- 17 Şubat 2016
- 1.040
- 204
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Evet yeni yeni anliyorum.Kadini birakma niyeti Yok oyaliyo beni psikolojimi bozuyo sadeceYa bak gunlerdir yazmiyim yazmiyim diyorum ama dayanamadim!!
Vaadde bulunmus. Vaadde bulunan bekar olsa neyse!
Hayatini yakiyorsun.
Allah aşkına kuma gitsene sende rahatla bizde rahatlayalım hala dalga geçiyor gibi neler yazıyorsun yazık gençliğineYaa yeni yeni kafama dank etti benim.Gecistiriyo beni.Kiraya cikcak soyle boyle kac ay oldu.demekki kadin gitsin istemiyo. İstese yollar kim kimi ayni evde tutuyo ki.Kimligini gordum.bi de Bunlar roman yaa.
Ya ne biliyorsun ki belki adam seni böyle oyalıyor. Saf mısın bu kadar gerçekten adam senin koynundan çıkıp onunkine giriyor onunkinden çıkıp sana geliyor.Yaa yeni yeni kafama dank etti benim.Gecistiriyo beni.Kiraya cikcak soyle boyle kac ay oldu.demekki kadin gitsin istemiyo. İstese yollar kim kimi ayni evde tutuyo ki.Kimligini gordum.bi de Bunlar roman yaa.
Evet yeni yeni anliyorum.Kadini birakma niyeti Yok oyaliyo beni psikolojimi bozuyo sadece
Roman diye vurgulayıp durmanın amacı ne?Yaa yeni yeni kafama dank etti benim.Gecistiriyo beni.Kiraya cikcak soyle boyle kac ay oldu.demekki kadin gitsin istemiyo. İstese yollar kim kimi ayni evde tutuyo ki.Kimligini gordum.bi de Bunlar roman yaa.
niye yeni konu açıp duruyorsun, diğerlerine devam etsene.Dünde konuyu açmistim hatirlarsiniz.Bugun ona dedim bu kadin ne zaman gitcek falan.Off yazdı sarjim yok yazdi çikti.Ben yazdim evlisiniz falan baya bisey cevap atmadi gormedi ama faceye girmiş.bilerek okumuyo.Bende yarin size gelcem dicem.Kadini gorursem de dicem bana boyle vaatte bulunuyo diye
Birakiyom zaten napiyosa yapsin.şükür anladın..
oyalattırma sende kendini bırak adamın peşini..
Gidicem kismetse ciddiyimAyy başlığı okuyunca çok şükür idrak etmiş gerçekleri dedim ama ne yazık ki hayal kırıklığıııı.
Adam evlenme vaadinde bulunuyor diyorsun hani nerde?
Sana dokunmam başıma kalırsın diyen, imam nikahlı adam mı evlenme vaadinde bulunuyor?
Ay lütfen yapma ya cidden doktora git artık.
adam bana evlilik vaadinde bulunuyor diyor bir de ya, kızım sen iyi misin???
Bak ben sana akıl vercem şimdi.
Karşılıklı evlenme vaadi+tarafların farklı cinsiyette olması
Heh bunlar nişanlanmanın kurucu unsurları
Siz nişanlısınız hukuken. Adam da seni boynuzluyor. şimdi koşuyorsun hemeenn haksız nişan bozmaktan adama dava açıyorsun.
Koş koş. Uzaklaş kk'dan.
gerizekalı mısın? karısı çocuğu olan adam vaad etse ne olur?Eee napim adam bana evlilik vaadeinde bulunuyo
İmam nikahli diye onemsemedim ben.nasilsa nikah yoktu ve Kadin burda yok diywSana evlilik vaadinde bulunmasını bırak ta, sen zaten evli olan bir adamın bu vaadini gerçek sanacak kadar mal mısın onu söyle??
İnandim salak gibu.yeni yeni dank ediyo kafamaİyi kafa yapıyosun valla burayla ..
Eğer gerçeksen bu olaylar gerçekse sen bildiğin mallık yapıyosun
Halen bana evlilik vaadinde bulunuyor diyosun senin aklın yokmu her vaad verenin peşinden koşucak kadar akılsızsın demekki ..
Varmı senin gibisi ya ...
Bence sen erkek üyesin burda insanları kekliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?