- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
- Konu Sahibi yazgecesidenizsesi
En guzel cevap
Bir de kafaya mı takacağız böyle şeyleri? Sürekli "kadın dediğin şöyle olacak ..." diye konuşup duruyorlar ama kendileri bir duş almaktan aciz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En guzel cevap
Bu cevapla da sanki sen çirkinsin ve sana da çirkin bir kız düşüyor anlamı çıkıyor. Adamın hakaretini doğrular nitelikte ne yazık ki.En guzel cevap
Bana ne söylesem anlayamazmış gibi geliyor artık bilmiyorum ne diyebilirim ki :/ konuşmayı kestim tabiki karşılaşsam göz teması bile kurmam bundan sonra onunla.Hayvan gibi ne demek yaçok okkalı bir cevap yazın ve yolu gösterin gitsin
![]()
Anlayabilecek olsa zaten böyle bir şey demezmiş ama yine de ben laf sokmadan duramazdım. Kendine baldırı sana daha hoş gelecek bul o zaman ben senin gibi bir öküzle daha fazla zaman harcayamam deyin. Ayrıca ben adam olana çokum bile ama sen adam değilsin işte deyyinBana ne söylesem anlayamazmış gibi geliyor artık bilmiyorum ne diyebilirim ki :/ konuşmayı kestim tabiki karşılaşsam göz teması bile kurmam bundan sonra onunla.
bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim herneyse çok kilolu oldugumu sanmıyorum ama instaya bir fotoğraf attım ardından ondan mesaj geldi aynen şu: şişko mu oldun sen, baldırlara bak hayvan gibi.. fiziksel olmasa bile buda taciz sayılmaz mı. bunun üzerine bidaha ne yazdıysa cevap vermedim takılıyorum öyle ne alınıyosun beğenmemek ne haddime dedi :) acı acı gülüyorum.
bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim herneyse çok kilolu oldugumu sanmıyorum ama instaya bir fotoğraf attım ardından ondan mesaj geldi aynen şu: şişko mu oldun sen, baldırlara bak hayvan gibi.. fiziksel olmasa bile buda taciz sayılmaz mı. bunun üzerine bidaha ne yazdıysa cevap vermedim takılıyorum öyle ne alınıyosun beğenmemek ne haddime dedi :) acı acı gülüyorum.