- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Benim kapima böyle birisi gelse valla yapardimAy düşündüğüm bu yemin ederim yazamamıştım
Dank etmiş halin buysa...İnandim salak gibu.yeni yeni dank ediyo kafama
Olur mu boyle.İmam nikahli diye onemsemedim ben.nasilsa nikah yoktu ve Kadin burda yok diyw
İki insan birlikte yaşıyor ve çocuk yapıyorlarsa bu evliliktirİmam nikahli diye onemsemedim ben.nasilsa nikah yoktu ve Kadin burda yok diyw
aliskanlik oldu bayadir birlikteyiz. Surekli konusuyoz bu aralar bulusuyoz falan.Takinti yaptim galibaOlur mu boyle.
Sonuc ta hayatinda biri var.
Sen kac yasindaain
Isin gucun yok mu
Ne bekliyosun bu adamdan
Vazgecmemenin sebebi ne cidden merak ettim
Evet haklisin rezil olurum.Mesajlarimi okumuyo orali olmuyo of deyip geciyo
Evet yeni yeni anliyorum.Kadini birakma niyeti Yok oyaliyo beni psikolojimi bozuyo sadece
Birakiyom zaten napiyosa yapsin.
aliskanlik oldu bayadir birlikteyiz. Surekli konusuyoz bu aralar bulusuyoz falan.Takinti yaptim galiba
Yok yok sen fakesin dediğin lafa bak yaaEee napim adam bana evlilik vaadeinde bulunuyo
Kredi çekmemiş canım, bugün cevap vermiş bir konuda fake arkadaş.Offf yine mi sen?
Tamam biz hakliyiz madem sen ne demeye hala adamın peşindesin?
Bırak gitsin
Bu arada dun konu kapandi sen de cevap vermedin, sen bu adam icin kredi çektin mi?
BENCE BU KİŞİ FAKE.
YOKSA BİR İNSANIN BU KADAR GERİZEKALI OLMASI MÜMKÜN DEĞİL.
BENCE BU KİŞİ KONU AÇINCA YA DA YORUM YAZINCA ÖLÜ TAKLİDİ YAPALIM.
BELKİ KK YI TERKEDER.
RESMEN ALAY EDİYOR HERKESLE.
Dünde konuyu açmistim hatirlarsiniz.Bugun ona dedim bu kadin ne zaman gitcek falan.Off yazdı sarjim yok yazdi çikti.Ben yazdim evlisiniz falan baya bisey cevap atmadi gormedi ama faceye girmiş.bilerek okumuyo.Bende yarin size gelcem dicem.Kadini gorursem de dicem bana boyle vaatte bulunuyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?