- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
Sevgili hanımlar 2015 yılında üniversitenin ikinci sınıfında bir çocuğu çok sevdim.Bana karşı bazen ilgili bazen ilgisizdi.Tatışmalar çıktı aramızda ve soğuduk.1 sene bu böyle devam etti. Aynı üniversitedeydik ve farklı bölümlerdeydik.Bir gün telefonun vadofon uygulamasına girdim ve bir numara ile sabahlara kadar mesajlaşmış aylarca.O numarayı araştırdım benim sınıf arkadaşım olan bir kız çıktı. Kızla biraz tartıştık ve mezun olana kadar tek kelime konuşmadık.2016 yılında tamamen bitti ilişkimiz. 1 veya 1.5 senenin sonunda.Aradan 1 hafta geçti başka bir kız ile sevgili olmuştu. Okulda , kafede ,avmde her yerde el ele görüyordum onları.canım çok yandı.o kızla mutluydu.Bir kez olsun aramadım ama çok saçma hareketlerde bulundum.Kafede görsem yanlarındaki masaya oturdum.Ya bir çok saçmalık işte . Çocukluk diyelim. aradan 4 yıl geçti neredeyse ve ben hala onun facebook profiline bakıyorum.Üstelik o kız ile hala sevgili. Kızın ailesiylede tanışmış. Size bir ayrıntı daha vereyim 1 sene hiç bir neden yokken beni facesinden engellemişti.1 sene sonra engelimide kaldırmıştı.Şimdi size soruyorum ben nasıl unutacagım bu bana yapılan haksızlığı. Sizce bu durumda hiç aklına gelmiyorummudur. Ah hanımlar ahh.. Geçmiş İnsana yük olurmu. İnsan geçmişindekileri unuturmu. Siz ne düşünüyorsunuz bu durumla ilgili . Kimseylede paylaşamadım paylaşsamda hep geçiştirdiler cevaplarıyla