- 1 Aralık 2021
- 174
- 100
- 53
- 29
- Konu Sahibi sekerlikahve88
-
Telefon uygulamasına göre yumurtlama takibi yapiyorum ve bu ay yumurtlama günümde birliktelik olmadı ama ertesi gün oldu çok merak ediyorum hamile kalma şansım var mıdır diye bilgisi olan paylaşabilir miArkadaşlar bir süredir hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor doktor eşimde de bende de bi sorun olmadığını söyledi, yumurtlama günümü mü denk getiremiyorum bilmiyorumsizlere bir sorum olucak Yumurtlama gününden 1 gün sonra ilişki olursa hamile kalma şansım var mıdır lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız
Canım bende onu duydum yumurtlamadan 1 gün önce olasılık büyükmüş ama ben bu ay sadece adetim bitti 1 gün sonra birliktelik oldu birde eşimin işinden dolayı yumurtlama günümden bir gün sonrası birliktelik oldu o yüzden merak ediyorum hamile kalma ihtimalim var mıdır diye inan çok sabrediyorum Rabbim tez vakitte bütün isteyene nasip eder inşâAllah dualarınızı eksik etmeyin lütfenBende yumurtlamadan bir gun once diye duymustum bi deneyininsallah hamile kalirsiniz biraz sabredin olucaktir insallah
Peki adet bittikten 1 gün sonrası ve yumurtlama olduktan 1 gün sonrası hamilelik ihtimali var mı biliyor musunuzOvulasyon testleri ile yumurtlama günleri belli olabilir. Uygulamalara çok güvenmemek lazım.
Yani adet bitiminden 1 gün sonrası ve uygulamaya göre yumurtlama olduğum günden 1 gün sonrası birliktelik oldu sizce hamile kalma ihtimalim var mıPeki adet bittikten 1 gün sonrası ve yumurtlama olduktan 1 gün sonrası hamilelik ihtimali var mı biliyor musunuz
Cok ufak bi ihtimalYani adet bitiminden 1 gün sonrası ve uygulamaya göre yumurtlama olduğum günden 1 gün sonrası birliktelik oldu sizce hamile kalma ihtimalim var mı
Yani adet bitiminden 1 gün sonrası ve uygulamaya göre yumurtlama olduğum günden 1 gün sonrası birliktelik oldu sizce hamile kalma ihtimalim varPeki adet bittikten 1 gün sonrası ve yumurtlama olduktan 1 gün sonrası hamilelik ihtimali var mı biliyor musunuz
Cok ufak bi ihtimal
Yorumunuz için çoook teşekkür ederim peki en yüksek hamile kalma günü yumurtlama günümü yoksa yumurtlamadan 1 gün önce miCok ufak bi ihtimal
Sorunuzu anlayabilecek kapasiteye sahibim, 20 kere sormaniza gerek yok. Cok cok ufak bir ihtimal varYani adet bitiminden 1 gün sonrası ve uygulamaya göre yumurtlama olduğum günden 1 gün sonrası birliktelik oldu sizce hamile kalma ihtimalim var
Soerm kalitesine bagli. Esinizin spermleri kaliteliyse 1 gun once birlikte de hamile kalabilirsiniz ama bu yumurtlama uygulamadan takip edilmez, ovulasyon testiyle takip edilirYorumunuz için çoook teşekkür ederim peki en yüksek hamile kalma günü yumurtlama günümü yoksa yumurtlamadan 1 gün önce mi
Soerm kalitesine bagli. Esinizin spermleri kaliteliyse 1 gun once birlikte de hamile kalabilirsiniz ama bu yumurtlama uygulamadan takip edilmez, ovulasyon testiyle takip edilir
Teşekkür ederim bu ay hep ovulasyon testiyle takipte olucam yorumlarınız için tekrar teşekkür ederimSoerm kalitesine bagli. Esinizin spermleri kaliteliyse 1 gun once birlikte de hamile kalabilirsiniz ama bu yumurtlama uygulamadan takip edilmez, ovulasyon testiyle takip edilir
Adet bittikten 1 gün sonra ihtimal az ama 10-14.günler arası yoğun şans var demek. Yumurtlama olduktan 1 gün sonrası da şans vardır yani yumurtlama günü ve sonrasını değerlendirmek gerek toplam 2 gün.Peki adet bittikten 1 gün sonrası ve yumurtlama olduktan 1 gün sonrası hamilelik ihtimali var mı biliyor musunuz
Çook teşekkür ederim biraz olsa içime ümit girdi İnşâAllah vardır görüyorum ki sizde hamilesiniz bana da dua edin lütfen sizin dualarınız kabul olur Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim olmayan herkese nasip etsin İnşâAllahAdet bittikten 1 gün sonra ihtimal az ama 10-14.günler arası yoğun şans var demek. Yumurtlama olduktan 1 gün sonrası da şans vardır yani yumurtlama günü ve sonrasını değerlendirmek gerek toplam 2 gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?