- 17 Şubat 2016
- 1.040
- 204
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Eee napim adam bana evlilik vaadeinde bulunuyogidip ne yapacaksın. seni hoş mu karşılayacaklar. inan sen benim karşıma böyle sebeple çıksan elimden alamaz kimse seni
Ee kadin beni biliyo falan fila hepsi yalan yaa eminimYa hem haklıymışsınız diyorsun hemde onlara gitmekten bahsediyorsun. Gidip ne yapacaksın. . Şu an sen ikinci kadın durumdasın.. kadın saçını başını yolsa hakkıı..
o onun terbiyesizliği. evli olduğunu öğrendikten sonra kendini geri çekmen lazımdı. şimdi de kadını evden atma planları içindesin. sen kimsin. dün haklıydık anladın. bugün de haklıyız. eve gidip de kendini hepten rezil etmeEee napim adam bana evlilik vaadeinde bulunuyo
Ağır yazıcam artık sizde zerre kadar Onur gurur yok mu gencecik kızsın dünyada bir o pislik mi kaldı yalvarıyorsun arkasından sallamıyor seni daha be yapsınDünde konuyu açmistim hatirlarsiniz.Bugun ona dedim bu kadin ne zaman gitcek falan.Off yazdı sarjim yok yazdi çikti.Ben yazdim evlisiniz falan baya bisey cevap atmadi gormedi ama faceye girmiş.bilerek okumuyo.Bende yarin size gelcem dicem.Kadini gorursem de dicem bana boyle vaatte bulunuyo diye
Evet haklisin rezil olurum.Mesajlarimi okumuyo orali olmuyo of deyip geciyoo onun terbiyesizliği. evli olduğunu öğrendikten sonra kendini geri çekmen lazımdı. şimdi de kadını evden atma planları içindesin. sen kimsin. dün haklıydık anladın. bugün de haklıyız. eve gidip de kendini hepten rezil etme
Ay düşündüğüm bu yemin ederim yazamamıştımGit git insallah agzini burnunu dagitir
Dünde konuyu açmistim hatirlarsiniz.Bugun ona dedim bu kadin ne zaman gitcek falan.Off yazdı sarjim yok yazdi çikti.Ben yazdim evlisiniz falan baya bisey cevap atmadi gormedi ama faceye girmiş.bilerek okumuyo.Bende yarin size gelcem dicem.Kadini gorursem de dicem bana boyle vaatte bulunuyo diye
Yaw hee heeeDünde konuyu açmistim hatirlarsiniz.Bugun ona dedim bu kadin ne zaman gitcek falan.Off yazdı sarjim yok yazdi çikti.Ben yazdim evlisiniz falan baya bisey cevap atmadi gormedi ama faceye girmiş.bilerek okumuyo.Bende yarin size gelcem dicem.Kadini gorursem de dicem bana boyle vaatte bulunuyo diye
Yaa yeni yeni kafama dank etti benim.Gecistiriyo beni.Kiraya cikcak soyle boyle kac ay oldu.demekki kadin gitsin istemiyo. İstese yollar kim kimi ayni evde tutuyo ki.Kimligini gordum.bi de Bunlar roman yaa.Ya başka adam mı yok dünyada allahaşkına bırak ya adam evli dün ki konunu tam bilmiyorum biraz okudum ama belki resmi nikahları da var nerden biliyorsun ? Bide aslında karısını sevmiyor, ailesinin zoruyla olmuş, boşanacak denilen adamların hiç karılarından boşandığını görmedim duymadımda. Adam evli çoluğu çocuğu var o da mı zorla ailesi silah mı dayanmış hadi çocuk yap diye? Bu adamlar hayatlarından gayet memnun biraz renk katmaya çalışıyorlar hayatlarına ama lütfen bu oyuna gelme artık bırak gitsin. Inan öyle bir Abi'm olsa resmi nikahı olmasa zorla evlendirilmiş bile olsa sevgilisi bizim evimize gelse karısından önce ben yolarım onu ne hakla ya? Bir hata yapmış inanmışsın ama hatayı devam ettirme bırak artık kendine uygun bekar düzgün biri elbette çıkar karşına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?