli
borc alınıp
borç verilmeli
bu ortamlarda insanlar gerçek yüzlerini göstermekte gecikmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…