• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hepinize dua ettim

betusruya

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
23
Puanlar
3
Kızlar bugün Recep ayında girdik akşam ezanı ile ve ben hepimiz için dua ettim rabbim bakabilecek olana güzelce yetistirecek olana hayırlı evlatlar vermesi için rabbim hiç bir ananın kucağını boş bırakmasın burayada yazıyorum kimin duası kabul olunur bilinmez bizlerde dua edelim hayırlı bir evlatimiz olması için benim adıma da dua ederseniz çok memnun olurum ismim özlem

Ben hep dua ederdim ama hiç duamda çocuk isteyen yada çabalayan tedavi gören olmayan ama isteyen kadınlar evlenip bu yola girene kadar aklıma gelmezdi 6 aydır evliyim 3-4 aydır tam anlamı ile çocuk istiyoruz ve her duamda hep ekliyorum artık kucağını kimsenin boş bırakmasın çabalayan isteyen tedavi gören tüm kız kardeşlerim inşallah bu yolda duaları ve çabaları kabul görür inşallah sizindr gönlünüze göre verir rabbim.

• Beğen
Reactions: suy
Ben hep dua ederdim ama hiç duamda çocuk isteyen yada çabalayan tedavi gören olmayan ama isteyen kadınlar evlenip bu yola girene kadar aklıma gelmezdi 6 aydır evliyim 3-4 aydır tam anlamı ile çocuk istiyoruz ve her duamda hep ekliyorum artık kucağını kimsenin boş bırakmasın çabalayan isteyen tedavi gören tüm kız kardeşlerim inşallah bu yolda duaları ve çabaları kabul görür inşallah sizindr gönlünüze göre verir rabbim.
Amin amin rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Back
X