Hepinize Merhabalar yardımcı olur musunuz 🤲🏼❤️

sekerlikahve88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2021
174
100
53
29
Arkadaşlar bir süredir hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor doktor eşimde de bende de bi sorun olmadığını söyledi, yumurtlama günümü mü denk getiremiyorum bilmiyorum sizlere bir sorum olucak Yumurtlama gününden 1 gün sonra ilişki olursa hamile kalma şansım var mıdır lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız

Telefon uygulamasına göre yumurtlama takibi yapiyorum ve bu ay yumurtlama günümde birliktelik olmadı ama ertesi gün oldu çok merak ediyorum hamile kalma şansım var mıdır diye bilgisi olan paylaşabilir mi

Bende yumurtlamadan bir gun once diye duymustum bi deneyin insallah hamile kalirsiniz biraz sabredin olucaktir insallah
Canım bende onu duydum yumurtlamadan 1 gün önce olasılık büyükmüş ama ben bu ay sadece adetim bitti 1 gün sonra birliktelik oldu birde eşimin işinden dolayı yumurtlama günümden bir gün sonrası birliktelik oldu o yüzden merak ediyorum hamile kalma ihtimalim var mıdır diye inan çok sabrediyorum Rabbim tez vakitte bütün isteyene nasip eder inşâAllah dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Yorumunuz için çoook teşekkür ederim peki en yüksek hamile kalma günü yumurtlama günümü yoksa yumurtlamadan 1 gün önce mi
Soerm kalitesine bagli. Esinizin spermleri kaliteliyse 1 gun once birlikte de hamile kalabilirsiniz ama bu yumurtlama uygulamadan takip edilmez, ovulasyon testiyle takip edilir

Soerm kalitesine bagli. Esinizin spermleri kaliteliyse 1 gun once birlikte de hamile kalabilirsiniz ama bu yumurtlama uygulamadan takip edilmez, ovulasyon testiyle takip edilir
Teşekkür ederim bu ay hep ovulasyon testiyle takipte olucam yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim

Peki adet bittikten 1 gün sonrası ve yumurtlama olduktan 1 gün sonrası hamilelik ihtimali var mı biliyor musunuz
Adet bittikten 1 gün sonra ihtimal az ama 10-14.günler arası yoğun şans var demek. Yumurtlama olduktan 1 gün sonrası da şans vardır yani yumurtlama günü ve sonrasını değerlendirmek gerek toplam 2 gün.

Adet bittikten 1 gün sonra ihtimal az ama 10-14.günler arası yoğun şans var demek. Yumurtlama olduktan 1 gün sonrası da şans vardır yani yumurtlama günü ve sonrasını değerlendirmek gerek toplam 2 gün.
Çook teşekkür ederim biraz olsa içime ümit girdi İnşâAllah vardır görüyorum ki sizde hamilesiniz bana da dua edin lütfen sizin dualarınız kabul olur Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim olmayan herkese nasip etsin İnşâAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…