o konu ile ilgili pek yorum yapmayacağım..benim merak ettiğim ne yapmış da açığa alınmış ki eğer memursa açığa alınmak öyle durup dururken, kolay olacak bir iş değil...bu kısmı bile can sıkıcı...
canım o evlilikten bahsetmiyorsa senin hiç bahsetmemen lazımdı aslında.
birlikte gelecek planları falan yapmıyorsa zaten adamın niyeti yok demektir.
üzme sen tatlı canını.
akışına bırak senden önemli değil ya bu adam
o konu ile ilgili pek yorum yapmayacağım..benim merak ettiğim ne yapmış da açığa alınmış ki eğer memursa açığa alınmak öyle durup dururken, kolay olacak bir iş değil...bu kısmı bile can sıkıcı...
valla canım bilmiyorum hastanade çalışıyor tam olarak ne iş yaptığını pek anlamadım içerde bilgisayar başında ihale işleriyle ilgilenen bi işi yapıyor..
her neyse. neden açığa alındın diyorum geçiştiriyor hayatım kaymış benim falan filan işte. niye açığa alındığını söylemiyor.
ne hali varsa görsün
canım o evlilikten bahsetmiyorsa senin hiç bahsetmemen lazımdı aslında.
birlikte gelecek planları falan yapmıyorsa zaten adamın niyeti yok demektir.
üzme sen tatlı canını.
akışına bırak senden önemli değil ya bu adam
yeni tanıştığımız zamanlarda sürekli evlenelim ailenle tanıştır diyordu bende dur bakalım biraz tanışalım dedim 2 yıl geçti öyle. tartışmalarımız ayrılıklarımız tekrardan barışmalarımız derken 2 yıl geçti gitti.
ve ben artık 24 yaşına geldim evlenmek istiyorum evlilikten bahsettim birazda çok sıktım üstüne gitim oyalıyosun beni dedim. sürekli tartışma yaşadık son bir ay. sonra dediki anlayışsızsın dedi.
evlenmek istemiyorsan söyle ayrılalım dedim hiç bişey söylemiyor. bana net bi cevabı yok..
ben kaçıyorsun dediğimdede çok kızıyor.. bencil ve menfaatçisin diyor.. ne alakaysa menfaatçi olmam için onun çok zengin olması lazım benimde onun parasında gözüm olması lazım ama züğürdün teki :)))))
yeni tanıştığımız zamanlarda sürekli evlenelim ailenle tanıştır diyordu bende dur bakalım biraz tanışalım dedim 2 yıl geçti öyle. tartışmalarımız ayrılıklarımız tekrardan barışmalarımız derken 2 yıl geçti gitti.
ve ben artık 24 yaşına geldim evlenmek istiyorum evlilikten bahsettim birazda çok sıktım üstüne gitim oyalıyosun beni dedim. sürekli tartışma yaşadık son bir ay. sonra dediki anlayışsızsın dedi.
evlenmek istemiyorsan söyle ayrılalım dedim hiç bişey söylemiyor. bana net bi cevabı yok..
ben kaçıyorsun dediğimdede çok kızıyor.. bencil ve menfaatçisin diyor.. ne alakaysa menfaatçi olmam için onun çok zengin olması lazım benimde onun parasında gözüm olması lazım ama züğürdün teki :)))))
Aslında erkeklerdir asıl menfaatçi olanlar. Kendileri öyle olduğu içinde karşısındakileri öyle sanırlar :) Senin yaşın geldiğinden evlenmek istemeni sen söylemesen de o anlıyordur o yüzden bu yönlü düşündüğün için sana menfaatçi diyor.
Her işte bir hayır var. Dini uyumsuzluk ( ki sanıldığından daha önemli evlilik kararında) , o kişinin hala hayatını oturtamamış olması bence senin ayrılman gerektiğinin işaretleri. Zaten erkekler işleri oturmayınca evliliği düşünemiyorlar. (kadın gibi davran erkek gibi düşün kitabında bu konu gayet net geçiyor). Sevgini bir kenara bırak, mantıklı ol, karşına ummadığın uyumlu, daha iyi bulacağın erkekler çıkar, evlilik için değerini düşürmeden değerlendirirsin. Erkek milletinde şu var..bayan istedikçe bilinçaltından bu durumda bir yanlışlık var diyor, değerin düşüyor.Evlilik için yaşın ne. Artık millet 30 undan sonra evleniyor, ben 27 imde evlendim de, bana bir erkek arkadaşım erken evlenmişsin dedi :)), düşün artık. Ki kendiside benden yaşça küçüktür.
Ayrılman için kötü şeyler olmasını veya seni istemediğini söylemesini beklemene gerek yok, ayaklarının üstünde dur ve düşünerek hareket et. :)
işte bazen kör olabiliyor gözlerimiz. adamın senle cinsellik konuşması sizin aranızdaki bir konu bu aranızdaki bağa bağlı olan bişey ama , öbür konuda okumuştum ne dediğini sana işte bu normal olan bişey değil. onda bi tuhaflık var uzak dur cnm bence. sonra çok pişman olacağın şeyler olursa başını taşlara vurursun aman.
ya bu kadar mı benzerlik olur bunların konuşmalarında..benimkide aynen böyle derdi (eski sevgilim ) gerçi işi yoktu daha okul yeni bitmişti bizde böyle şeyler için çok erkendi ama hiç konusunu bile etmezdi bende o dönemler o böyle davrandıkça daha çok üstüne düşerdim salaklık etmişim yeni anlıyorum..erkek bence seviyorsa şartları ne olursa olsun sevdiğini kırmadan incitmeden konuşmalı ve bu konuda somut adımlar atmalı.. Allah yardımcın olsun canım 24 yaş evlilik için normal yada erken bu kıstaslar kişiden kişiye farklılıklar gösterir ama önemli olan sen istiyorsun o istemiyor gibi davranıyor sorun burda :26: sonunu göremiyorsan devam etme canım ayrıl biz kızlar safız onlar için kendi isteklerimizi hayallerimizi erteleyebiliyoruz ama onlar öyle değil sen onu beklersin,mahkemesi bitsin,işleri yoluna girsin,düzelsinde düzelsin....
ama hayat geçiyor,yıllar geçiyor bence kimse için değmez erteleme hayatını,seni üzüp kırıyorsada bakmadan git derim ben ayrıldığımda dünyam dağılmıştı neler hissetmiştim kaç gece ağlayarak sabahladım bilmem ama geçti bak :82: mutluyum sende mutlu ol inşallah canım üzmesine izin verme kimsenin seni