Hepiniz hakliymişsiniz

Yaa yeni yeni kafama dank etti benim.Gecistiriyo beni.Kiraya cikcak soyle boyle kac ay oldu.demekki kadin gitsin istemiyo. İstese yollar kim kimi ayni evde tutuyo ki.Kimligini gordum.bi de Bunlar roman yaa.
Allah aşkına kuma gitsene sende rahatla bizde rahatlayalım hala dalga geçiyor gibi neler yazıyorsun yazık gençliğine

Yaa yeni yeni kafama dank etti benim.Gecistiriyo beni.Kiraya cikcak soyle boyle kac ay oldu.demekki kadin gitsin istemiyo. İstese yollar kim kimi ayni evde tutuyo ki.Kimligini gordum.bi de Bunlar roman yaa.
Ya ne biliyorsun ki belki adam seni böyle oyalıyor. Saf mısın bu kadar gerçekten adam senin koynundan çıkıp onunkine giriyor onunkinden çıkıp sana geliyor.

Yahu kendinize hiç mi değer vermiyorsunuz? Değer mi uğraşmaya?
Kadının yerinde olsam büyük eğlence çıkardı valla

Roman diye vurgulayıp durmanın amacı ne?
Arsız olmuşsun ayrıca. Evli adamın peşinde, bunu bile normalleştirmisşin. Daha neler denir sana da ve ona da neyse...

Ayy başlığı okuyunca çok şükür idrak etmiş gerçekleri dedim ama ne yazık ki hayal kırıklığıııı.
Adam evlenme vaadinde bulunuyor diyorsun hani nerde?
Sana dokunmam başıma kalırsın diyen, imam nikahlı adam mı evlenme vaadinde bulunuyor?
Ay lütfen yapma ya cidden doktora git artık.

niye yeni konu açıp duruyorsun, diğerlerine devam etsene.

Gidicem kismetse ciddiyim

Birazdan ban yiyecek arkadaşlar içimdekileri yazmışlar. Vallahi sen akıllanmazsın ya adam senin elini ayağını kırıp dilendirse hiç şaşırmam

İyi kafa yapıyosun valla burayla ..
Eğer gerçeksen bu olaylar gerçekse sen bildiğin mallık yapıyosun
Halen bana evlilik vaadinde bulunuyor diyosun senin aklın yokmu her vaad verenin peşinden koşucak kadar akılsızsın demekki ..
Varmı senin gibisi ya ...
Bence sen erkek üyesin burda insanları kekliyosun

İnandim salak gibu.yeni yeni dank ediyo kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…